Телците имат силна нужда от социална и финансова стабилност. Те имат силно желание за екстравагантност, задоволство и разкошни блага, което може да доведе до чувство на отчаяна нужда. Родените в Телец са склонни към гняв. Това не означава, че всички Телци имат еднакви симпатии, антипатии или ексцентричности. Някои Телци са по-скоро в синхрон с управляващата ги стихия, Земята, която ги прави предпазливи и спазващи правилата, докато други са повлияни от управляващата ги планета, Венера, която ги кара да обичат романтичните филми и скъпите неща.

Ето 4 типа Телци, на които сигурно сте попадали поне веднъж в живота си:

1. Ориентирани към кариерата

Телецът е знак, който знае как да постигне здравословен баланс между работата и свободното време и е ентусиазиран и за двете. Те са по-ориентирани към работата и детайлите. Тези Телци имат допълнителна строга, педантична и структурирана енергия към вече работохоличната си нагласа, което ги прави неудържими, когато става въпрос за свършване на нещата.

2. Безнадеждният романтик

Дори и след години съвместен живот, представата на Телците за любовта се определя от дълбокото убеждение в ангажираността, комфорта и готовността да прекалят. От една страна, това показва, че се наслаждавате на поезията и държането за ръце и вероятно си фантазирате как споделяте общ дом с любимия човек. От друга страна, ако партньорът ви не прекарва цялото си време с вас, ценността, която отдавате на лоялността, може да ви накара да станете притежателни.

3. По-малко упоритият

Основният недостатък на Телците е упоритостта, което не е неочаквано, като се има предвид, че те са представени от емблемата на упорития бик. От друга страна, Телците, които са съуправлявани от променливата планета Меркурий, са по-приспособими, гъвкави и бързо стъпват на краката си.

4. Любител на свободното време

За тези Телци почивката е по-скоро фантазия, която изисква предпазливост. Те предпочитат или да не правят нищо, или да седят на плажа, което е средство за тях да се отпуснат. Въпреки това те са способни и на физически трудни задачи. Предпочитат неща, които са бавни и могат да се вършат, докато седят на едно място. Този бавен тип Телец е неразривно свързан с комфорта и красотата.

И така, с кого от тези Телци се разбирате най-добре?