Овен

Флиртът за огнените знаци е като въздуха: не могат да живеят без него. Овенът е постоянно заобиколен от фенове, бивши и бъдещи. Представителите на тази зодия очароват със самочувствие и добро чувство за хумор. Те са професионалисти във флирта, които лесно пленяват събеседника си с харизма и постоянство.

Близнаци

Авантюристични екстроверти, за Близнаците флиртът е нещо естествено. Когато намират някого за привлекателен, те започват да флиртуват, без дори да го осъзнават. Много добре знаят, че могат да очароват всеки, но пазят тази суперсила за специални хора.

Лъв

Лъвовете са дружелюбни, харизматични и обичат да водят. Тази черта им помага да поемат инициатива към онези, към които са привлечени. Те не се страхуват да направят първата крачка, защото са сигурни, че втори като тях просто няма.

Скорпион

Страстни и мистериозни, Скорпионите лесно привличат другите. Тази зодия дори не се нуждае от специални трикове: самите хора са привлечени от тях като магнит. Скорпионът умело стреля с очи: убива някого с поглед и бързо го “закача“ към себе си.

Стрелец

Стрелците са страхотни в правенето на впечатление - първо, второ и последно. Това са забавни, остроумни и странни хора, които привличат вниманието със своя талант, общителност и детска непосредственост.