Любовта е красиво нещо, но когато хората приемат добротата за слабост, това може или да ви даде сили, като ви направи по-силни, или да ви накара да се чувствате така, сякаш не си заслужавате, дори когато в действителност сте. Когато влагате всичко в нещо или в някого, може наистина да ви заболи, когато той не ви отвърне със същите чувства. Да бъдеш добросърдечен може да бъде както проклятие, така и благословия. Дори и да бъдете наранени хиляди пъти, защото имате добро сърце, никога не трябва да променяте това, което сте, защото може да откриете онзи единствен човек, който ще ви обича заради вас.

Когато имате добро сърце, вие сте склонни да виждате най-доброто в хората, имате най-голямо сърце, добър слушател сте и ви е грижа за чувствата на другите. Всички тези фактори играят огромна роля в разбирането, че да имаш крехко сърце не е чак толкова лошо. Удивително е да си в хармония с емоциите си, както и с тези на другите, и ние се нуждаем от повече хора със златни сърца, които могат да направят света ни по-добро място за нашите деца.

Някои зодиакални знаци са много чувствителни, докато при други може да липсват емоции и изобщо да не се влияят от нищо.

Тези характеристики не са непременно лоши, но в зависимост от зодиакалния ви знак със сигурност ще попаднете в някоя от тези категории.

Ето 6 добродушни зодиакални знака, които биват наранявани най-много.

1. Рак 

Това е най-чувствителният знак от зодиака. Те са много даровити и обичат да дават и получават любов. Независимо дали е от семейството, приятелите или любовника, те се радват на любов и привързаност и ако не получават същата любов обратно, това наистина може да разбие сърцето им. Най-добрият начин да обичате Рак е да не се възползвате от любящата му природа.

2. Скорпион

Скорпионите загърбват емоциите си, защото дълбоко в себе си имат крехки сърца. Те не обичат да бъдат отхвърляни и ако почувстват, че това е така, то няма да е добре. Скорпионите са способни да обръщат внимание на детайлите и да забележат дали се възползвате от тях, дори когато си мислят, че не знаят.

3. Близнаци

Близнаците са тайно емоционални хора. Те са много чувствителни, но умеят чудесно да играят шоу. Зад завесите сърцата им са много крехки. Опитват се да бъдат твърди, но дълбоко в себе си са любовници и обичат да дават и получават обич. Те отказват да им бъде разбито сърцето, затова ще се поколебаят да ви съобщят, че държите сърцето им в ръцете си. Дори когато не сте знаели, че сте го имали през цялото време.

4. Овен 

Този знак е изключително чувствителен. Те ще ви дадат всичко, но щом ги предадете, настъпва адът. Ако им кажете нещо не на място или направите нещо, което да ги нарани, те ще направят всичко, за да ви накарат да усетите болката, която сте им причинили - така че, моля, отнасяйте се с тях внимателно.

5. Риби 

Този знак няма да приеме нищо по-малко от очакваното. Те са много крехки и искат цялото ви внимание, когато са влюбени във вас. Те вярват в лоялността, така че ако са лоялни към вас, очакват същото. Ако разбиете сърцето им, те ще бъдат толкова съкрушени, че това ще бъде последният и единствен път, когато правите тази грешка.

6. Лъв 

Този луд Лъв е изпълнен с крайни емоции. Хората от тази зодия са много чувствителни и импулсивни. Те са супер емоционални. Лъвовете процъфтяват в лоялността и ако не им отвърнете със същото, тогава те ще реват точно като животното-символ - лъва. Обикновено те са животът на партито, но ако се опитате да го притъпите, тогава ще станат агресивни, защото лесно се обиждат от ситуациите.