Наистина няма нищо по-хубаво от една целувка, съгласни ли сте? Имам предвид, че това вероятно е най-интимното нещо, което двама души могат да правят заедно. 

Но в астрологията има няколко зодиакални знака, които имат повече умения от другите. И така, кой зодиакален знак е най-добрият целувач?

1. Овен

Овните се целуват добре, защото искат да се целуват добре. Ако вашият партньор Овен ви целува, той не се преструва. В тази целувка те ви дават сърцето и душата си.

2. Телец 

Истински страстен знак, Телецът се наслаждава на изкуството на целувката толкова, колкото и на любовната игра. 

Те са родени да се целуват. Това е нещо, което им идва много естествено. Целувките им ще ви разтопи, а това, което ги вълнува, е да ви развълнуват.

3. Рак

Съблазнителната природа на личността на Рака е толкова прекрасна и топла, че е почти невъзможно да им се устои. И почакайте да целунете някой от тях! Да целунете Рак е преживяване, което променя живота ви. Нещо в този магически знак ще ви накара да се връщате за още и още.

4. Лъв 

Лъвът се стреми да ви впечатли със способността си да прави... всичко. Но на арената на любовта и страстта останете настрана, тъй като този знак на практика превзема живота, какъвто някога сте познавали. Лъвът целува целенасочено; той е там, за да ви очарова, и ще ви очарова. Лъвът е може би най-добрият целувач в зодиака, най-вече защото да бъдеш най-добър във всичко е нещо като тяхна стихия.

5. Скорпион

Скорпионът не иска да ви целува. Освен ако не им се налага, разбира се. А в една любовна връзка се случва точно това.  И така, какво би ги накарало всъщност да са добри в това, щом са толкова против да ги дават? Защото сега това е предизвикателство. Скорпионът целува със страст, тъй като не иска да бъде смятан за по-малко страстен по въпросите на любовта и секса.

6. Стрелец

Ако искате да целунете някой, който е свободен дух и не се интересува какво мислите за неговата целувка, тогава целунете Стрелец днес. Ще имате възможност да изпитате различен вид целувка - тя е почти като да сте сами! И как това е хубаво, може би ще попитате? Защото те не се опитват да ви впечатлят, а са там само заради удоволствието от целувката.