Водолей

Водолей 21 Януари - 19 Февруари

 

 

ВОДОЛЕЙ – ОВЕН

Както Водолеят, така и Овенът са неспокойни, предприемчиви и подвижни. За мъжа Водолей жената Овен е прекалено упорита. Но и той не е лесен. Спрямо него е нужен специален подход. Дали всяка егоцентрична представителка на зодия Овен ще съумее да намери и приложи такъв подход? Сексуалната хармония между двамата е добра. И Водолеят, и Овенът са оптимисти, малко романтични, врагове на дребнавостта и не би било трудно да създадат хармоничен съюз.

 

ВОДОЛЕЙ – ТЕЛЕЦ

На тези два знака рядко се удава да създадат хармоничен съюз. На трезвата, делова и пестелива жена от зодия Телец не й е лесно да приеме и свикне със свободния начин на живот на мъжа Водолей. Той не обръща внимание на условностите и предразсъдъците и се подиграва с тях, като смята, че те са измислени от хората правила само за да им пречат. Много е възможно жената Телец да гледа с възхищение на мъжа Водолей. Това обаче би било само временно. Скоро ще се окаже, че нейното желание да властва и големите различия в мирогледите им ще доведат до значителна дисхармония.

 

ВОДОЛЕЙ – БЛИЗНАЦИ

Тези двама партньори имат доста голямо съответствие. Общите им вкусове и предпочитания са: разнообразие, пътувания, компании, всестранни интереси. И двамата не страдат от предразсъдъци. Не придават особено значение на несъществените, дребните неща и издигат в култ деликатността и вежливостта. Изброените качества могат здраво да ги свързват. У Водолеят и у Близнака разбирането на сексуалните проблеми е почти еднакво. По между им съществува хармонична възбудимост. Но, ако се появят проблеми, за които не са готови да страдат предпочитат да се разделят.

 

ВОДОЛИЙ – РАК

Жената Рак е пожертвувателна, мека, напълно предана на семейството. Би била подходяща спътница на повечето мъжки зодиакални типове. На нервния и често неспокоен мъж Водолей тя действа облекчаващо. Но, внимание: с прекалено майчинското поведение жената от знака Рак може да изкара от търпение Водолея. Към оригиналните и неочаквани постъпки на мъжа Водолей привиква лесно. Но има риск с многото си положителни качества дамата Рак с течение на времето да омръзне на Водолея.

 

ВОДОЛЕЙ – ЛЪВ

При тази комбинация съществува силна сексуална възбудимост на двамата партньори. Случаите на дисхармония между тях нямат особено значение, по-скоро разнообразяват живота им. И Водолеят, и Лъвът не са дребнави. Неспокойният дух на мъжа Водолей под вниманието на реалистката Лъвица се усмирява. Много други черти на характера им чудесно се допълват, но трябва да имат предвид, че проявите на ревност могат сериозно да застрашат съюза им.

 

ВОДОЛЕЙ – ДЕВА

Спокойната, въздържана и малко хладна жена, родена под знака на Дева, може да смути и дори разстрои мъжа Водолей, чиито възгледи, нрав и отношение към света и хората са значително по-свободни от нейните. Леснотата, с която той установява и поддържа контакти, се струва подозрителна на Девата. От друга страна, деловитостта и пресметливостта на жената Дева не винаги харесват на мъжа Водолей, който обикновено се отнася към хората безкористно. Известен процент от такива двойки ще издържат, но общото мнение е, че вероятността за хармоничен съюз е малка.

 

ВОДОЛЕЙ – ВЕЗНИ

Тези двама души могат да живеят в разбирателство. Това подсказва психичната им хармония. И двамата имат жива, пъргава и находчива мисъл. Важна роля за съюза Водолей – Везни играе умението на жената да се пригажда, а също и широтата на духа й. Между тях съществува съответствие и в сексуалната област. При тази комбинация често се среща любов от пръв поглед – нещо рядко за мъжа от зодия Водолей. Това необичайно за него влюбване в случая може да се дължи на сексуално привличане. Познавачите дават най - големи шансове на такава двойка.

 

ВОДОЛЕЙ – СКОРПИОН

На мъжа Водолей не е лесно да съжителства с жена, родена под знака на Скорпион. Твърде малко неща ги свързват. Естествено на основата на общи интереси, на приятелство и уважение те могат да живеят заедно, но за благополучен брак това не е достатъчно. Госпожа Скорпион изисква конкретни и чести доказателства за гореща любов. На повечето от своите проблеми тя гледа от емоционална и сексуална позиция. Отчасти деспотична и своенравна, Скорпионката лесно може да извади от търпение партньора си Водолей. С чиста съвест бихме посъветвали двамата да не установяват твърде близка връзка.

 

ВОДОЛЕЙ – СТРЕЛЕЦ

Между мъжа Водолей и жената Стрелец лесно се стига до взаимно разбиране. Подвижните им умове бързо се нагаждат един към друг. И двамата държат да не се ограничават и тормозят взаимно. Хората от знаците Водолей и Скорпион обожават движението и разнообразието и ненавиждат монотонния живот. Недоразуменията помежду им са маловажни, а ги смекчават сексуалната хармония и общият им стремеж да черпят приятни неща от живота и понякога да рискуват. Познавачите дават най-висока оценка за хармоничен съюз между тях.

 

ВОДОЛЕЙ – КОЗИРОГ

 

Мъжът Водолей е склонен лесно да избухва, но това не е много опасно, понеже жената, родена под знака Козирог, обикновено е уравновесена и спокойна. Взаимоотношенията им могат да се развиват добре, но сексуалното привличане бива слабо. Шансът за семейно щастие би бил по-голям, ако мъжът е значително по-възрастен от жената. Качеството и трайността на този съюз до голяма степен ще зависи от това, доколко у жената Козирог се развити присъщите за зодията й тактичност и способност да се адаптира към всякаква среда.

 

ВОДОЛЕЙ – ВОДОЛЕЙ

В съответствие с характеристиките на двамата Водолейката следва да бъде спечелена по интелектуален път. Щом жената започне да се възхищава от интелигентността, съобразителността и остроумието на партньора си от същата зодия, тогава обяснението му ще бъде посрещнато благоприятно. Тъй - като и двамата са лишени от предразсъдъци – било социални, религиозни и пр., животът им ще бъде значително улеснен. Ако се появят сблъсъци, дължащи се на нетърпение, на лесна избухливост и други подобни, те ще бъдат само моменти на разнообразие в живота на тези две прекрасни души, каквито са Водолеите. И мъжът и жената от тази зодия са готови на жертви за осъществяването на идеалите си.

 

ВОДОЛЕЙ – РИБИ

За да се спечели сърцето на жена от зодия Риби, се изисква специална тактика. Всякакви резки действия се разминават с целта. Жената, родена под знака Риби, е деликатна и крехка и винаги трябва да се третира внимателно. Ако бъде „разбудена” правилно, тя ще се окаже „жена с темперамент”. В съвместния живот на двамата важна роля играят интуицията, чувството, вътрешния усет и за това те не се интересуват от проблеми, които стоят на границата или отвъд границата на официалната наука. Не случайно под знака Риби са родени много ясновидци, предсказвачи на бъдещето, психотроници.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

напада се с една дума, а за защита са нужни цели страници.

Клубове aстрология

Виж още