Сезонът на Телеца (по мое мнение) е един от най-добрите месеци за подаръци и разпускане. Известни с афинитета си към малките луксове в живота, Телците не просто обичат разкоша - те са и упорити в нещата, които обичат. Изберете подаръци, които наистина ще им доставят удоволствие и комфорт, и ще спечелите завинаги тяхната непоколебима лоялност.

 

Advertisement

В редовете по- долу ще откриете идеалния подарък за обичания от вас Телец.

За майстора готвач вкъщи 

Купи

Телците често обичат да проявяват креативност в кухнята, независимо дали приготвят странни, но лесни за похапване продукти, или разточителни вечери. Подарете им дневник на кулинарни рецепти, които редовно ще приготвят.

Купи

Всеки домашен готвач се нуждае от висококачествени основни продукти. Подобрете кухненския им арсенал с комплекта KYOCERA.

От Земята: Растителен свят

Купи

Като земни знаци, Телците са свързани с растителния свят (и могат да се почувстват най-заредени, след като се докоснат до почвата или се отпуснат в полето с трева). Напълнете пространството им със земна енергия, като им изпратите подарък, който могат да отглеждат - например комплект Домашна градина

Грижа за кожата в един комплект

Купи

Телците обичат разкоша и лукса, но също така желаят и простотата. Нищо не говори за Телец така, както висококачествена двуетапна грижа за кожата, формулирана с най-качествените активни растителни продукти. 

Комплекти и халати за разпускане

Не мога да не подчертая любовта на Телеца към релаксацията и заземяването в дома му. Подарете им перфектната домашна униформа за тяхната личност и вкус и те ще мислят за вас, докато се обличат в шикозната си пижама или комплект за почивка.

Купи

Свеж комплект спално бельо Momenti Per Me в екрю с принт на точки Beatrice

Купи

За Телеца, когото наистина искате да поглезите, добавете любимия халат за баня 

Купи

 За Телеца, който въплъщава всичко кокетно и страхотно, е комплектът Daphne

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Снимка: market.dir.bg