Скорпион

Скорпионът е най-преданият и искрен приятел в живота ви. Но само докато всичко във вас го устройва - в противен случай той ще се превърне в най-големия ви враг. А причината за раздразнението му може да е всяко малко нещо, което прецени, че го дразни: от това, че сте го игнорирали в компания с други хора, до това, че сте си купили същата ваза като него. Тогава бъдете сигурни, че знакът ще си отмъсти: ще се постарае да убеди другите да не общуват с вас и открито ще влиза в конфликти.

Близнаци

Лесно се общува с Близнаците, защото те винаги имат тема за разговор и свежи клюки. Но имайте предвид - както клюкарстват с вас, така ще клюкарстват и за вас. Те просто не го смятат за такова предателство - в крайна сметка вие сте просто познати. Имайте предвид, че Близнаците не обсъждат само тези, които са им наистина скъпи и които смятат за свой "най-добър приятел". И ако все още не общувате много, по-добре е да кажете на Близнаците само това, което можете да кажете в мегафона, застанал насред улицата.

Козирог

Много хора изпитват трудности с Козирозите поради техния неемоционален и критичен характер и ако знакът е в лошо настроение, по-добре е да окачите знак върху него, който казва "Не се приближавайте, иначе ще ви убие". Хуморът си е хумор, но в лошо настроение Козирозите могат да бъдат твърде негативни, избухливи и лесно могат да обидят другите. И най-важното е, че след това не признават вината си - така че вие "гребнете" и се извинявате.

Овен

Овните са много верни приятели. Но има един нюанс - по-добре е никога да не спорите с Овен. За този знак е трудно да признае вината си, така че той ще ви затрупа с аргументи, само и само да не признае, че е сгрешил. Освен това Овенът прави това с такава увереност (а понякога и арогантност), че ви се иска на всяка цена да го "поставите на мястото му". Но тук препоръчваме да се успокоите - просто оставете Овена да победи и запазете истината за себе си.

Лъв

Нека разкрием една тайна - Лъвовете всъщност не са такива гадове, за каквито често ги смятат. Те просто изглеждат арогантни, защото всички около тях са просто украса в живота им. Но тук важи изтърканото правило - истинските кучки обикновено се крият зад образите на мили и приятелски настроени хора. Така че можете да бъдете спокойни с Лъвовете - определено можете да им доверите тайни и да поискате съвет.

Риби

Рибите са много фини и уязвими хора, така че лесно се обиждат. Но те няма да ви кажат това директно - те ще изберат пасивната агресия. Така че ще трябва сами да познаете какво и кога сте сгрешили. Друг недостатък на Рибите е, че те държат злоба дълго време, дори след като изглежда, че всичко е уредено. Така че се пригответе - още две години след кавгата ще въртят очи и ще правят саркастични забележки.