Въпреки че за мнозина крайната цел е да се влюбят, да се установят, да се оженят и да се сдобият с няколко деца, за други самата мисъл за такъв живот е кошмар.

Макар че никой не е длъжен да се установи, има зодиакални знаци, които просто не могат да си представят такова съществуване, колкото и да се стараят. Но в тяхна защита ще кажа, че това невинаги е по тяхна вина, така че вместо това спокойно можем да обвиним звездите.

Стрелец

Има два основни компонента, които правят Стрелците най-малко склонни да се установят от всички знаци: те ценят свободата си и не понасят нуждаещи се, прилепчиви хора. Това не означава, че Стрелецът е неспособен да обича, просто той има нужда от връзка при своите условия, което обикновено означава в удобно за него време. Затова те са най-трудният зодиакален знак за обвързване със сериозна връзка или брак.

Водолей

Независимостта на Водолеите е тази, която им пречи да се установят - да не говорим за страха им от изразяване на емоции, свои или чужди. Въпреки че не са изцяло против идеята да се установят, тя просто няма особен смисъл за тях.

Лъв

Неспособността на Лъвовете да се установят е свързана с това, което смятат, че заслужават. Например Лъвът смята, че заслужава най-доброто, така че въпреки че може да се окаже в сериозна връзка, той все още ще е с единия крак навън и постоянно ще търси нещо по-добро. Лъвът си мисли, че иска да се установи, но високомерието му пречи това да се случи. В крайна сметка Лъвът обикновено се оказва сам.

Телец

Подобно на Лъва, Телецът никога няма да се установи заради личностен недостатък. Когато сте твърде упорити, не желаете да правите компромиси и сте твърде притежателни, наистина е трудно да намерите човек, с когото да се установите. За съжаление, това е съдбата на Телеца - освен ако, разбира се, не е в състояние да погледне на тези недостатъци и да се опита да се подобри.

Везни

Нерешителността и неконформизмът на Везните им пречат да се установят. Въпреки че някъде там определено има романтична жилка, нуждата им да бъдат уникални и същевременно да не могат да се обвържат с едно нещо, защото си променят мнението на момента, са личностните им характеристики, които ще попречат на Везните да се установят или оженят скоро. Това не е на първо място в списъка им с приоритети.