Всеки се държи различно в стресова ситуация. Някои хора се притесняват мълчаливо, други се опитват да поправят нещата веднага. Трети обвиняват себе си за всичко, а четвърти обвиняват света и Вселената. Като цяло, ако човек не вреди на никого, нека реагира както иска.

Лъв

Какво да кажем, те просто са драматични кралици. Ако Лъвовете затръшнат вратата, то ще е така, че таванът да се напука, ако решат да си хвърлят телефона, това със сигурност ще бъде към стената. Всъщност Лъвовете не обичат да спорят. Те просто се вбесяват от хора, които вярват, че те по някакъв начин грешат. Как смеят?

Рак

Сладури и романтици, Раците протакват конфликтите до последния момент. Проблемът е, че когато дойде точката на кипене, те изсипват върху нарушителя всичко, което е натрупано в сърцата им. Те говорят без да мислят, хвърлят обидни думи и прикриват собствената си несигурност с гръмки твърдения.

Дева

Какво означава "направи грешка"? Девите винаги се стремят към идеала, затова дори и най-малкият намек, че са способни да направят грешка, ги вбесява. Резултатът - задачата ще бъде завършена на 110%, но работата с тях и изтърпяването на постоянните им емоционални изблици няма да са лесни.

Везни

Родени дипломати, Везните винаги мислят и после говорят, но мислят твърде много. Това води до момента, че Везните се нараняват сами себе си. Те са от хората, които могат да ударят стената с юмрук в пристъп на гняв, забравяйки за свежия маникюр.

Стрелец

Огненият знак рядко се ядосва: Стрелците обикновено са много дружелюбни и мили хора. Но щом купите на Стрелец капучино, а не лате (каквото ВСЪЩНОСТ поискаха), те ще ви изпепелят с очите, душата и думите си.