Годината на Зеления дървен дракон ще донесе финансов успех и просперитет на много знаци. Сред тях няма безнадеждни губещи, но трябва да се внимава. Послушайте съветите на звездите, за да получите повече пари и влияние.

Финансов хороскоп за годината за Овен

Овните ще имат възходи и падения. Това важи и за финансовата страна на живота. Според астролога Прашант Нигам, Сатурн в единадесети дом и Раху в дванадесети дом ще запазят настоящия източник на доходи, но също така ще увеличат разходите. Ще трябва да вземете заем. В средата на годината трудолюбивите Овни ще получат повишение. Печалбите на собствениците на фирми ще се увеличат. Щастливите месеци са август и октомври.

Финансов хороскоп за годината за Телец

Транзитът на Юпитер през Телец през първата половина на годината и преминаването му през къщата на парите на знака обещава финансов успех. Юпитер ще даде увеличение на доходите, ръст на заплатите, мащабиране на бизнеса. Благодарение на вродената си дисциплина и ефективност, Телецът няма да пропусне шансове. Той ще направи пробив в кариерата си и ще реши да промени сферата на дейност. Внимателното планиране на бюджета, обучението и развитието ще консолидират резултатите. Връзките с чужбина ще доведат до успех.

Финансов хороскоп за годината за Близнаци

Третата зодия очаква година на предпазливост и стабилност. Астрологичното издание Horoskop Every Day смята, че въздушният знак има положителна финансова перспектива за следващата година. Влиянието на Сатурн върху Юпитер в единадесети дом обещава непрекъснат поток от приходи. Създайте бюджет и се придържайте към него. Годината е благоприятна за инвестиции. Съпрузите ще получат финансова помощ от партньора си.

Финансов хороскоп за годината за Рак

Вторият дом на Рака ще бъде активиран през първата половина на годината от седмия аспект на Сатурн и петия аспект на Юпитер. Това влияние обещава късмет в областта на работата и финансите. Информационният сайт Knowinsiders вярва, че социалното положение на Рака ще стане стабилно. Използвайте вашите способности и умения, авторитет от ръководството и подкрепа от колеги. Най-успешният период е от май до декември. Висшето образование, както и помощта на баща или наставник ще ви помогнат да постигнете успех.

Финансов хороскоп за годината за Лъв

Според астроложката Джесика Адамс периодът от май 2023 до май 2024 е най-успешен за Лъва благодарение на Юпитер. Планирайте бюджет за годината, намалете разходите. На Лъва ще му помага Сатурн в Риби и ясен план за кариерно развитие. Планирайте големи покупки, спестете пари за бъдещето. Ако ръководството осигури подкрепа за развитие и обучение, няма да има нужда от смяна на работата. Ако не, напусни. Заложете на големи корпорации.

Финансов хороскоп за годината за Дева

През новата година Девата ще изпита постоянен приток на пари и подобряване на финансовото си състояние. Възможно закупуване на нов автомобил. Има шанс да построите къща, ако отдавна сте мечтали за това. Девата ще успее да върне стари дългове. Годината е добра за инвестиции в бизнес и стартиране на собствен бизнес. От април до юли са вероятни внезапни печалби или печалби от финансови транзакции. Преди да смените работата, разгледайте добре ситуацията във фирмата.

Финансов хороскоп за годината за Везни

Юпитер в Телец ще предостави на Везните щастлив шанс да забогатеят и да изградят кариера. До 26 май 2024 г. инвестирайте, отворете собствен бизнес, търсете допълнителни източници на доходи. Още с първите дни на новата година Везните ще въздъхнат с облекчение. Те ще трябва да укрепват социалния си статус, да изплащат дългове и да създават спестявания. Направете това преди края на май. Харчете по-малко, отколкото печелите. Започнете да правите депозити, купете си апартамент.

Финансов хороскоп за годината за Скорпион

Юпитер в Близнаци от 25 май до края на годината ще му помогне да намери нови източници на доходи. Ще има активна комуникация, събиране на данни и използване на предприемаческия дух, характерен за Скорпиона. Ще се появят покровители, клиенти и бизнес партньори. Отворете се за комуникация, посещавайте бизнес събития. Ходете в командировки, включително в чужбина. Научете чужди езици и финансова грамотност. Намерете консултант по управление на парите.

Финансов хороскоп за годината за Стрелец

Упоритата работа и способността да поемате дългове и обещания отговорно ще ви помогнат да забогатеете и да се закрепите на нови позиции. Ще трябва да работите много, Стрелецът ще бъде подпомогнат в това от приятели, семейство и съмишленици. Изплащайте дългове и заеми предсрочно. Не вземайте нови заеми. До края на годината ще се появи финансова въздушна възглавница. Вероятно ще бъде получена финансова помощ (пенсия, издръжка).

Финансов хороскоп за годината за Козирог

Финансов консултант ще го научи да не седи на торба с пари, а да преразпределя средствата, така че да работят. Той ще ви каже най-добрите начини за инвестиране и спестяване и ще ви научи как да печелите пасивен доход. Козирогът ще отдели цялото си време за кариерата и хобитата си. През новата година той ще може да монетизира старото си хоби. Полезните запознанства ще помогнат на земния знак да разшири сферата си на влияние. Ще се появят интересни предложения за работа. Има шанс да направите голяма покупка за вашия дом.

Финансов хороскоп за годината за Водолей

Астрологът Беджан Дарувала обещава богатство на Водолея. Паричният поток няма да спре през цялата година. Какъв е финансовият хороскоп за 2024 г. за Водолей? Той ще харчи средствата за лични разходи и семейство, но няма да има недостиг. Ще се появят нови източници на доходи, перспективи за кариера и възможности за започване на бизнес. Инвестирайте в имоти, подарете себе си и любимите си хора. Водолеите ще успеят в сферата на образователните и IT услуги. Учени, учители и психолози ще правят добри пари.

Финансов хороскоп за годината за Риби

Не трябва да инвестират пари в рисковани начинания. Трябва да се научите да отказвате, а не да давате пари на манипулатори. Време е да разработите нова стратегия, да приложите съпричастност и креативност към бизнеса. По време на ретроградния Нептун (2 юли - 7 декември) Рибите ще изоставят старите нагласи и ще започнат да работят по-ефективно. Воден знак ще получи подкрепата на семейството и партньора. Заедно те ще придобият недвижими имоти и други активи. Неблагоприятният период е септември, а щастливият - всичките три месеца на зимата.