Всеки иска да намери сродната си душа. А ако сте родени под зодиакалния знак Близнаци, искате някой, който може да приеме всички разнообразни части на вашата личност и характер.

Кой е сродната душа на Близнаците?

Зодиакалните знаци, които е най-вероятно да бъдат сродната душа на Близнаците, са Овен, Стрелец, Водолей, Лъв и Рак. Зодиакалните знаци, които са сродни души на Близнаци, знаят какво е необходимо, за да ви обичат такива, каквито сте. Те виждат отвъд стигмата, имат отворен ум и знаят, че за да процъфтява една връзка, е необходимо да има интелектуална и социална стимулация. Близнаците са чудесни партньори и сродни души заради своята лоялност и уважение към другите. Но въпреки че са изключително лоялни партньори, за тях може да е трудно да намерят правилния човек, когото да обичат.

Астрологията може да ви помогне да видите кой по естествен начин би разбрал вашата динамична личност.

Това са 5 зодиакални знака, които са сродни души на Близнаците, според астрологията.

1. Овен

Овенът се управлява от Марс и като огнен знак те подхранват въздушната енергия на Близнаците, като карат нещата да искрят - точно както трябва да бъде, когато се влюбите. Овенът е кардинален знак, което означава, че той е инициатор на промените. И тъй като Близнаците са променлив знак, който се носи по течението, Овенът ще води връзката по повече от един начин. Те помагат на Близнаците да се научат да се отпуснат и да оставят някой друг да реши какво ще направи връзката им успешна. Овенът е идеалната половинка на Близнаците, защото е любящ, луд и забавен. Те са двойка, която е по-добра, когато е заедно, и се опитват да намират иновативни и творчески начини просто да живеят заедно.

2. Стрелец

Подобно на Овена, Стрелецът е огнен знак, който осигурява голяма гъвкавост, когато става въпрос за търсене на приключения във и извън връзката. Стрелците не обичат да бъдат "притежавани", което е сходно със стила на взаимоотношенията на Близнаците. Стрелците обичат да учат, а Близнаците - да мислят. Стрелецът е пълна противоположност на Близнаците и именно това прави тази двойка една от най-добрите в астрологията. Противоположните им страни са балансирани, когато се съберат заедно, и именно това прави астрологията им толкова добра в любовта.Въпреки че са противоположности, те са перфектно съчетание. И двамата са любопитни и откривателски настроени по различни начини, което им дава възможност да учат и да се учат един от друг.

3. Водолей

Водолеят вероятно най-много си прилича с Близнаците, защото и двамата са въздушни знаци. Водолеят е управляван от Уран, планетата на хаоса, а Близнаците са готови за предизвикателството! Водолеите обичат интелектуалното общуване и имат нужда от социализация. Един Водолей може да запознае Близнаците с всякакви интересни хора. Като сродна душа на Близнаците, Водолеят ще се чувства разбран и понякога подтикван от партньора си Близнаци да се справя по-добре.

4. Лъв

Лъвът е друг огнен знак, който разпалва пламъците на интереса на Близнаците, ако пламне искрата на любовта. Лъвовете са чудесни половинки на Близнаците, защото тяхната огнена енергия внася вълнение във връзката. Освен това Лъвът винаги изглежда по най-добрия начин, което кара Близнаците да се чувстват горди, че са до него.

5. Рак

Това може да изглежда шокиращо, но Раците са чудесни сродни души за Близнаците именно заради това колко странна е връзката им.

Раците са склонни да бъдат капризни. Те са управлявани от Луната и въпреки че настроението може да отблъсне други зодиакални знаци, Близнаците могат да се свържат с тази променяща се енергия, защото Близнаците също са настроени. Близнаците са променящи се форми, така че когато става въпрос за променливостта на Раците, Близнаците разбират откъде идват те и от какво се нуждае един Рак.