Риби

Риби 20 Февруари - 20 Март

За Риби

Партньорски хороскоп


 

 

РИБИ – ОВЕН

Тази двойка би могла да живее в сговор, ако господинът от зодия Риби приеме домът и семейството да се управлява от дамата, родена под знака на Овен. В този случай той ще трябва да се откаже от своето „Аз”. Мъжът Риби е чувствителен, мек и деликатен, така че съпругата Овен би била добро допълнение за неговия пасивен характер. Тъй като при тази комбинация жената е по-силната, може би между тях няма да има големи дисонанси. Трябва винаги да се помни, че жената от зодия Овен е много темпераментна. Тя е реалистка, той – мечтател. Резултатът е, че двойката Риби – Овен не винаги бива щастлива.

 

РИБИ – ТЕЛЕЦ

Съществуват много основания да се смята, че мъж от зодия Риби и жена от зодия Телец могат да създадат сговорно семейство. Упоритостта на Телеца среща мекостта и отстъпчивостта на Рибите. Двамата ги свързва любовта към децата. И той, и тя се стремят да водят спокоен живот. В сексуално отношение са на еднаква настройка. Жената от знака Телец е по-активната. Не обича разводите. Рибите и Телецът си приличат и по това, че нямат прекалено големи амбиции. Познавачите дават най-голям брой точки в подкрепа на техния съюз.

 

РИБИ – БЛИЗНАЦИ

Между чувствителния, мечтателен и спокоен мъж, роден под знака Риби, и нервната, подвижна и понякога избухлива жена от зодия Близнаци трудно се стига до близък духовен контакт. Жената от този знак има много широки интереси, но интересът й към дома не е особено голям. Наклонностите на мъжа Риби са в посоки, различни от нейните. Рибите и Близнаците нямат еднакъв начин на мислен Слаба е и сексуалната им хармония. Шансът съюзът им да просъществува във времето е малък.

 

РИБИ – РАК

Домашен уют, сантименталност, майчински чувства – ето какво очаква от брака си господинът, роден под знака на Риби. Може да се каже, че в това отношение госпожицата от зодия Рак за него ще бъде идеал. Рядко настъпват свади или недоразумения между хора с такава деликатна чувствителност, с каквато се отличават Ракът и Рибите. И двамата копнеят да имат уютен дом, да възпитават добри деца, да водят спокоен, лишен от изненади живот. Няма съмнение, че тези два знака са в безупречна хармония.

 

РИБИ – ЛЪВ

При това съчетание съществува опасност мъжът Риби да не е в състояние да издържа на темпото, което би наложила жизнерадостната и темпераментна жена, родена под знака Лъв. Психиките им са твърде различни. Всеки човек държи партньорът да му импонира. Това изискване е ярко подчертано у жената Лъв. За съжаление тази възможност е трудно постижима за мъжа, роден под знака Риби. При известни обстоятелства той, разбера се, би могъл да завоюва сърцето на дама Лъв, но дали ще съумее да я задържи при себе си? Поради различното отношение на двамата партньори изобщо към живота съюзът им има слаби шансове да бъде хармоничен.

 

РИБИ – ДЕВА

Мъжът от зодия Риби поставя духовните ценности по-високо от материалните, но е склонен към нетрайни контакти. Макар в сексуално отношение да е малко хладен към партньорката си, по изключение това не се отнася за жената Дева. Двамата си действат възбуждащо. За съжаление психиката им е доста различна. Малко общо имат и в духовната област. С течение на времето между Рибите и Девата може да настъпи взаимно охлаждане.

 

РИБИ – ВЕЗНИ

Качествата на тези двама души не се допълват. Жената от зодия Везни трудно ще раздвижи мъжът с променливо настроение, роден под знака Риби. Двамата не биха стигнали до разбирателство в много отношения. Везната в по-голяма степен може да прояви способност към пригаждане, но това малко подобрява положението. Сексуалното привличане при тях ще бележи периодични колебания. Доста трудно може да се говори за пълна хармония може би, защото у всеки от двамата има доста противоречия.

 

РИБИ – СКОРПИОН

Един любопитен факт: поради доста силно духовно родство между двамата, на мъжа от зодия Риби не му пречи деспотизмът на жената Скорпион. Двата знака се допълват много добре в сексуално отношение. Страстната, пълна с темперамент жена Скорпион знае как да раздвижи мъжа от знака Риби. По въпросите на дома двамата лесно постигат съгласие. Разбира се, навсякъде има изключения, но значително голям брой двойки, съставени от тези два знака, биха могли да разчитат на сговорно съжителство. Може да изглежда парадоксално, обаче мекотата, привързаността към удобствата и честата готовност за отстъпки на мъжа Риби се съвместяват с безцеремонността на жената Скорпион. За това навярно помага еднаквия им начин на виждане на света.

 

РИБИ – СТРЕЛЕЦ

На чувствителния мъж от зодия Риби не би особено подхождала активната, решителна и своеволна жена, родена под знака Стрелец. Борбеното й отношение към живота може да шокира господин Риби. Той едва ли ще разбере нейната своеобразна чувствителност. В сексуално отношение Рибите и Стрелецът имат малко общо. И на двамата липсва изискващия се подход. С темперамента си жената Стрелец е способна да раздвижи Партньора си Риби. След като съберем факторите ”за” и „против”, ще излезе, че в този евентуален съюз преобладават минусите.

 

РИБИ – КОЗИРОГ

От двамата като че ли вее хлад. При тази комбинация много често се срещат „бракове по разум”. За тях еротичните проблеми стоят на втори план: на първо място са приятелството, другарството и професионалните въпроси. И двамата са спокойни, малко бавни и може би за това са в състояние да се пригодят един към друг. В този случай резервираността на жената Козирог не е пречка за хармоничен съюз. Мъжът Риби я уважава заради скромните й амбиции – да не блести, да не се домогва до първото място. Съюзът между тях може да бъде щастлив и хармоничен, при условие, че няма да се основава главно на сексуалния живот.

 

РИБИ – ВОДОЛЕЙ

Хармонията между тези два знака е относителна. Сексуалното съответствие – средно. Жената от зодия Водолей има специални изисквания, що се отнася до интелектуалните качества на партньора й. Ако мъжът, роден под знака Риби е посредствен човек, тя би предпочела да не се обвързва с него. Той пък не ще хареса нейната склонност да харчи и последните си пари, за да прекарва времето си във весели компании. Жената Водолей се отличава с фантазия и пъргав ум. Интуитивният начин на мислене на мъжа Риби би и допаднал. Но склонността на Рибата понякога да проявява дребнавост може да бъде причина за дрязги. Ако и двамата отстъпват, възможно е да има щастлив брак.

 

РИБИ – РИБИ

Психичните контакти могат да свържат двама представители на зодия Риби в траен брачен съюз. Еротичният интерес в такъв съюз играе второстепенна роля. И двамата наблягат на духовните ценности. Не са завистливи. Склонни са към екстравагантни постъпки. Държат да прекарат поне един ден без каквито и да било задължения. Особено в по-късни години тяхната любов почива на деликатни чувства, неразбираеми за околните. Временните дисонанси в съжителството им се дължат на променливостта в настроението им. Обикновено биват верни един на друг. Поради умерения темперамент на двойката Риби поводите за ревност при тях биват редки.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година