Водолей

Водолей 21 Януари - 19 Февруари

 

Елемент: Въздух

Той може да се оприличи с безмоторен самолет, който излита от земята, за да изследва дъгата, и като използва силата на триенето, винаги знае как сигурно да се приземи.

 

Характеристика: Неподвижен, въздушен знак на зодиака. Въздухът представлява ума и способността да се мисли. Идеите на Водолеите могат да изглеждат необичайни, дори странни, но веднъж формирани, те остават непроменени. С други думи, неподвижният въздух е метафора на трайните мнения.

 

Управляващи планети и тяхното влияние: Уран

 

Духовна цел: Да се научи как да развие у себе си истинска самоувереност.

 

Положителни черти: Общителни, внимателни и грижливи, отзивчиви и надеждни. В мислите и делата си се опират на научни знания, силно вярват в хуманните реформи, независими, лоялни приятели, изобретателни.

 

Отрицателни черти: Трудно споделят идеи, понякога нетактични и груби, ексцентрична индивидуалност, егоисти, понякога губят желание да се борят за убежденията си, проявяват непристойно любопитство към другите.

 

Нещата, които носят щастие на Водолей:

  • Цветове: виолетово, светло жълто
  • Растения: маслина, трепетлика
  • Парфюм: ароматичен сок от растението Ferula
  • Скъпоценни камъни: стъкло, оникс, топаз, сапфир
  • Метал: олово
  • Таро карта: звездата
  • Животни: паун, орел
  • Щастливи числа 2, 13

 

Хармонични партньорства: Водолей, Риби, Овен, Близнаци, Везни, Стрелец, Козирог

 

Трудни партньорства: Телец, Лъв, Скорпион

 

Бурни партньорства: Рак, Дева

 

Хоби: Радикално изкуство и театър, музика, ритъм, танци, умерени упражнения, летене, езда, ще пише автобиографията си или ще си води личен дневник, научни или творчески хобита, местна политика.

 

Водолеят обича славата и признанието, да мисли за себе си, да се усамотява, небесни дъги, мечти, магия, промяна, ексцентричност, изненади, кредитни карти, да казва на другите какво трябва да се прави, след това да следи как го правят, необикновени приятели, да се простира според чергата си.

 

Водолеят не обича емоции и интимничене, хора, които парадират с нещо, да го приемат като нещо дадено, да бъде обвързан по някакъв начин, всяко нещо, което трудно се продава, насилие и бой, да прави заеми, конвенционалния авторитет, да разкрива собствените си мотиви, екстравагантност.

За най-нетърпеливите!
Всички, абонирали се за предварително получаване на хороскоп до 24.12.2010 г. ще получат празничният ни подарък – годишен хороскоп от Зодиака на Dir.bg. Научете повече от секция 'Моят хороскоп', абонирайте се и очаквайте своя хороскоп за новата 2011 г. още на 25.12.2010 година.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

напада се с една дума, а за защита са нужни цели страници.

Клубове aстрология

Виж още