Последният месец на пролетта ще бъде предимно пропит със спокойни, хармонични енергии. Освен това някои представители на Зодиака ще имат повече късмет от други: съдбата ще ги благосклонства, отваряйки нови възможности в различни области на живота - късметът буквално ще бъде на тяхна страна почти всеки ден. Заедно с астролога ви казваме кои от представителите на дванадесетте зодиакални съзвездия ще могат да получат всичко от живота.

Телец

Телецът ще има късмет да намери любовта. Неочаквано много от представителите на знака ще успеят да намерят своя човек, да започнат връзка, която ще бъде от голямо значение в живота. Обърнете внимание на обкръжението си, вероятно този човек е много близо. Като цяло представителите на знака ще бъдат по-очарователни и привлекателни от обикновено, но допълнителните грижи и правилно подбраният стилен имидж ще увеличат шанса за важна среща. Освен това не се колебайте да поемете инициативата, дори и да не сте свикнали, защото точно сега шансовете да влезете в романтична връзка са големи.

Ако вече имате връзка, не пропускайте възможността да я направите още по-силна, прекарвайте повече време с половинката си, отидете на среща и възвърнете предишната си страст. Ключът към вашия успех, в допълнение към местоположението на звездите, ще бъде обмислен план и добра подготовка. Бъдете напълно подготвени, разчитайте не само на късмета, но и на себе си и тогава всичко определено ще се получи както трябва.

Дева

Инициативата е наказуема, но не във вашия случай и със сигурност не през май. Не се опитвайте да изчислявате всичко предварително: много от вас ще преживеят благоприятни обрати на съдбата, които е невъзможно да се предскажат предварително. Каквото и да се случи, не забравяйте, че накрая ще бъдете в печеливша позиция. Общувайте повече и споделяйте идеите си с другите, помолете за помощ, ако е необходимо. Неочаквано информацията, от която се нуждаете, ще бъде намерена.

Някои представители на знака могат да имат проблеми с пътуването, особено на дълги разстояния, докато други имат голям шанс да получат дългоочаквано предложение за работа. Ако сте планирали голяма покупка, може би сега е моментът да разгледате по-подробно възможностите, защото през май може да се ориентирате към добра цена и качествен продукт

Стрелец

Ще имате шанс да реализирате всякакви планове, особено бизнес. Обстоятелствата ще бъдат благосклонни към вас, а съдбата ще привлече в живота ви правилните хора, които ще ви помогнат да постигнете това, което искате. Това е чудесна възможност за започване на нови проекти, особено такива, чиято реализация не изисква много време. Успешното стечение на обстоятелствата ще придружава повечето представители на знака при пътувания.

Ако сте спортист или участвате в различни видове състезания и състезания, късметът също ще бъде на ваша страна. Именно през май успехът ще благоприятства онези Стрелци, които започват да рискуват и смело да вървят напред. Бъдете уверени в себе си, не позволявайте на непознати да ви подведат, но внимавайте да не обидите някого по невнимание.

Риби

Рибите ще имат късмет да създадат нови и доста значими познанства в живота си - любовни, бизнес и приятелски. Старите връзки също могат да изплуват и да се окажат полезни. Бъдете отворени за нови запознанства, посещавайте повече социални събития и подкрепяйте предложенията на приятели: с такава социална активност ще имате късмета да срещнете точно тези, които ще продължат с вас в живота.

В допълнение към личните отношения, много представители на знака ще имат гениални идеи, които съдбата ще помогне да се реализират по най-ефективния начин и в много близко бъдеще. Чувствайте се свободни да следвате въображението и творческите си импулси, не се срамувайте да бъдете себе си, търсете съмишленици, които ще ви помогнат да реализирате идеите си.