В съвременния свят, където ухажването е заменено от визуален подбор в социалните мрежи, не са останали много хората, които вярват в любовта по стария начин. Тези, които уважават рицарството, които наистина обичат Свети Валентин. Те не ходят на бързи срещи и не търсят връзки за една нощ. Те гледат филми за любовта, четат книги за благородни дами и господа и чакат своя красив принц или принцеса.

Телец

Телците вярват в сериозните и дълготрайни връзки. Те предпочитат да действат бавно, да ухажват старателно и искат да се влюбят истински, преди да пренесат нещата на следващото ниво.

Стрелец

Представителите на огнения знак вярват в съществуването на сродни души и очакват своята половинка. Те вярват в съдбата и, ако се наложи, са готови цял живот да търсят истинската любов.

Козирог

Козирозите са безнадеждни романтици. В любовната им игра всичко е толкова сериозно, колкото и в живота. Те се влюбват дълбоко и дълго, а също така се чувстват по-добре в дългосрочни моногамни връзки.

Водолей

Романтиците от старата школа, Водолеите обичат изненадите, грандиозните жестове и даването на подаръци. Те са тези, които ще изпратят хартиено писмо, в което ще признаят чувствата си или ще изсвирят балада на китара.

Риба

Любовта е смисълът на живота за Рибите. Те не губят време за дреболии и предпочитат дългосрочни, верни връзки, в които могат напълно да се отворят и да бъдат себе си.