Стрелец

Стрелец 23 Ноември - 22 Декември

 

 

СТРЕЛЕЦ – ОВЕН

Съюзът между партньори Стрелец и Овен най-често бива щастлив. В сексуално отношение съществуват доста добри предпоставки за хармония. И двамата са предприемчиви, динамични и жизнерадостни. Имат сходни вкусове: желание да упражняват някой спорт, да пътуват, да се обграждат с весели компании. Ако не попречат някои трудно уловими отрицателни черти на характера им, бракът между мъж Стрелец и жена Овен има всички шансове да бъде успешен.

 

СТРЕЛЕЦ– ТЕЛЕЦ

Тези два знака нямат много общо помежду си. Завоевателните стремежи и своеволието на жената Телец могат да изведат Стрелеца от равновесие. А той е твърде чувствителен към всеки опит да бъде стеснена свободата му. За него професионалните проблеми са на първо място. Упоритостта на двамата често става причина за недоразумения. Разбира се, има и изключения. Предполага се, че по-често в късните им години настъпва дискомфорт в отношенията помежду им. Склонността на Телеца към пестеливост също може да стане причина за дрязги.

 

СТРЕЛЕЦ – БЛИЗНАЦИ

Съюзът между тези два знака е много добър, но за съжаление не винаги траен. И двамата са неспокойни натури, имат доста общи склонности и хобита: спорт, пътуване, весели компании. Лесно се спречкват, но караниците им протичат културно. Конфликтите могат да се породят главно поради готовността на жената Близнак да завързва все нови и нови познанства. Освен хармонията на знаците, която при тях е умерена, важна е и индивидуалната характеристика на аспектите.

 

СТРЕЛЕЦ – РАК

За всеки от двамата е трудно да се нагоди към характерите и вкусовете на другия. Мъжът Стрелец е импулсивен, неспокоен, войнствен, а тя – чувствителна и лесно ранима. Жената Рак е готова да бъде вярна, нежна, предана, добра домакиня, но това не е достатъчно и не се цени както подобава от мъжа Стрелец. Все пак материнските тенденции, които жената Рак е склонна да проявява спрямо най-близките си, могат да имат положително влияние върху мъжа Стрелец, но често го и дразнят. За брачно щастие между Стрелеца и Рака липсват други важни качества.

 

СТРЕЛЕЦ – ЛЪВ

Връзката между жена от знака Лъв и мъж Стрелец се смята за щастлива. Тази жена като че ли е създадена за него. Те се допълват по темперамент, поведение, вкусове и във всяко друго отношение. И двамата обичат широките жестове, чужда им е дребнавостта. Мъжът Стрелец е по-склонен към рискове, отколкото жената Лъв, но това рядко може да наруши хармонията на съвместния им живот. Познавачите залагат много на такъв съюз, разчитайки на качествата и на двамата партньори.

 

СТРЕЛЕЦ – ДЕВА

Предпазливата и склонна към дребнавост жена от знака Дева не винаги може да разбере и приеме партньор от зодия Стрелец. Още по-малко, когато се касае за широкомащабни проекти, каквито Стрелецът не само обича да чертае, но и да реализира. Той е оптимист и завоевател и жена, родена под знака Дева, може лесно да го обезсърчи с прекомерния си критицизъм и с навика да отлага осъществяването на предначертани планове. Предприемчивостта на мъжа Стрелец пък може да настройва Девата отрицателно. Освен това той рядко оценява по достойнство нейните качества. Шансовете за хармонична връзка помежду им не са големи, но всичко е индивидуално.

 

СТРЕЛЕЦ – ВЕЗНИ

Тези партньори се спогаждат лесно благодарение на някакво трудно за определяне психическо свойство на знаците им. В сексуално отношение жената от зодия Везни и привлекателна за Стрелеца. Той е склонен да бъде деспотичен спрямо нея, но тя е готова на компромис. Това може да се обясни с факта, че в живота на Везните любовта заема особено важно място. За пълно съвършенство на съюз между тях ще са необходими двустранни отстъпки, което не е трудно, когато Стрелецът и Везната се обичат.

 

СТРЕЛЕЦ – СКОРПИОН

Жената от знака Скорпион е подчертано ревнива. Стрелецът е горд и има силно развито чувство за обществено достойнство. В любовта често бива егоцентричен. Макар лесно да променя настроението си, характерни негови черти са енергичността, предприемчивостта, активността и оптимизмът. Към набелязаната цел се стреми с ентусиазъм и с известна доза идеализъм. Мъжът Стрелец знае какво иска. Жената Скорпион  - също. В такъв случай кой ще доминира в семейството? По-вероятно тя, но трябва да бъде дипломат, деликатна, като не подчертава, че държи на своето. Възможно е с годините връзката им да отслабне, но има ли нещо вечно?

 

СТРЕЛЕЦ – СТРЕЛЕЦ

Макар, че по принцип съюзът между представителите на един и същи знак не е щастлив, Стрелците правят изключение. Те са отлични партньори един за друг. Хармонията помежду им се проявява във всяка област. Дори тогава, когато с течение на времето, вследствие на твърде голямото сходство на характерите и вкусовете сексуалното привличане мине на втори план, двамата Стрелци винаги ще бъдат свързани с искрено и топло приятелство. Тяхната връзка е най-силна от всичките възможните комбинации.

 

СТРЕЛЕЦ – КОЗИРОГ

Мъжът от зодия Стрелец – нетърпелив и импулсивен, ще срещне трудности в стремежа си да „раздвижи” спокойната, малко флегматична и само понякога склонна да му се „опира” жена от знака Козирог. Нейната еротична динамика е по-слаба от тази на Стрелеца. По различни причини жената Козирог често проявява външна хладност, въпреки, че е способна на истинска и дълбока любов. Тя трудно дава израз на чувствата си и с голяма сериозност подхожда към всички житейски въпроси. Поради многото разлики в характерите им хармоничен съюз между тях е трудно осъществим.

 

СТРЕЛЕЦ – ВОДОЛЕЙ

Това е интересна двойка: най-самостоятелните мъж и жена, чиито постъпки никога не могат да се предвидят. Комбинацията е оригинална и симпатична. И двамата не страдат от предразсъдъци, изпълнени са с оптимизъм и фантазьорство. Жената Водолей, мечтаеща да срещне „истински човек”, трябва да благодари на съдбата за връзката си със Стрелеца. Смелостта в действията на жената от зодия Водолей намира положителен отзвук и одобрение у мъжа Стрелец. Тяхното съчетание храни най-много и добри очаквания у познавачите на хората.

 

СТРЕЛЕЦ – РИБИ

В тяхната връзка трудно може да съществува взаимно разбиране и съгласие. Интересите и хобитата им са твърде различни, малко са допирните точки, а разликите в характерите – доста големи. И в сексуално отношение липсва съответствие. Жената от знака Риби е много чувствителна и сигурно общителността на мъжа Стрелец и тенденцията му да се разпилява в много области ще създадат чувството, че той  й „лази” по нервите. Друга причина, която пречи на хармонията между двамата е липсата на амбиции за власт у Рибата. Когато мъжът е доста по-стар, шансовете за щастлив съюз е възможно да се увеличат.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

напада се с една дума, а за защита са нужни цели страници.

Клубове aстрология

Виж още