Лъв

Лъв 24 Юли - 23 Август

 

Елемент: Огън

Той може да се сравни с огън, който гори на подходящо място – лагерен огън, домашен огън в огнището или огън в средата на средновековна зала, около който всички се събират.

 

Характеристика: Неподвижен, огнен знак. Огънят променя субстанциите и Лъвовете обичат с енергията си да променят нещата. Лъвът може да бъде лоялен, упорит и да се гордее с постиженията си.

 

Управляващи планети и тяхното влияние: Слънце

 

Духовна цел: Да научи истински смисъла на любовта

 

Положителни черти: Честност и лоялност, слънчев характер, изразено чувство за достойнство, гордее се с дома си, привлекателна жизненост, любезност и дружелюбие, великодушие и гостоприемство, приема хората такива, каквито са, зряло чувство за отговорност, самоотверженост, достигаща самопожертвувателност.

 

Отрицателни черти: Упоритост или инат, неуважение или арогантност, самодоволство или самохвалство, безразличие или незаинтересовано отношение, обича да приема незаслужени похвали, склонност да поставя другите на място, с маска на благоприличие, безпощаден, когато го обидят.

 

Нещата, които носят щастие на Лъва:

  • Цветове: жълто и оранжево
  • Растения: слънчоглед и лавър
  • Парфюм: кедър
  • Скъпоценни камъни: хризоберил и хризолит
  • Метал: злато
  • Таро карта: силата
  • Животно: лъв
  • Щастливо число: 10

 

Хармонични партньорства: Лъв, Дева, Везни, Стрелец, Овен, Близнаци, Рак

 

Трудни партньорства: Скорпион, Водолей, Телец

 

Бурни партньорства: Козирог, Риби

 

Хоби: Обичат да поддържат добра физическа форма, чрез която слабите им страни могат да се подобрят и укрепнат, но има опасност да станат уязвими на стресови ситуации. Обичат да спортуват, да карат кола, театър и кино, семейни игри и събирания, да се хранят навън.

 

Лъвовете обичат действието и всичко, което обещава удоволствие. Да проявяват творчество, вкусно приготвена и красиво поднесена храна, коприни, сатени, злато, да получава благодарности и одобрението на публиката, искрени комплименти, деца и домашни животни, екзотични напитки, луксозна обстановка, висококачествени, модни дрехи.

 

Лъвовете не обичат физическата болка, заседналите дейности, да бъде пренебрегван, да бъде на заден план, лъжите и измамите, да му се присмиват, да му се казват неща, които не знае, да го превъзхождат.

За най-нетърпеливите!
Всички, абонирали се за предварително получаване на хороскоп до 24.12.2010 г. ще получат празничният ни подарък – годишен хороскоп от Зодиака на Dir.bg. Научете повече от секция 'Моят хороскоп', абонирайте се и очаквайте своя хороскоп за новата 2011 г. още на 25.12.2010 година.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година