Близнаци

Близнаци 22 Май - 21 Юни

 

 

БЛИЗНАЦИ – ОВЕН

Двамата партньори имат много общи черти: бързо мислят, остроумни са, енергични, не ги привлича особено домашният уют. Но едва ли дръзкият Овен ще завоюва роденият под знака на Близнаците. Сходните черти и на двамата биха били достатъчни за приятелство, симпатия, съвместна работа, но не и за брак, понеже в сексуално отношение помежду им липсва хармония. По-близките им контакти в повечето случаи се оказват нетрайни.

 

БЛИЗНАЦИ – ТЕЛЕЦ

Консервативният и отличаващ се с постоянство Телец кара представителя на Близнаци да се чувства притеснен. В началото на връзката им Телецът може да привлече партньора си, но скоро у него се появява желание да му подреже крилата. Нещата, които са приятни на Телеца могат да угнетят Близнаците и постепенно помежду им се появява дисхармония, която неумолимо ги отчуждава. Телецът не обича разводите, но на Близнака това е безразлично. Двамата могат дълго да живеят един до друг, но не винаги един с друг.

 

БЛИЗНАЦИ – БЛИЗНАЦИ

В интелектуално отношение и двамата партньори си подхождат, но е добре да се има предвид, че е възможно да настъпи ранно сексуално безразличие, което често става причина за разрив във връзката им. Липсата на стабилност и консерватизмът им също могат да изиграят отрицателна роля. Понякога между двамата партньори съществува здраво приятелство, но въпреки това взаимният им интерес бива кратък. По тези причини бракът между двама от зодия Близнаци не обещава да бъде дълъг и щастливи.

 

БЛИЗНАЦИ – РАК

Колебливият и променлив характер на интелектуалеца Близнак е в слабо съзвучие с емоционалния представител на зодия Рак. При някои съчетания на съзвездията е възможно да се стигне и до хармонично сътрудничество. При тази двойка сексуалните проблеми много рядко играят важна роля. Спокойният и благ характер на Рака упражнява положително въздействие върху нервния, подвижен представител на зодия Близнаци. Бракът им може да бъде щастливи, ако Близнакът проявява по-голям интерес към дома и партньора си.

 

БЛИЗНАЦИ – ЛЪВ

Връзката между представителите на Близнаци и Лъв е относително лесно осъществима, но често се оказва нетрайна. Интелектуалеца Близнак рядко е в състояние да задоволи изискванията на партньора си Лъв, който е с горещ темперамент и поставя интелектуалните контакти на втори план. Поради разлика в темперамента такова партньорство е застрашено от скорошна или по-късна раздяла. Въпреки това историята познава и успешни съюзи между двамата.

 

БЛИЗНАЦИ – ДЕВА

Възможностите за хармонично съжителство между представителите на Близнаци и Дева са малки. Симпатията, която би настъпила помежду им, би била достатъчна само за сътрудничество в професионалната сфера, но не и за нещо повече. От тях не могат да се очакват големи любовни чувства и за това ще им бъде трудно да се „разпалят” един друг. Ако в изключителни случаи би се достигнало до някаква форма на съюз, той едва ли ще бъде траен.

 

БЛИЗНАЦИ – ВЕЗНИ

И на двамата партньори им е лесно да установяват душевен контакт помежду си, а и за сексуалната хармония имат добри предпоставки. Партньорът, представител на Везни е сговорчив, а Близнакът, макар това да изглежда странно, бързо се пригажда към вкусовете му. Двамата често създават двойка, ценена и обичана от приятелите им. Чарът на Везната й помага да налага волята си на донякъде психически неустойчивия си партньор Близнак. И двамата не страдат от дребнавост, не придават значение на маловажните неприятности и пречки в ежедневието. Това им осигурява основа за хармония в съвместния им живот.

 

БЛИЗНАЦИ – СКОРПИОН

Партньорът от зодия Скорпион е привързан към дома и обикновено гледа на живота  прекалено сериозно. Партньорът от зодия Близнаци често бива лекомислен, обича веселите компании, новите познанства, неочакваните събития и ситуации, което предизвиква ревност у другата страна. Скорпионът е непоколебим, обича да командва и поставя сексуалните проблеми на първо място. Съвместния живот на двамата в повечето случаи се оказва труден и комплициран, а най-характерното за него е липса на взаимно разбиране.

 

БЛИЗНАЦИ – СТРЕЛЕЦ

Често сексуалната хармония между двамата партньори бива нарушавана от периодично явяващи се причини. Положителното е, че имат доста общи интереси. Обичат да водят разговори за празни и маловажни неща. Често Стрелецът обича да подчертава правотата си, а Близнакът е отстъпчив и лесно се съгласява на компромиси. Твърде деликатен е. Парадоксалното при тази двойка е, че често бива здраво споена тъкмо благодарение на контрастите между партньорите и бракът  Близнаци – Стрелец обикновено излиза сполучлив.

 

БЛИЗНАЦИ – КОЗИРОГ

Труден е пътя на Близнака към сърцето на Козирога. Доста различни са темпераментите, навиците и характерите им. Представителят на зодия Близнаци е весел, енергичен, жив, остроумен. Може да бъде духовит, но няма да срещне положителна оценка от спокойния и малко меланхоличен Козирог. В сексуално отношение двамата слабо си подхождат. Но по-важно е друго. Лекомислието на Близнаците твърдо се противопоставя на прекалено развитото чувство на дълг на Козирога, който често проявява излишна сериозност. С песимистично чувство съм за общото им бъдеще.

 

БЛИЗНАЦИ - ВОДОЛЕЙ

Тази двойка би могла да бъде щастлива. Характерите и вкусовете и на двамата, може да се каже, са хармонични. И двамата партньори са жадни за разнообразие и промени. Мразят посредствеността. Обичат движението, пътуванията, компаниите. Свързват ги също така остроумието, духовитостта, интелигентността, оригиналността на възгледи и обичаи. Понякога и двамата биват малко безотговорни, което ги прави още по-привързани, по-интересни и по-привлекателни един за друг.

 

БЛИЗНАЦИ – РИБИ

Представителите на зодия Близнаци са склонни да проявяват жив интерес и съчувствие към околните. Партньорът й Риби е тих, привързан към дома, с богат вътрешен живот. Прекалената страст на Близнака към веселите компании дразни Рибите. В сексуално отношение хармонията им е слаба. Ако сключат брак, в дома им рядко ще се разиграват „опасни” сцени, но трайната липса на хармония и голяма доза взаимна отчужденост може с течение на времето да доведе до разрив.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

напада се с една дума, а за защита са нужни цели страници.

Клубове aстрология

Виж още