Никога не сте се замисляли, че любовта наистина може да е написана в звездите? Това е логично, тъй като някои звездни знаци имат личностни характеристики, които се съчетават чудесно с други, а други - не.

Овен

Овните вероятно не бива да се обвързват с Риби или Раци. Рибите са много чувствителни и рязката природа на Овена може да бъде предизвикателство за тях. Раците също могат да бъдат силно обидени от прямотата на Овена. Отначало те ще оценят честността, но по-късно ще започнат да се възмущават от нея. Рибите ще бъдат привлечени от решителността на Овена в началото, но щом разберат, че той следва винаги този път, те бързо ще се измъкнат от връзката или ще се разочароват и отегчат и просто ще продължат с някой друг.

Телец

Телците и Лъвовете със сигурност ще имат затруднения във взаимоотношенията си. Лъвовете се нуждаят от много внимание, комплименти и подсилване на егото. Телците няма да им дадат вниманието, което търсят, а ще предпочитат да го получат по свой собствен начин. Лъвовете също така обичат да постигат своето, докато Телците искат да са тези, които контролират връзката. Това създава сходни енергии, но те се стремят да постигнат своето по много различен начин. Освен това Лъвовете са много по-общителни, докато Телците са по-затворени. Въпреки всичко това може да започне с вихрен романс, тъй като и двамата знаят как да създават супер романтични срещи, но няма да завърши добре.

Близнаци

Скорпионът вероятно е един от най-лошите партньори за Близнаците. Скорпионите са взискателни и имат високи очаквания във взаимоотношенията си. В началото Близнаците може да са очаровани от тях, но скоро ще се почувстват задушени и смазани от емоциите на Скорпиона и нуждите му от връзка.

Рак

Водолеят е изключително труден партньор за Раците. И двамата са загрижени за другите и за справедливостта, но когато става въпрос за връзка, Водолеите са твърде непостоянни за Раците, които се нуждаят от сигурност във взаимоотношенията. Водолеите от своя страна пък имат нужда от много свобода и това може да предизвика подозрения у Раците. Те ще се чувстват така, сякаш винаги са на второ място във връзката спрямо всичко - приятели, работа. Ракът се нуждае от човек, който ще бъде до него, когато има проблем или нужда да поговори, независимо колко голям или малък е той. Водолеите трудно разбират, че дори даден проблем да няма смисъл или да не изглежда като приоритет за тях, той може да е важен за партньора им.

Лъв

Лъвовете ще имат трудности във връзка с Козирозите. Козирозите обичат рутината. Те работят усилено и можем да кажем, че много от тях са работохолици, докато Лъвовете живеят на ръба. Те са с големи сърца, но не умеят да планират. Дори енергията на този огнен знак, огрян от слънцето Лъв, с по-хладния земен знак Козирог, просто няма да се чувства добре.

Дева

Не свързвайте Дева със Стрелец. Дори и най-гъвкавата Дева бързо ще се разочарова от липсата на съзнание у Стрелеца, когато става въпрос за ред, навременност, придържане към плановете и изпълнение на задачите. Тези два знака са пълни противоположности. Отначало Девата може да се радва на откритостта на Стрелеца към здравословния му начин на живот или артистичната му страна (да, много Деви са изключително креативни), но щом лъскавата новост изгуби блясъка си, Стрелецът си тръгва, оставяйки Девата да чисти бъркотията. Буквално и в преносен смисъл. Сексуален живот? Едва ли биха могли да стигнат дотам.

Везни

Везните могат да се разбират с повечето знаци, но най-лошият им партньор вероятно би била Девата. Везните са променливи и непостоянни, а това е едно от нещата, които Девите не могат да понасят. Девата е прекалено критична за Везните. Сексуалният им живот може да бъде прекрасен в началото, много романтичен, но дори и това ще стане скучно и за двамата след известно време.

Скорпион

Мнозина смятат, че противоположността на Скорпиона и Телеца би била лоша партия, но едно от общите неща между тези две зодии е лоялността и нуждата от стабилност. Не, не Телецът е този, който всява хаос в живота на Скорпиона. Това са Везните, които побъркват Скорпионите, защото са неангажиращи, нерешителни и флиртуващи. Скорпионите могат да флиртуват (по един мистериозен начин), но не могат да търпят партньорите си да правят същото. Отначало Везните ще бъдат развълнувани от желанието на Скорпиона да правят всичко заедно, но след кратко време Скорпионите ще се окопитят и ще искат повече време насаме и по-малко време на социални събития.

Стрелец

На Козирозите ще им бъде трудно за справяне с общителния и авантюристичен Стрелец. Стрелците обичат спонтанността и интелектуалното стимулиране, дебатите и оставянето на нещата недовършени, докато Козирозите са по-скоро да поддържат ред и спокойствие. Стрелецът ще чувства, че управляваният от Сатурн Козирог не е добър партньор в търсенето на забавление. Стрелецът ще прекара повече време в опити да промени сериозния Козирог, но Козирогът ще прекъсне връзката им и ще намери някой по-съвместим. Ако все пак опитат връзка, Стрелецът ще бъде този, който ще отговаря за планирането на датите и инициирането на секса.

Козирог

Близнаците са кошмар за стабилния Козирог. Близнаците се нуждаят от много разговори и препускат от един проект към друг. Това обърква Козирозите, които винаги довършват започнатото. Прекалено много бърборене, прекалено много местене и промяна, което създава липса на доверие у Козирозите. Козирозите обичат да знаят какъв е следващият им ход и определено не се радват на промени като Близнаците. Ако Козирогът е в настроение за флирт без обвързване, това може да подейства за кратък период.

Водолей

Водолеите са озадачени от Скорпионите и не могат да разберат как те не могат да видят нещата по техния начин. Водолеите изискват своята свобода и могат да станат пасивно-агресивни, когато Скорпионът се опитва да ги накара да се установят.  Водолеите няма да се опитват да ги накарат да се отворят, а просто ще се занимават със собствените си неща, което ще разгневи Скорпиона - това очевидно няма да бъде добра комбинация.

Риби

Близнаците или Везните ще бъдат трудна комбинация за Рибите. Водният знак Риби може да се носи по течението, така че изглежда, че всеки от тези общителни и щастливи знаци би бил подходящ, но Рибите всъщност предпочитат тишината и спокойствието и повече уединение, отколкото Близнаците или Везните. Съществува и проблемът с изневярата, който е характерен за Близнаците и Везните и е непоносим за Рибитe. Нито един от тези знаци не би знаел как да се справи с потока от емоции, който може да се излее от наранена Риба. В тези двойки Рибите ще се чувстват ужасно неподкрепени емоционално.