Везни

Везни 24 Септември - 23 Октомври

 

Елемент: Въздух

Той може да се оприличи с фино настроен инструмент, произвеждащ силна, вълнуваща музика в отлична хармония. Като силно дихание, той е метафора на идеи, приведени в действие. Везните са по-скоро изпълнители, отколкото мислители, макар, че могат да прекарат дълго време, размишлявайки върху някаква ситуация, преди да вземат решение и да действат.

 

Характеристика: Кардинален, въздушен знак от зодиака, който се свързва с партньорство, връзки, идеи, мнения, политика, дипломация и изтънченост.

 

Управляващи планети и тяхното влияние: Венера

 

Духовна цел: Да разберат смисъла на самоотвержената любов

 

Положителни черти: Артистични, изискани, нежни и романтични. Имат ясно мнение. Водени от силни убеждения, умеят да преговарят. Изпълнени са с чувство за честна игра и дух на сътрудничество. Способни са да ръководят в името на добри каузи. Използват интелекта си, когато започват да действат. Честни, очарователни, общителни. Великолепни посредници.

 

Отрицателни черти: Нарцистични. Отпуснати или намръщени. Плашливи, нерешителни. Склонни към манипулиране. Натрапчиви. Обичат да флиртуват.

 

Нещата, които носят щастие на Везните:

  • Цветове: зелени, пурпурни, розови
  • Растения: алое, мирта, роза
  • Парфюм: ароматичен сок от растението Ferula
  • Скъпоценен камък: смарагд
  • Метал: мед
  • Таро карта: справедливост
  • Животно: слон
  • Щастливо число: 6

 

Хармонични партньорства: Везни, Скорпион, Стрелец, Водолей, Близнаци, Лъв, Дева

 

Трудни партньорства: Козирог, Овен, Рак

 

Бурни партньорства: Риби, Телец

 

Хоби: Не обичат интензивните упражнения, носещи умора. Имат траен интерес към изкуството, от които музиката е на първо място. Обичат да танцуват, да се обличат изискано, да се хранят навън в романтична обстановка, научната страна на готвенето. Всякакъв вид дискусионни групи.

 

Везните обичат приятната обстановка, добра, точна аргументация, да им обръщат внимание, да им се възхищават, хора, които да изпълняват поръчките им, кредитни карти и карти за покупка в магазина, да има хора наоколо, да изпипват нещата до най-фините подробности, животните, да служат на другите, хубави дрехи, пастелни, изискани цветове и материи.

 

Везните не обичат конфузни ситуации, разпуснатост, особено на публично място, грозни места, да ги насилват да вземат решение, да им се казва, че от тях зависи дали да се направи промяна, критика, насочена към тях или партньора им.

За най-нетърпеливите!
Всички, абонирали се за предварително получаване на хороскоп до 24.12.2010 г. ще получат празничният ни подарък – годишен хороскоп от Зодиака на Dir.bg. Научете повече от секция 'Моят хороскоп', абонирайте се и очаквайте своя хороскоп за новата 2011 г. още на 25.12.2010 година.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

напада се с една дума, а за защита са нужни цели страници.

Клубове aстрология

Виж още