Овен

Овен 21 Март - 20 Април

За Овен

Партньорски хороскоп


 

 

ОВЕН – ОВЕН

Представителите на този знак са решителни, предприемчиви, весели. Излъчват динамика и жизнерадост. Праволинейни и услужливи са в отношенията с приятелите си. Помежду им е малко трудно да си ги представим двамата завинаги заедно. Погледнато отстрани изглежда, че ги свързват хармония и чудесни отношения, но всъщност и двамата са остри, безогледни и нетърпеливи. Имат силно изразено управленско чувство, както към дома, така и към партньора / партньорката си. Връзката им трудно би издържала дълго време в нападателно – отбранителна позиция. Такава връзка може да измори дори...Овена.

 

ОВЕН – ТЕЛЕЦ

Представителите на Телец са упорити и своенравни, обичат да имат доминираща роля в семейството. От друга страна Овенът не може да се примири с такова състояние на нещата. Дори и двамата да са положително мислещи и действащи хора, постоянното напрежение помежду им ще ги дразни и угнетява. Но, светът е пълен с прекрасни други хора, където всеки от тях би могъл да намери подходящата му половинка. Познавачите по темата са на мнение, че съчетанието Овен - Телец не може да бъде щастливо. Разбира се, винаги има изключения.

 

ОВЕН – БЛИЗНАЦИ

Представителите и на двата знака са неспокойни, енергични, сприхави. Хармонията помежду им е малка. Трудно ще бъде единият да се съгласи да се подчинява на другия, но в брака е нужно разбирателство. Всеки трябва да отстъпва с оглед индивидуалността на партньора си. Животът показва, че съжителството между тях често води до безсмислени свади за дребни неща. В сексуалната връзка също липсва хармония, особено в по-напреднала възраст. Познавачите по темата не гледат на този съюз оптимистично.

 

ОВЕН – РАК

Партньорството помежду им е трудно. Рязкостта на Овена, понякога грубост, нервност, прекалена динамичност, или пълната липса на такава, често шокират, дразнят и отблъскват Рака. Неговата мекост и готовност да се грижат за семейството не срещат разбиране от страна на Овена. Също и еротичното чувство на Рака не съответства на завоевателните и безогледни маниери на Овена. От такъв съюз не може да се очаква много или би било с цената на много жертви и душевни страдания.

 

ОВЕН – ЛЪВ

Представителите и на двата знака са сходни по темперамент, изпълнени са с жизнерадост и оптимизъм. Уменията на Лъва се харесват на Овена, и най-вече толерантното му отношение към недостатъците му. Напоритостта, с която Овена се стреми към връзка с Лъва е динамична, активна и зашеметяваща. Овенът с готовност би се грижил за домакинството, за работа или бизнес, ако партньорът му Лъв харесва, цени и насърчава тези му качества. От такъв съюз могат да произлязат чудеса.

 

ОВЕН – ДЕВА

Различията в представителите на двата знака са повече, отколкото приликите. Единствената им обща черта е проницателната мисъл. Напоритостта и безцеремонността в някои случаи на Овена по въпросите на любовта шокират хладната Дева. За двамата може да се каже, че всеки стои на различна гледна точка. Позоваването на здравия разум, своя или на партньора, е излишно, понеже чертите на характера, които се сблъскват, са кодирани дълбоко в подсъзнанието. Според познавачите шансовете за хармоничен съюз са минимални.

 

ОВЕН – ВЕЗНИ

Противолежащи зодиакални знаци, каквито са тези, обуславят значително сексуално привличане. Грубоватото отношение на Овена може да шокира деликатната Везна, тъй като тя обича добрите маниери. Всичко ще зависи от културата и на двамата партньори, понеже е много важно по какъв начин се вършат нещата. С оглед умението на Везните да се пригаждат и пълната липса на злопаметност у Овена, евентуалният дисонанс между двамата не би имал особено значение. Според познавачите шансовете им за хармоничен съюз са на лице.

 

ОВЕН – СКОРПИОН

Представителите и на двата знака са воини, но своенравни. Овенът е нетърпелив, остър, а Скорпионът – язвителен, докачлив, упорит. При изключенията е друго, но те биват редки. Двамата си пасват отлично в сексуално отношение, но нали не би могло да прекараш живота си само в леглото?! Когато спорят, никой от тях не отстъпва. Психичните връзки помежду им са съвсем слаби. Овенът е по-повърхностен, разтоварва енергията си навън. Скорпионът е с по-богат вътрешен живот. Минимални шансове за хармоничен съюз.

 

ОВЕН – СТРЕЛЕЦ

Със завоевателния си нрав Овенът може бързо да постигне успех при Стрелеца, но няма да бъде траен. Овенът често обича да тероризира партньор, склонен да отстъпва, да поучава и упорито да налага волята си. За съжаление както сексуалната, така и интелектуалната връзка Овен – Стрелец е слаба, а и твърде лесно двамата стигат до остри спречквания. На хармоничното им съжителство пречи прекалената бъбривост и на двамата. Но понякога се срещат и щастливи двойки сред представителите на тези два знака.

 

ОВЕН – КОЗИРОГ

Спокойният, уравновесен и малко меланхоличен Козирог охлажда бойкия, енергичен, нетърпелив и често лекомислен Овен. Трезвостта и привидната, проявена само външно, хладност на Козирог смущава и обезсърчава всеки Овен, който мисли със сърцето си. Брак между двамата, сключен по принуда или прибързано, няма да издържи дълго. Дори ако Овенът и Козирогът проявят взаимен интерес, той ще бъде нетраен и ще се дължи на преходен аспект на планетите. Много е слаба вероятността за продължителен или хармоничен съюз между тях.

 

ОВЕН – ВОДОЛЕЙ

Водолеите са жизнени, неспокойни, енергични, с пъргав ум. Интелектуалната им квалификация може да бъде само полезна за Овена. Темпераментите на двамата не винаги пасват. Но, най-важната причина за непълната хармония помежду им е самостоятелността на Водолея, неговият непреодолим и неоснователен страх от всяко потисничество или принуда. Бракът между тях е възможен, ако почива върху интелектуална основа, но това като че ли е недостатъчно. С голяма доза оптимизъм може да се даде надежда за хармоничен съюз между тях.

 

ОВЕН – РИБИ

Деликатните и чувствителни Риби имат много предпоставки за щастлив брак, но при условие, че попаднат на внимателно избран партньор. Овенът рядко би бил подходящ за тях. Активността на Овена е желано допълнение за пасивните Риби, особено, когато трябва да се разрешават проблеми, за които е нужна енергия или да се вземе твърдо решение. Егоцентричния Овен рядко и трудно би разбрал психиката на Риби, тъй като тя има собствени, оригинални критерии за важността на нещата от живота. С изключения, такъв съюз не би могъл да бъде хармоничен.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

напада се с една дума, а за защита са нужни цели страници.

Клубове aстрология

Виж още