Везни

Везни 24 Септември - 23 Октомври

 

 

ВЕЗНИ – ОВЕН

Овенът е индивидуалист, а Везните са очарователни, сговорчиви и дипломатични. И двамата държат да заемат доминираща позиция, но разликата е, че Овенът проявява това остро, поривисто, в открита атака, а Везните – с помощта на дипломатически ходове. По между им лесно може да се появи сексуално напрежение, но ранният брак ще излезе нетраен. И двамата през младите си години са били малко лекомислени. Познавачите са на мнение, че имат шансове за пълноценна връзка, но в по-зряла възраст.

 

ВЕЗНИ – ТЕЛЕЦ

Телецът е доста упорит. Това обуславя взаимна опозиционна нагласа и чести различия в разбиранията и мненията. Може да се очакват и недоразумения. На прекалената общителност на партньора Везни, Телецът гледа подозрително. Нееднаквите вкусове и характери не вещаят надежда за трайност на връзката им. Представителите на знака Везни понякога биват разточителни и малко лекомислени, докато Телецът е икономичен, ръководи се от максимата, че с труд и пестеливост човек може да стане богат. Те наистина имат някои допирни точки, но преобладава дисхармонията.

 

ВЕЗНИ – БЛИЗНАЦИ

Тази двойка в много отношения е хармонична. Спорните въпроси урежда тактично и вежливо. Вкусовете на двамата са сходни. В сексуалната област също са в хармония, макар, че Близнаците особено държат на интелектуалните контакти. И двамата мразят монотонността и сивотата на всекидневието, за това често прекарват времето си сред весели и безгрижни приятели. Обичат да приемат гости, но ценят и други радости и удоволствия, като пътувания, театри, концерти, разнообразие. Общото им бъдеще може да бъде хармонично без особени сблъсъци и сътресения.

 

ВЕЗНИ – РАК

Чувствителни и сантиментални, представителите на зодия Рак имат малко общо с партньор от знака Везни. Ракът е домошар и затова трудно може да бъде в хармония с представител на Везни. Последните чувстват влечение по-скоро към живота навън и предпочитат безгрижното и оптимистично обкръжение. Наистина и двамата са деликатни, любезни, сърдечни, но в повечето случаи остават чужди един на друг. Опитът е показал, че между тези два знака съществува слаба хармония.

 

ВЕЗНИ – ЛЪВ

 

Съюзът между Везни и Лъв е един от най-добрите и предвещава щастлив брак. Двамата имат доста общи черти: обичат духовитостта, веселите компании, представителността, високото жизнено равнище. И Везните и Лъвът изпитват желание да импонират на хората. Лъвът е склонен към театралност в ежедневното си поведение. И двамата живеят с чувство за общност на стремежите и на борба с трудностите, така, че съвместният им живот има всички шансове да бъде траен. Също в сексуалната област между тях съществува взаимно разбиране и хармония.

 

ВЕЗНИ – ДЕВА

Хармонията между тези два знака е слаба. Между тях съществува недостатъчно сексуално привличане, а то е твърде важен фактор в семейството. За горещите и страстни Везни Девата е може би малко хладна. Тя пък не може напълно да разбере безгрижния си спътник Везни. Много проблеми, за които Везните вдигат рамене, разсъдъчната Дева третира извънредно сериозно. При такова положение се пораждат конфликти, които сами по себе си не са толкова важни, но нарушават разбирателството помежду им.

 

ВЕЗНИ – ВЕЗНИ

 

Когато се свържат двама партньори от зодия Везни, най-вероятно е да се съчетаят отрицателните им качества, отколкото добродетелите. Те образуват много мила, симпатична и весела двойка, обаче твърде често подценяват някои проблеми и проявяват безгрижие и непостоянство. Сходството на навиците и вкусовете им поражда склонност към взаимна снизходителност. Много вероятно е привличането на пръв поглед доста скоро да се смени с пресищане и равнодушие. Връзката между двама симпатични Везни лесно може да се „изтощи”.

 

ВЕЗНИ – СКОРПИОН

Везните и Скорпионите имат твърде малко общи неща помежду си. Жената Скорпион гледа много сериозно на любовта и интимните връзки. У мъжа Везни тази черта е слабо изразена. Освен това той не оценява положителните качества на партньорката си – Скорпион, които тя безспорно притежава. Например умее много добре да води домакинство, интелигентна и добра стопанка е, но когато няма подходящ партньор, се чувства безперспективна в живота. Шансът им за хармоничен съюз е минимален, но винаги има изключения.

 

ВЕЗНИ – СТРЕЛЕЦ

Между двамата съществува силно привличане. Лесно се пораждат интензивни чувства, които създават основа за щастлив съюз. Много ще зависи и от Везните, и от Стрелеца доколко трайни ще бъдат взаимоотношенията им. Всеки от двамата трябва да се съобразява с индивидуалността на другия и да не се стреми да застава на пръв план. Освен това те имат много допълващи се качества и черти на характера. За тях няма да бъде трудно да преодоляват караниците по дребни поводи, срещащи се във всеки брак.

 

ВЕЗНИ – КОЗИРОГ

 

Съвършено различни характери и наклонности. Няма надежда за хармоничен съвместен живот на тези двама души за по-продължителен период от време. Дори, ако -Козирогът бъде очарована от общителната, пленителна Везна, скоро ще възникнат недоразумения. Те ще се дължат предимно на ”дефицита” на взаимно разбирателство. Променливостта на настроенията и на двамата и различните им гледища за хората и живота са допълнителни причини, които пречат да имат щастливо партньорство.

 

ВЕЗНИ – ВОДОЛЕЙ

И двамата биха могли да създадат сговорно и изградено върху обич семейство. По темперамент са почти еднакви. Представителите на знака Везни се стремят към красивите неща, а Водолеят има артистична душа. Когато последните избират партньора си държат да бъде интелигентен и духовит. Ако той не е равен на неговия ум, Водолеят престава да го уважава. С течение на времето стават все по-критични. Бракът им ще върви добре, ако съпругът от зодия Везни бъде деликатен, нежен, любезен, мил и ценен от общите приятели на семейството.

 

ВЕЗНИ – РИБИ

Мъжът от зодия Везни има многобройни приятели и връзки, но е малко егоцентричен. Жената Риби е мечтателна, с богата фантазия и държи много на духовната близост с партньора си. Често проявяващият мнителност партньор Везни не винаги може да я разбере. Сексуалният интерес на Рибите с течение на времето отслабва, а това не може да се каже за Везните. На тази основа могат да възникнат недоразумения. Това може да е и една от основните причини, заради които познавачите по темата не са оптимисти за дълготрайността и хармонията в брака им.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

напада се с една дума, а за защита са нужни цели страници.

Клубове aстрология

Виж още