Пълно слънчево затъмнение, ретрограден Меркурий и съвпадът на Юпитер и Уран през април ще настояват за промяна

Овен

Транзитът на Венера през знака Овен ще насочи вниманието ви към изграждане на отношения с партньора. Нужни са красиви жестове и сериозни действия. Ретроградният Меркурий от 1 до 24 април ще повлияе на вашето благополучие и здраве. Необходимо е внимание на пътя и профилактичен медицински преглед.

Очакват го промени в работата и творческите хобита. Някои представители на знака ще се раздвижат, други ще започнат да установяват отношения с партньори. Финансово всичко е наред.

Телец

През цялата първа половина на месеца Телецът ще е зает да довършва започнатите неща. През втората половина на април му предстои почивка и релакс. Това ще бъде улеснено от навлизането на Слънцето в знака Телец от 19 април, което ще измести акцента от работната дейност към сферата на чувствата, емоциите и партньорствата.

Не влизайте в конфликт, търсете компромис, отдалечете се от егоистична позиция. В дните на слънчевото затъмнение на 8 април и пълнолунието на 24 април бъдете по-внимателни към здравето си.

Близнаци

Близнаците ще трябва да трансформират възгледите си за живота, ежедневието и кариерата. Ще успеят всички представители на знака, които могат да приемат различна от тяхната гледна точка.

Те ще трябва да се научат да се поддават на спорове, да се примиряват с враговете и да приемат хората такива, каквито са. Ретроградият Меркурий ще повлияе негативно на имунната ви система. Не настивайте през първото десетилетие и се погрижете за здравето си през второто и третото, ако имате хронични заболявания.

Рак

Когато Слънцето премине в знака Телец от 19 април, тревожният Рак ще придобие абсолютна увереност в бъдещето и финансовото си състояние.

Ще има много бизнес и романтични познанства. Най-доброто време за бизнес начинания е 4, 11, 19 и 26 април. Обърнете внимание на това как се чувствате на 8 и 24 април. Според списание Cosmopolitan ретроградният Меркурий ще доведе до недоразумения с началниците ви. Проверете отново детайлите на текущите проекти и отложете обобщаването за след 24 април.

Лъв

Блестящият чар на Лъва през април ще отвори пътя му към върха на кариерата му. Що се отнася до личния му живот, за него всичко е спокойно. Някои представители на знака ще се отегчат, ще започнат да търсят приключения извън семейството или ще си поставят задачата да намерят постоянен партньор.

Според астролога Александрия Летман, Лъвовете ще се научат да общуват гладко с представители на всички слоеве на обществото. Пълнолунието в Скорпион на 24 април ще ви помогне да се освободите от обидите и да станете по-щастливи.

Дева

Според социалното издание Medium април ще бъде месец на личностно израстване и промени в ежедневието за Девата. Балансът между работа и личен живот ще доведе до по-щастлив и по-пълноценен живот.

В работата внимателно посочете на колегите и ръководството източника на хаоса и им помогнете да се отърват от него. Намалете разходите и бъдете сдържани в покупките по време на слънчевото затъмнение. Съсредоточете се върху обучението и развитието. Романтичната страна на живота е стабилна.

Везни

Везните са сред зодиите, за които април ще бъде успешен. През втората половина на месеца приемайте предложения за работа. Вероятен е служебен роман или рязко сближаване със стари познати. По време на слънчевото затъмнение се грижете за здравето си. Според астроложката Джесика Адамс през април е време да стегнете багажа, тъй като Везните ще пътуват или ще се местят през май.

Месецът ще премине под влиянието на романтични настроения. Според астролога Кайли Томас най-добрите дни за запознанства са: 3-4, 6-8, 19-20, 29-30 април.

Скорпион

За Скорпионите април ще бъде активен и продуктивен. Очакват се срещи, преговори и командировки. Очаква го успешен бизнес период. Всякакви покупки са подходящи, но ги планирайте след 24 април, когато Меркурий е директен.

Според астрологичното издание Astroved знакът ще успее да върне дълговете си. Семейните Скорпиони ще се грижат за семейството и децата. Здравето няма да създава проблеми, но в периода на затъмнението (8 април) ще има емоционални колебания.

Стрелец

Според астрологичното издание Stars Tell след 13 април приходите на знака ще се увеличат. Комбинацията от Слънце, ретрограден Меркурий, Венера и Раху в знака Риби от 10 до 13 април ще даде тласък за кариерно израстване.

Сменете работата след 23 април, когато Марс навлезе в знака Риби, интервютата ще са успешни. През април несвободните Стрелци ще получат предложение за брак от постоянен партньор. Необвързаните ще намерят половинка в лицето на нов познат. Семейните хора ще отидат на почивка и ще подобрят здравето си.

Козирог

Според астрологичното издание Sun Signs трудолюбивите Козироги ще имат труден месец, тъй като ще има малко хармония в отношенията с колеги и ръководство. Ще има несигурност за бъдещето. Необходимо е да се контролира бюджета.

Знакът ще успее да стабилизира ситуацията в работата, но ще го изнерви. Обърнете внимание на ендокринната система и не се стресирайте, за да не се стресирате. Романтичната сфера ще даде топлина и подкрепа.

Водолей

Според астроложката Кайли Томас, Водолеят ще анализира миналото и бързо ще се втурне напред към нови хоризонти. Двадесетгодишният транзит на Плутон през единадесетата зодия ще ви тласне в гръб.

Очакват го приятни семейни задължения, нови запознанства и полезни връзки. Ако не харчите твърде много, в областта на парите ви очакват стабилни печалби и спестявания. Когато Юпитер влезе в съвпад с Уран на 20 април, очаквайте приятна изненада.

Риби

За Рибите април ще бъде интересен и натоварен работен месец. Ще трябва да решаваме нови проблеми, ще има много пътувания и бизнес срещи. В последната десетдневка на месеца мнозина ще излязат на почивка. Приятни промени в сферата на любовта и отношенията ще разперят крилете на Рибите зад гърба си. Не се очакват финансови затруднения. Вашето здраве ще се подобри, ако си починете добре в топлите страни.