Сезонът на Козирозите се пада точно преди и след празниците, което означава, че понякога те се чувстват обидени, когато не получават много любов и подаръци на рождения си ден. Advertisement

Е, ако 2022 г. ни е показала нещо, то е, че всички ние заслужаваме малко (или много) нещо на рождения си ден - и точно затова създадохме най-добрия астрологичен наръчник за подаръци за управляваните от Сатурн Козирози, зодиакалните знаци.

Известни със своята работоспособност, козирозите се радват на ценен подарък, който да им покаже, че са оценени и обичани за целия труд, който полагат.

Ние сме тук, за да ви помогнем да се ориентирате в този завладяващ свят на нещата.

Тефтер

Снимка: Market.dir.bg

Купи Те обичат да планират дните, седмиците и месеците си напред. Козирогът ще оцени този тефтер, тъй като той ще улесни живота му. Изработен, за да се ползва с максимално удоволствие от писането или рисуването в него.

Фонтан за релаксация

Снимка: Market.dir.bg

Купи Едно нещо, което трябва да знаете за типичния Козирог, е, че той е работохолик и са често пред бюрото си. Те трябва да направят всичко възможно, за да намалят стреса, който идва от толкова усърдната работа. Този красив фонтан помага на Козирога да се отпусне чрез спокоен звук.

Плюшен халат за баня

Снимка: Market.dir.bg

Купи Комфортът е всичко за Козирога. Ето защо те ще харесат този луксозен плюшен халат. Комфортът, който ще получават от него, ще накара сърцата им да запеят!

Чехли

Снимка: Market.dir.bg

Купи Можете да подарите на всеки Козирог този чифт памучни чехли. Те са много удобни. Носете ги у дома, на вилата или в спа центъра. Не забравяйте, че Козирогът цени комфорта. Този подарък ще им осигури точно това и те ще го оценят много високо.

Дървена табуретка

Снимка: Market.dir.bg

Купи Козирогът е земен знак, така че ще оцени мебели, които са естествени. Те обичат да имат много дърво в къщите си. Тази табуретка е изработена от естествено дърво, огънато в красива цилиндрична форма. Тя ще бъде идеално допълнение към домовете им. Основата е с обем, който позволява съхранението на одеала, възглавници и др домашни предмети. Ако решат, могат да седят до нея и да я използват, когато работят.

Органайзер

Снимка: Market.dir.bg

Купи Друго нещо, което прави Козирога много щастлив, е всичко, което е подредено и чисто. С този висококачествен мрежест органайзер за бюро Козирогът може да подреди правилно своите офис принадлежности. Канцеларските им материали ще бъдат подредени и лесно достъпни.

Загряващ топ матрак

Снимка: Market.dir.bg

Купи Настъпването на зимата е придружена с осезателно понижаване на температурите. Загряващият матрак на INNOLIVING е уред, чиято задача е да ви осигури топлина и уют. Подгряващият ефект действа успокоително, а понякога се използва и за лечебни цели.

Соли за вана

Снимка: Market.dir.bg

Купи След дългия ден, в който е управлявал света, дори и свръхпрактичният Козирог обича да се наслаждава на хубава баня. Позволете си малко удоволствие вечерта - насладете се на топла вана с добавка на пенлива топка за баня от линията Sexy на Obsessive.

Шал

Снимка: Market.dir.bg

Купи Козирозите празнуват рождените си дни през зимата, което прави аксесоарите за студено време като този закачлив шал с големи размери чудесна идея за подарък.

Ключодържател

Снимка: Market.dir.bg

Купи Малко вероятно е съсредоточеният и контролиран Козирог редовно да губи ключовете си, но ако все пак трябва да пазарувате за него, то ключодържателят е страхотния подарък за тях.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Снимка: Market.dir.bg