Ако специален човек в живота ви е роден между 21 май и 20 юни, значи в социалния ви кръг има очарователен Близнак. Близнаците са известни с това, че са интелектуални, замислени, авантюристични и абсолютно незабравими хора. Това са общи черти на всички въздушни знаци, но Близнаците заемат водеща позиция. Този уникален знак получава лоша слава за това, че е коварният близнак на Зодиака, обаче също така е популярно, че е един от най-забавните знаци, с които можете да споделите времето си. Advertisement

Какви са общите черти на Близнаците?

Близнаците са любопитни, умни и остроумни. Като цяло те са лекомислени и искат да се забавляват добре, заедно с всички останали около тях. Въпреки това, като един от трите въздушни знака, те са интелектуално стимулирани и не обичат да водят повърхностни разговори. Затова пък са известни като отлични събеседници!

Какво харесват Близнаците?

Близнаците обичат спонтанността, приемат промените и се адаптират добре към тях. Близнаците лесно се отегчават, затова са много нетърпеливи за бягства в последния момент, нови храни и преживявания. Купуването на подарък, който е умствено стимулиращ, креативен или забавен, допринася за тяхната импулсивна личност и завинаги ще бъде възприето като грижовно и любящо!

Какво не харесват Близнаците?

Близнаците не обичат усещането за застояване или обвързване. Да им подарите движение или подарък, който им помага да се чувстват активни, ще бъде харесано от свободолюбивите Близнаци. Също така малките и внимателни подаръци, които могат да разнообразят ежедневието им, няма да останат незабелязани.

1. Овлажняващ крем за лице

снимка: Market.dir.bg

Купи

Близнаците обичат лукса, изследването и изпробването на нови неща. Овлажняващият крем Nutrition Intense Cream Royal Jelly е чудесен подарък за рожден ден на Близнаците.

2. Дамска тениска с щампа

снимка: Market.dir.bg

Купи

Купете на приятеля си графична тениска на група като незабравим подарък за рожден ден. Тъй като наближава сезона на фестивалите, тениската може да бъде носена на следващия концерт или музикален фестивал, който е планиран от тях!  За най-добрия подарък за рождения ден я комбинирайте с билети за концерт. Преживяванията винаги са чудесен подарък и се докосват повече до личността на Близнаците, особено ако са почитатели на музиката на живо. 

3. Дамска чанта Kendall

снимка: Market.dir.bg

Купи

Близнаците са предприемчиви и целеустремени във всяко отношение. Те са готови за всяко приключение, така че им помогнете да пътуват със стил. Изберете луксозна пътна чанта, която е едновременно издръжлива и идеална за уикенда. Двойните отделения на тази чанта побират всички необходими неща за пътуване по един изключително организиран начин, идеален за всеки тип пътуване, което е предизвикано от момента.

4. Подаръчен комплект за коктейли

снимка: Market.dir.bg

Купи

Близнаците обичат да се забавляват и да общуват, така че комплектът лъскави шейкъри за коктейли е забавен подарък! Комплектът включва всички необходими неща - шейкър, лъжици и бъркалки, за да създадете всеки уникален коктейл. Съчетайте този подарък за рожден ден на Близнаци с любимата им бутилка алкохол (или миксер за мокър коктейл).

5. Дамски клин Nike

снимка: Market.dir.bg

Купи

Всеки, не само вашият приятел Близнаци, се нуждае от чифт качествен тренировъчeн клин. Намерете чифт, който е висококачествен. За Близнаците, които обичат да съчетават лукс и активно облекло, това е практичен и полезен подарък, който могат да носят през цялата година. Изберете ярък цвят, който съответства на тяхната индивидуалност (например розово), или изберете по-приглушен нюанс, например черно или сиво.

6. Книга с рецепти

снимка: Market.dir.bg

Купи

Чудесен подарък за Близнаци е ново преживяване, така че подаряването на фантастична готварска книга може да им помогне да направят точно това. Готварската книга им позволява да опитат нещо ново в собствения си дом или дори може да бъде забавна среща, на която да изпробвате рецепта заедно! 

7. Златисто колие

снимка: Market.dir.bg

Купи

Има толкова много уникални варианти за колиета, но този нежен златен вариант е добър избор. За вашия приятел Близнак, който цени красивите бижута, семплият дизайн на този модел може да се носи всеки ден и с всякакво облекло!

8. Ефектни висящи обеци

снимка: Market.dir.bg

Купи

Близнаците имат индивидуалности, които естествено ги карат да се открояват, така че тези обеци също ще бъдат чудесен подарък. 

9. Комплект за подправки

снимка: Market.dir.bg

Купи

Комплекта за подправки е забавен начин да помогнете на Близнаците да поддържат ред. Те могат да имат еклектична колекция от подправки... точно като тяхната личност! Двуетажният дизайн помага да се създаде пространство в кухнята, но най-важното е, че държи всички вкусни подправки на едно място. Това е идеалният подарък, ако този човек обича да готви или пече!

10. Термо чаша

снимка: Market.dir.bg

Купи

Устойчивата чаша за кафе е хубав подарък за всеки зодиакален знак, но още повече за Близнаци, които обичат да се събуждат с глътка от любимата си сутрешна напитка. 

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Market.dir.bg