Дори ако четете дневния или седмичния си хороскоп за забавление, може би все още въртите очи пред концепцията за астрологична съвместимост. Идеята, че звездите и планетите определят колко добре се разбираме с някого, може да изглежда глупава, но какво, ако страхотният секс е написан в звездите - и "Хей, бейби, какъв е твоят знак?" всъщност не заслужава баналната си репутация?

Зодиакалните знаци могат да отразяват характера, стиловете на общуване, предпочитанията и емоциите - всички те играят важна роля в разбирането на самите вас и вашите взаимоотношения. Не казвам, че трябва да вземате всичките си важни решения за любовта и секса единствено въз основа на астрологията, но знам, че химията е трудна за обяснение - и определено има по-добра химия с някои знаци от други.

Ако искате да постигнете някаква неземна химия с любимия човек, със сигурност няма да ви навреди да се консултирате с астрологичните карти.

Овен Секс съвместимост

21 март до 19 април

Вашият сексуален стил: Като овен и първи знак в зодиака, Овенът е настъпателен и агресивен и обича сексуалните завоевания. Вие сте по-скоро преследвачът, отколкото преследваният. Желаете незабавно удовлетворение, не обичате емоционалните игри и обичате, когато хората си играят с косата ви или разтриват скалпа ви.

Най-добри сексуални партньори: Лъв, Везни, Близнаци, Скорпион

Телец Секс съвместимост

20 април до 20 май

Вашият сексуален стил: Телецът е по-скоро чувствен, отколкото сексуален, желае стимулация дори повече от възбуда, а ароматите, звуците и докосването са много важни за сексуалното преживяване. Не обичате да хабите енергия, така че всяко действие, което влагате в сексуалната активност, допринася за преживяването и сте склонни да чакате сексът да ви намери, вместо да го преследвате.

Най-добри партньори в секса: Скорпион, Рак, Дева, Козирог

Близнаци Секс съвместимост

21 май до 21 юни

Вашата сексуална личност: Близнаците се чувстват комфортно и непринудено по отношение на своята сексуалност, смеят да правят секс на невероятни места и не се притесняват да говорят мръсотии. Отлично умеете да флиртувате и цените остроумните, секси отношения с партньорите си. Обичате да се забавлявате със секса и да експериментирате с нови неща.

Най-добри съвпадения в секса: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей

Рак Секс съвместимост

22 юни до 22 юли

Вашата сексуална личност: Подходът ви към любовните ласки е творчески и чувствен. Раците са интуитивни и лесно усещат какво иска партньорът им. За вас сексът е любовен и похотлив, а любовта ви към храната често води до склонност към орална стимулация от всякакъв вид.

Най-добри съвпадения в секса: Телец, Лъв, Козирог, Риби

Секс съвместимост с Лъв

23 юли до 22 август

Вашата сексуална личност: Лъвовете са известни с постоянното си и силно сексуално влечение и разчитат на своя чар и химия, за да привличат партньори. Като любовник сте страстни и внимателни, но се нуждаете от често потвърждаване на уменията си. Наслаждавате се на съблазняването и прелюдията, а гърбът ви е една от най-мощните ви ерогенни зони.

Най-добри секс съвпадения: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв

Дева Секс съвместимост

23 август до 22 септември

Вашата сексуална личност:

Не си мислете, че Девата е целомъдрена. Всъщност този високоенергиен знак може да бъде изключително сексуален и чувствен. Вие се наслаждавате на всякакви докосвания като средство за прелюдия; целувките или масажите могат да засилят възбудата ви.

Най-добри съвпадения в секса: Телец, Везни, Риби, Козирог

Везни Секс съвместимост

23 септември до 22 октомври

Вашата сексуална личност: Везните често се смятат за най-изтънчения от зодиакалните знаци, с отличен вкус и деликатна чувствителност. Не е изненадващо, че сексът за Везните включва умствена стимулация и словесна прелюдия. Добрият партньор ще извади на показ страстта ви с флирт, а вие обичате внушаващите елементи - като бельо и музика - в сексуалната обстановка.

Най-добри партньори в секса: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец

Скорпион Сексуална съвместимост

23 октомври до 21 ноември

Вашата сексуална личност: Скорпионите имат репутацията на страстни, похотливи и силно сексуални хора. Изисквате голяма доза драматизъм и вълнение в сексуалния си живот и често се отдавате на сценарии, включващи власт и контрол. С комбинираните сили на силен сексуален нагон и силни емоции често се борите със собствените си желания.

Най-сексапилните ви съвпадения: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

Стрелец Секс съвместимост

22 ноем. до 21 дек.

Вашата сексуална личност: Известните като скитници и търсачи Стрелците са очарователни, нежни и внимателни в спалнята. Но сте склонни бързо да се отегчавате, затова копнеете за спонтанност в сексуалния си живот. Когато сте свободни, сте може би безразборни, а дори когато сте обвързани, вероятно сте авантюристи и сте отворени да опитвате нови неща.

Най-добри съвпадения в секса: Лъв, Овен, Близнаци, Водолей

Козирог Секс съвместимост

22 декември до 19 януари

Вашата сексуална личност: Подобно на Скорпиона, Козирогът има репутацията на един от най-сексуалните знаци, но в същото време е много чувствен. Не е нужно нищо прекалено сложно, за да се възбуди силното либидо на Козирога, въпреки че краката и коленете ви често са по-чувствителни от повечето. Н

Най-добри сексуални съвпадения: Рак, Телец, Козирог, Дева

Водолей Секс съвместимост

20 януари до 18 февруари

Вашата сексуална личност: Водолеите, които обикновено се смятат за интелектуалци и идеалисти, са внушаеми и нестандартни в леглото. Харесва ви да бъдете съблазнявани, но не обичате да се отказвате напълно от властта. Въпреки че не изглеждате открито сексуални, под повърхността сте ентусиазирани и изобретателни, когато става въпрос за секс, стига любимият ви да ви отговаря на умствено ниво.

Най-добри съвпадения в секса: Близнаци, Водолей, Стрелец, Дева

Риби Секс съвместимост

От 19 февруари до 20 март

Вашата сексуална личност: Рибите са известни с това, че се разбират добре с всички видове хора и нямате проблеми да привличате почитатели, без да се налага да бъдете агресивни. В леглото сте романтични, чувствени и игриви, а душевната ви страна оценява техниките с въображение. Съсредоточавате се повече върху това да доставите удоволствие на партньора си, отколкото да бъдете задоволени, стига въображението ви да е разпалено.

Най-добри сексуални съвпадения: Скорпион, Рак, Дева, Везни