Ако никога не сте се срещали с жена Овен, ще искате да го направите, след като прочетете следващите редове.

Овните са родени между 21 март и 19 април. Управляван от планетата на войната Марс, зодиакалният знак Овен има огнен характер, който е трудно да не бъде обикнат. Не само че са супер смели, общителни и готови да си намерят приятел от всеки, тези дами са и едни от най-страстно честните хора изобщо. Жената Овен ще каже мнението си, не е нужно да я питате два пъти за това. Тя може да е малко разточителна и малко трудна за определяне заради цялата си енергия, но ето защо си струва да я опознаете. 

1. Жените Овен постигат всичко, което искат

Овните са много независими. Истински подвижници, които балансират между работата и личния живот, те могат да преминат от домашен уют към нощно забавление в града с пълна лекота. Няма нищо по-завладяващо от една уверена жена.

2. Те са фантастични събеседници

Овните могат да говорят за политика с интелигентност, за бизнес като шеф и задължително да запомнят начина, по който обичате кафето си. Талантливи ли са? Несъмнено.

3. Срамежливостта не е нейният почерк

Никога не е нужно да гадаете какво се върти в главата на Овена... той никога няма да се поколебае да ви го каже направо в очите. Всъщност най-бързият начин да загубите интереса на един Овен е да пренебрегнете неговата силна воля и увереност.

4. Жените Овен обичат да споделят преживяванията си с най-близките си приятели

Овните са родени лидери, които не се страхуват да споделят съвети, личен опит или най-доброто място в града, където да намерите добра пица. Няма съмнение, че ако сте неин приятел (или повече), ви очаква диво забавно пътуване.

5. Ако са влюбени във вас, можете да сте сигурни, че се гордеят с вас

Едно нещо е сигурно, ако един Овен обича, трябва да сте доста невероятни. Овенът не може да обича човек, когото не уважава. Ако сте във връзка с жена Овен, можете да сте сигурни, че тя е много влюбена във вас. (Какво по-привлекателно от жена, която смята, че сте точно толкова страхотен, колкото е тя?!)

6. Те обичат предизвикателствата

Ако си проправяте път нагоре в живота и искате някой да ви подтиква да бъдете най-добри, докато се забавлявате, Овенът е подходящ за вас. Те не само ще ви подкрепят, когато имате най-голяма нужда от това, но и ще ви помогнат да преминете с лекота през всяко изпитание и трудност.

7. Те няма да се примирят с по-малко, отколкото заслужават

Не съществува такова нещо като любов от съжаление при Овена. Пораснете и се върнете по-късно, когато сте готови за висшата лига. Тези дами знаят как да се държат сами в света, така че ако ще бъдете с такава, по-добре бъдете готови да дадете всичко във връзката от самото начало.

8. Овенът е нещо повече от красиво лице

Приятелите ви зяпат, но дълбоко в себе си знаете, че сте с Овен, който е минал през всичко и е оцелял. Тези жени са воини и можете да го видите по начина, по който се държат всеки ден.

9. Те знаят какво искат

Ако един Овен не се интересува от вас сега, има вероятност никога да не се интересува. Но не се притеснявайте, ако се интересуват, ще разберете.