Овен

Енергичен и неспокоен, Овенът винаги се отличава с многото задачи, които си поставя, като безпроблемно се справя едновременно както с работата, така и с домакинските задължения. Те дават приоритет на това да вършат нещата ефективно и показват на партньора си най-високо ниво на организация. За Овена решаването на малки проблеми около къщата е от съществено значение за поддържането на самоконтрол.

Телец

Докато други намират рутинното почистване за натоварващо или скучно, представителите на зодия Телец наистина се наслаждават на времето, което имат, за да се грижат за дома си. Те се изявяват най-вече в готвенето, като демонстрират чудесата на кулинарията още щом застанат до котлона. Те обаче се справят отлично и с чистенето, като старателно почистват всеки ъгъл. Ако някога имате нужда от съвет от експерт по битови въпроси, не се колебайте да се свържете с Телец.

Рак

Раците са грижовни домакини, които са щастливи да учат постоянно нови неща. Предпочитат домашния уют пред камината с чаша чай, пред безгрижните разходки или шумните забавления, затова са отговорни за поддържането на чистотата на жилището си, независимо от големината му. Понякога плановете на Рака за домакинството са толкова грандиозни, че той просто няма достатъчно време да ги изпълни.

Водолей

Никой не проявява такава способност да управлява дома си като Водолея. Опитвайки се да държат всичко под контрол, Водолеите няма да се доверят на своя партньор или роднини да се занимават с домакинството, въпреки че самите те не изпитват голяма любов към този процес. Работата е там, че емоционалното състояние на Водолея значително зависи от нивото на комфорт, в което се намира, така че определено ще се опита да създаде благоприятна среда за себе си, където да се вдъхнови и да се чувства комфортно.