Жената в Лъв търси партньор, с когото да сподели светлината си. Малко вероятно е да успеете да запазите обичта ѝ в дългосрочен план, ако изчезвате в сенките или се държите без грация. Жените, родени под знака на Лъва, обичат да бъдат забелязвани. Невъзможно е да бъдат игнорирани! Те са естествени зашеметяващи личности с идентичност, която може да издържи проверката на времето.

Ето 4 съвета, които човек трябва да знае, преди да влезе във връзка с жена Лъв:

Подкрепяйте нейната амбиция

Дамата Лъв е творческа личност, която може да изрази себе си по най-различни начини, ако никой не ѝ пречи и не ѝ се меси. В резултат на това, ако насърчавате копнежа ѝ за самореализация, момичето Лъв ще ви бъде благодарно. Участвайте в нейните дела, предлагайте подкрепата си и имайте предвид, че жените Лъв не понасят критика. Затова не се изненадвайте, ако я отхвърли.

Тя вярва, че трябва да се живее мащабно

Дамата Лъв не е златотърсачка, но оценява по-хубавите неща в живота. Тя забелязва, ако я глезите, но определено това не е на преден план за нея. Тъй като вкусовете ѝ са разкошни, тя предпочита хубаво вино и изискана кухня. Грижи се за красотата си, затова отделянето на време за нея е положително. Тя иска да се чувства горда от факта, че се вижда с вас. Вероятно е прекарала известно време пред огледалото, преди да се запознаете, и очаква от вас да направите същото. Притежаването на отличителен стил, който надхвърля ежедневната визия, ви печели точки.

Тя преследва това, което иска

Нейната естествена аура е на владетелка, изключително красива кралица, която използва присъствието си, за да управлява умовете на по-низшите хора. Никой не може да очаква, че ще се противопостави на нейните изисквания, следователно нямате друг избор, освен да се предадете. В една връзка жената Лъв желае да бъде оценена, да бъде зеницата на окото на любимия си и партньорът ѝ да я боготвори.

Тя е пряма

Те изразяват емоциите си толкова открито, че понякога може да изглеждат твърде интензивни и смазващи. Ако желаете да се срещате с Лъв, бъдете готови да приемете, че те са признати заради своята честност. За нея малките неща са най-важни. Също така, не стойте просто зад гърба ѝ и не я оставяйте да заеме място в центъра на вниманието. Вие сте нейният партньор и тя се чувства добре във вашата компания. Излезте навън и се присъединете към нея в нейното пътешествие.