Лъв

Лъв 24 Юли - 23 Август

За Лъв

Партньорски хороскоп


 

 

ЛЪВ – ОВЕН

Между двамата партньори съществуват разбирателство и хармония. Сходни са темпераментите им, самоувереността, жизнерадостта, душевното спокойствие. Връзката им е основана на взаимна вярност, но се срещат и изключения. И двамата обичат да доминират, да бъдат на първо място. Интересното е, че когато са свързани помежду си, често всеки проявява готовност да отстъпва, да зачита индивидуалните качества на партньора си, за да се постигне и затвърди сговор в семейството. Вроденият им егоцентризъм не е пречка да изградят хармоничен съюз помежду си.

 

ЛЪВ – ТЕЛЕЦ

Лъвът обича да бъде в центъра на житейската сцена, където се чувства най-добре. Това място също се харесва и на Телеца. Въпреки, че между тях съществува сексуална хармония, основаваща се на контраста, двамата партньори едва ли ще живеят в съгласие. Лъвът не жали средства, за да има представителен вид, Телецът пък предпочита да има повече пари в сметката си, които му носят самочувствие. Главната пречка, за да има хармоничен съюз между тях е желанието на всеки един да доминира в отношенията, както у дома, така и в приятелските кръгове.

 

ЛЪВ – БЛИЗНАЦИ

Представителите на тези два зодиакални знаци имат общи и допълващи се черти: общителност, разговорливост, вежливост, умение да установяват контакти с хората. За съжаление в сексуалния живот помежду им съществуват значителни различия. Лъвът е олицетворение на здраве, сексуална възбудимост и неизчерпаема енергия и трудно ще се задоволи с флиртуващия Близнак. Съюзът помежду им не е невъзможен, но трудно би издържал на времето. Срещат се и изключения.

 

ЛЪВ – РАК

Вкусовете и характерите на двамата се допълват и се получава относителна хармония. Сговорчивият и мек по характер Рак ще се възхищава от „царствените маниери” и внушаващото респект поведение на партньора си Лъв. Въпреки слабата си сексуална активност, Ракът в обятията на Лъва ще започне да проявява разбиране и желание. Дори, ако между двамата се появи временна дисхармония /къде ли я няма/, Ракът спокойно ще направи компромис и не ще допусне разрив в отношенията им.

 

ЛЪВ – ЛЪВ

Двамата партньори от зодия Лъв лесно и бързо стигат до разбирателство. Свързва ги не само силна и сходна сексуалност, но също голям брой общи черти на характера. За съжаление твърде много от тях имат деспотичен и егоцентричен характер. Съществува една благоприятна възможност – тя да управлява дома, а той да царува в службата си. Ако стане така, може да се разчита до известна степен на съгласие помежду им. Друг начин да покажат превъзходството си е и двамата да проявяват властническите си склонности само в работата. Такава тенденция може да улесни съвместния им живот.

 

ЛЪВ – ДЕВА

Макар и Лъвът и Девата да са ценни и положителни хора, твърде различните характери, вкусове и темпераменти на двата знака едва ли дават гаранция за хармоничен брак. Сексуалният живот играе важна роля при Лъв, което се дължи на жизнеността и отличното му здраве. Девата може и да не оцени силните чувства и темперамента на партньора си. Щедростта и великодушието на Лъва към приятелите му би могло да наруши равновесието на пестеливата и пресметлива Дева. Въпреки това има шанс за връзката помежду им.

 

ЛЪВ – ВЕЗНИ

Представителите на двата знака са в добра хармония и лесно се спогаждат. Двамата искрено оценяват радостите, които животът им носи. Обичат компаниите. Лъвът държи да постигне благосъстояние, а Везните се чувстват родени да живеят сред красота, лукс и безгрижие. Умната Везна е отличен стратег в брака и на драго сърце допуска Лъвът да блести, понеже така и върху нея падат бляскави лъчи. В сексуално отношение си съответстват. Твърде малко вероятно е да се разделят в напреднала възраст.

 

ЛЪВ – СКОРПИОН

Характерът на Лъва не е сложен. Човек, който опознае същността му, може да живее в сговор с него. Между двамата партньори съществува сексуално привличане, но с властното си поведение Лъвът може да побърка Скорпиона, предвид и неговото желание да дирижира положението. Главното недоразумение ще произтича от пълното различие на мненията им за това, кое житейско благо има по-голяма или по-малка стойност. Въпреки еднаквата сексуална възбудимост на двамата, шанса им за дълготраен съюз са минимални.

 

ЛЪВ – СТРЕЛЕЦ

Двамата са в хармония и се допълват един друг в много отношения. Силно развитото чувство за независимост, самоувереност и самостоятелност на Стрелеца може да дразни Лъва, но това рядко би създало сериозни недоразумения. И двамата гледат на живота оптимистично и с чувство за хумор. Не се трогват от малки нещастия и неуспехи, и нямат комплекси. Обичат да са заобиколени от много приятели, държат на високия жизнен стандарт. Ако властният Лъв сдържа господарските си „маниери”, сговорът и хармонията помежду им са гарантирани.

 

ЛЪВ – КОЗИРОГ

Взаимният интерес между представителите на тези два знака бива мимолетен. За по-продължително партньорство нямат много допирни точки и трудно ще стигнат до траен съюз. Лъвът – откровен, открит, изпълнен с жизнерадост и хумор, не е подходящ партньор за малко мрачния, трезво мислещ и сериозен представител на знака Козирог. За съжаление качествата на последния няма да бъдат достатъчно оценени от Лъва. Сексуалната дисхармония между тях може да се дължи на най-различни причини.

 

ЛЪВ – ВОДОЛЕЙ

Лъв и Водолей са противоположни зодиакални знаци. Между техните представители съществува хармония, основаваща се на контраста. Разбиранията на Водолей за избор на партньор са оригинални и доста различни от тези на всички останали. Следователно високомерният Лъв рядко и трудно ви възприел ролята, която се очаква от него в такова партньорство. Духовната самостоятелност на Водолея навежда на аналогия с котката, която обича да ходи по собствени пътища. Особено много се дразни от прояви, свидетелстващи за липса на интелигентност. Въпреки това такова партньорство има всички шансове да оцелее във времето

 

ЛЪВ – РИБИ

Малко неща свързват тези двама души. Биха могли да проявят взаимен интерес по силата на закона за привличането на противоположностите. Рибите са спокойни, тихи, чувствителни, любознателни, в много случаи боязливи. Реагират остро на психични въздействия. Демонстративната безцеремонност на Лъва, неговата импулсивност и властност често отблъскват скромната„ Рибка”.Единият е властолюбив, поривист, докато другият е отстъпчив, романтичен, мечтателен, пасивен. На трайна връзка двамата могат да разчитат при значителна разлика във възрастта.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година