Простотата и щедростта на Свинята, нейната принадлежност към стихия, близка до Дракона, ще осигурят всички шансове за успех през новата година. Какви предизвикателства и подаръци я очакват?

Общият хороскоп на Свинята за 2024 г.

Според женското списание Voice годината ще премине без големи сътресения. Ще има много общуване, срещи с приятели и семейство. В отношенията с любим човек ще имате нужда от последователност и такт. Годината е благоприятна за кариерно развитие, но трябва да се учите и развивате в избраната от вас професия. Социалното издание Medium смята, че Прасето ще установи нови контакти и връзки.

Жената Свиня ще претърпи трансформация, ще започне да расте и да се развива бързо и ще придобие увереност и баланс. Конфликтите ще бъдат решени, ще настъпи помирение с врагове и кръгът от познати ще се разшири. Първата половина на годината е пълна с непредвидени събития, а втората е посветена на кариерно излитане. От юни се очаква приток на фенове, самотните дами ще променят статуса си и ще намерят сродна душа.

Мъжът Свиня ще усвоява нови знания и умения. В работата - курс по творчески проекти. Разрешавайте конфликти с колеги с помощта на дипломация. Научете се да съчетавате кариерата и личния си живот. В противен случай ще трябва да се борите с ревността на партньора си и да я обсипвате с подаръци. Свободните представители на знака ще срещнат жена, за да създадат семейство. Не забравяйте да мечтаете и всичките ви планове ще се сбъднат.

За да постигне успех през новата година, Свинята ще се нуждае от помощта на езотерични символи:

- Благоприятни посоки - североизток, югоизток.

- Щастливите месеци са ноември, декември.

- Щастливи числа - 2, 5, 8 и техните комбинации.

- Камък талисман - лапис лазули, селенит, лунен камък.

- Щастливите цветове са жълто, кафяво, сиво, златно.

През новата година Свинята ще постигне желаните цели. Тя ще разкрие своята харизма и ще разцъфти, привличайки вниманието и придобивайки самочувствие.

Хороскоп за любовта, връзките и семейството

Според астрологичното издание Sun Signs, Прасетата ще търсят любовта в своя социален кръг. Работата ще ви погълне изцяло и ще сближи Прасето с колектива. Това е изпълнено с офис роман с колега или шеф. Решете сами дали да се присъедините към него или не. Утвърдените двойки ще се сблъскат с конфликт относно финансите. Изготвянето на общ бюджет и съвместното инвестиране в бъдещето ще помогне за разрешаването му. Заложете на искреността, деликатността и вниманието към партньора.

Личният живот на Свинята ще бъде бурен през новата година. Това важи особено за свободните представители на знака. Вероятността да срещнете любовта е голяма през пролетта, а от юни връзката ще започне да се развива бързо. Нов роман ще доведе до брак.

Психическите сътресения поради влиянието на собственика на годината на Дракона ще предизвикат буря от емоции. Свинските партньори ще предявяват претенции, ще се обиждат, ревнуват и заплашват да се разделят. Не се подвеждайте по провокации, леко намалете степента на конфликта и потърсете компромис.

Семейните двойки се препоръчват да пътуват заедно, редовни срещи, хубави подаръци и романтични вечери у дома. Общите хобита и общият бизнес ще укрепят брака.

Хороскоп за здраве и красота

Според астроложката Сюзън Левит през новата година ще има много възможности за Свинята да се радва, да се глези и да изразява себе си. Първата половина на годината ще ви даде прилив на сила и енергия. През пролетта подсилете имунитета си с редовен прием на витамини. Ако обичате екстремните спортове, закалявайте се, вземайте студен душ и плувайте в естествени водоеми през цялата година.

Избягвайте стагнацията, бъдете по-активни. За Свинята основната задача е да разпределя времето между работа и почивка. Най-доброто решение е да посещавате редовно фитнес залата. Елиминирайте колебанията в теглото с помощта на диетолог.

Прегледайте се, като обърнете повече внимание на психосоматични заболявания, дисбаланс на хормоналната система, нарушения във функционирането на панкреаса. Контролирайте приема на захар. Не се стресирайте и не се опитвайте да купувате по-широки дрехи, но се опитайте да доведете фигурата си до идеала. Астрологичното издание Astrologyk съветва да бъдете по-внимателни на работа, тъй като има голям риск от нараняване.

Получаването на достатъчно сън, почивка и способността да се откъснете от натрапчивите мисли ще ви помогнат да останете в добра форма. Самочувствието ще се повиши, ако се грижите за външния си вид. Планирайте посещения при стилист, козметик и фризьор, не си отказвайте нищо.

Финансов хороскоп

Социалното издание Knowinsiders казва на Прасето, че трябва да работи усилено, за да намери допълнителни източници на доходи. Не е лесно да спечелите, но е възможно да извлечете максимума от работата, кариерата и себереализацията си. Съберете всичките си сили, знания, амбиции и резултатът няма да отнеме много време. Вероятно е нарастване на заплатите, повишение и укрепване на социалния статус. Оставете съществуващия си източник на доходи и разработете допълнителни.

Способността да изчислявате стъпките и да сдържате емоциите ще ви помогне да постигнете това, което искате. Съгласете се да инвестирате само в това, което ще донесе реален доход, не поемайте големи рискове. Ще има много изкушения, както и шансове да загубите голяма сума. Създайте бюджет и се придържайте към него, това ще ви помогне да избегнете загуби.

През новата година Свинята ще има интересна командировка, стаж и курсове. Там ще се появят нови връзки и полезни познанства, което ще се отрази положително на кариерата и финансите ви. Използвайте чар и способността да угаждате на хората, за да намерите надежден покровител.

Избягвайте претоварването в работата, няма да е от полза. Разпределяйте рационално времето и енергията си, почивайте си. Научете се да казвате "не", избягвайте стреса и отделете време за възстановяване.

През новата година Свинята ще види сбъдване на дългогодишна мечта и положителни резултати от предприетите по-рано стъпки. Тя ще има нужда от връзки и подкрепа от близки. Използвайте съвети от хороскопа, за да постигнете целите си.