Рак

Рак 22 Юни - 23 Юли

За Рак

Партньорски хороскоп


 

 

РАК – ОВЕН

Овенът не е подходящ партньор на Рака. Неговата сила и динамика не са в състояние да раздвижат спокойния Рак, да го въвлекат в бурния живот, където той е в стихията си. Ракът е домошар, докато Овенът не харесва малко подвижния домашен живот. Той желае винаги да става нещо. Трудолюбието и пожертвувателността на Рака за семейството са пословични, но на Овена тези качества не импонират особено. И в сексуално отношение не са в хармония. Съюзът им трудно би издържал на времето.

 

РАК – ТЕЛЕЦ

Партньорството между представителите на Рак и Телец може да се развие чудесно в повечето житейски ситуации, понеже имат общи черти и наклонности, като например привързаност към семейството и обич към децата. В сексуално отношение също биха могли да постигнат хармония. И двата партньора държат на съпружеската вярност и са им чужди стремежът към разнообразие и извънбрачни приключения. Несъответствията между тях биха се открили само след като бъдат направени много подробни хороскопи.

 

РАК – БЛИЗНАЦИ

Партньорството между Рак и Близнаци има малко общи черти. Сантименталният Рак трудно би разбрал лековатия нрав на представителя на зодия Близнаци, който често бива отегчен от еднообразието на „четирите стени”. Дори и да не поставят сексуалните отношения на първо място, ще останат малко признаци, по които двамата да се свържат за продължително време. Културното и етично поведение, характерно за двамата, е твърде слаба основа, за да може само върху нея да се изгради траен брачен съюз.

 

РАК – РАК

Партньорите, родени под знака на Рака, биха могли да създадат сговорно и хармонично семейство. Двамата са еднакво чувствителни и психиките им са в хармония. Всеки по свой начин е амбициозен, изпълнен с желание да постигне нещо. Мъжът е по-малко активен от жената. Макар и двамата да са с горещ темперамент, той угасва доста рано. Замества се с взаимни, сърдечни чувства и топла привързаност към семейството, за което партньорите Раци са готови да жертват много други ценности.

 

РАК – ЛЪВ

Между двамата партньори много често съществуват допълващи и свързващи черти на характера, което води до психична хармония. Трудолюбието и умението на партньора Рак го улесняват да се справя с изискванията на партньора Лъв. Главен, спояващ брака им елемент са децата, които са обичани и от двамата. Характерите на двамата партньори се уравновесяват, но след като изтекат определен брой години и предвид прекалено темпераментния Лъв, тази ситуация може да се промени.

 

РАК – ДЕВА

Представителят на Дева с неговата външна студенина и резервираност могат да смутят и обезсърчат Рака. Девата има много привлекателни качества, особено за Рака, макар те да не са свързани с външен ефект и блясък. При по-близко опознаване Рака започва да цени добродетелите на Девата. А тя е решителна. На нея човек може да се облегне, да разчита. И двамата са далеч от лекомислието, гледат на живота сериозно, винаги се съобразяват с партньора си. Съгласие, хармония и спокойствие – това е общият им девиз.

 

РАК – ВЕЗНИ

Темпераментите им са различни и не си схождат. Нерешителната Везна мъчно би могла да бъде за Рака сигурна опора в живота. Партньорът Рак е спокоен и уравновесен домошар, готов изцяло да се посвети на семейството. Партньорът Везни би желал да вижда около себе си най-малкото платонически ухажори, които да укрепват и повишават самочувствието му. Понякога се стига до брак, но в повечето случаи се явяват твърде много противоречия, за да могат двамата да разчитат на трайна връзка.

 

РАК – СКОРПИОН

Партньорът Скорпион е енергичен, активен, язвителен, остър, независимо от личностната му квалификация. Всички тези черти могат лесно да „натикат в ъгъла” представителя на Рака. Неговата чувствителност му пречи да се противопостави на рязката динамика на партньора си. В сексуалният им живот Ракът не може да се мери със Скорпиона и това е може би най-деликатният момент в тяхното съжителство. Ако Ракът държи да запази своеобразието на характера си, Скорпионът, със своята упоритост и неотстъпчивост ще направят живота му труден.

 

РАК – СТРЕЛЕЦ

Стрелецът, със своето изострено чувство за собственото „аз”, стремеж към свободно поведение и интелектуална изява, към представителен външен вид и към динамични действия не ще се хареса на малко затворения в себе си Рак, който обича да дава воля на капризите и непредвидимите си настроения. В сексуалния живот не си пасват особено, освен, ако не ги свързват някакви аспекти, което се случва рядко. Между тях има твърде малко допирни точки, за да са в състояние да изкарат дълго в хармонично съжителство.

 

РАК – КОЗИРОГ

Партньорствата между представителите на тези две зодии обикновено са удачни. И двамата са с уравновесен характер, привърженици са на скромното, лишено от екстравагантност съществуване, протичащо по равни релси. И у двамата партньори се забелязва склонност към известна резервираност. С една дума, те се допълват. Налице е привличане въз основа на контраст. И двамата ценят спокойния живот, затворен в домашен уют. И двамата са пестеливи – не обичат да харчат пари за какво да е. Трудолюбиви са. Сексуалните проблеми при тях са второпланови, но това не им пречи.

 

РАК – ВОДОЛЕЙ

Общото между тях е малко. Водолеят, с неговия гъвкав ум, бързо реагиране и проницателност много скоро поставят в сянка Рака. Дори, ако Рака признае превъзходството на Водолея, последният ще прояви подценяващо отношение. За Водолеят на първо място стои интелектът на партньора, следвани от моралните добродетели и на трето място – сексуалните въпроси. Водолеят е неспокойна натура и мъчно се задържа на едно място, докато Ракът се чувства най-добре у дома. Налице е твърде голяма разлика в характерите.

 

РАК – РИБИ

Връзката помежду им е под щастлива звезда. С малки изключения следва да се очакват трайни чувства, сговор и хармония между тях. И единият и другият придават голямо значение на разбирателството, на душевната връзка. И двамата са чувствителни, деликатни, с мек характер. Привързани са към дома и обичат семейството. С течение на времето взаимните им чувства се задълбочават и техният съюз става по-здрав, макар да не почива главно на сексуален контакт.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

напада се с една дума, а за защита са нужни цели страници.

Клубове aстрология

Виж още