Поредицата от изпитания приключи - Петелът е сред късметлиите на годината. Какви подаръци очакват десетия знак от дванадесетгодишния цикъл?

Общ хороскоп на петела за 2024 г.

Петелът ще придобие власт над ситуацията, хората и собствените си слабости. Очакват го промени в материалния и духовния живот. Той ще се стреми към успех и ще го постигне. Ще има пробив в кариерата ви, отваряне на нова сфера на дейност.

Вземете всички решения на работа сам. Астрологът Сюзън Тейлър обещава на Петела много любов. В личния ви живот ще има компромис и хармония. Те ще бъдат постигнати с общи усилия.

Какво очаква жените Петел в годината на Дракона? Очаква ги година на промени и бързи решения. Покажете увереност и постоянство в работата и саморазвитието си. Способността да се адаптирате към обстоятелствата и хората ще помогне за подобряване на отношенията с колеги и началници.

Покажете внимание към детайла. Въпросът с инвестициите и големите покупки ще изисква максимална концентрация. За да забогатеете, работете сами и приемете финансова помощ от партньора си. Самотните жени имат шанс да срещнат сериозен мъж.

За мъжа Петел Новата година ще бъде не по-малко активна. Оптимизмът и постоянството ще го доведат до просперитет. Да бъдеш скромен и адаптивен ще помогне за изграждането на доверие и уважение на работното място. По въпросите на финансите, помислете за разходите, приходите ще бъдат достатъчни.

Изданието Astrologyk обещава сбогом на старите партньори. В любовта случайните връзки ще изчезнат, а на преден план ще излязат бракът и истинските чувства. Мнозина ще се влюбят и ще започнат да планират сватба. За да направите съюза щастлив, обърнете внимание на духовното израстване и развитие.

За да реализирате шансовете си, използвайте езотерични символи:

- Щастливи месеци - септември, октомври.

- Щастливите числа са 5, 7 и 8, както и техните комбинации.

- Камъкът талисман е аквамарин, гранат и барит.

- Щастливите цветове са жълто, кафяво, златно.

- Благоприятни посоки - югоизток, североизток, запад.

Последните две години бяха истинска проверка на силите за Петела. Сега го очаква период на успех и просперитет.

Хороскоп за любовта, връзките и семейството

За повечето представители на знака това ще бъде година на избор. Ще трябва да вземете решение дали да прекъснете или да запазите съществуващия съюз. Ако решите да преминете през живота заедно, прекъснете връзките отстрани и останете верни. Свободните хора, които не се страхуват от отговорност, ще имат идеален партньор за сериозна връзка през пролетта.

Съпрузите, които са запазили брака си, ще заздравят вътрешната си връзка. Благодарение на избухването на страстта те ще се сближат физически. Дългосрочните отношения няма да се разпаднат, дори ако в семейството има спорове и разногласия. Направете компромис и ще обърнете всяко противопоставяне във ваша полза.

Ако искате да изградите връзка, не можете да седите вкъщи, общувайте повече. През 2024 г. самотните Петли ще срещнат своята сродна душа. Ведическият астролог Беджан Дарувала обещава, че отдавна забравената любов ще намери Петела и ще спечели сърцето му. Основната задача е да не поставяте прекомерни изисквания към партньора си. Тогава връзката ще се развие хармонично и ще донесе радост.

В новите и утвърдени двойки на преден план ще излязат въпросите за парите и бита. Разпределете отговорностите, научете се да изпитвате удоволствие от създаването на комфортен живот, поглезете се. Прекарвайте повече време заедно, посещавайте близки роднини. Астрологичното издание Хороскоп смята, че в годината на Дървения дракон приятелите и семейството ще станат убежище за Петела.

Хороскоп за здраве и красота

Самокритичността и невъзможността да се отпуснете ще нарушат емоционалния баланс. Това ще предизвика апатия, депресия и разстройство на стомашно-чревния тракт. Можете да поправите това, ако успокоите вътрешния си критик, спрете да се тревожите за дреболии и се храните правилно, с любов към тялото си. Астрологичното издание Sun Signs препоръчва да направите точно това.

За да предотвратите работата да засенчи други области от живота, отделете време за леки спортни тренировки. Вечерен джогинг, посещение на басейн, йога, пилатес и занимания с личен треньор ще ви дадат сила, енергия и мотивация за нови постижения.

Общото здраве ще бъде добро, няма сериозни заплахи. Звездите препоръчват да се подложите на цялостен преглед през втората половина на годината. Това е добър момент да започнете витаминна терапия и да преминете курс на масаж. Жените сбъдват мечтите си да променят външния си вид, всички козметични процедури ще бъдат успешни.

Финансов хороскоп

Женското списание Marie Claire обещава на Петел успех в кариерата му. Драконът, собственикът на годината, ще му даде всички шансове да забогатее. Просто трябва да държите емоциите си под контрол и да не правите спонтанни покупки. Спестяването и интелигентното бюджетиране е добър план да завършите годината с прилични спестявания.

Годината ще даде на Петела достъп до нови пазари и финансов успех. Той ще смени професията си, ще разкрие естествения си талант, ще подобри уменията си и ще започне успешен бизнес.

През новата година Петелът не може да инвестира в съмнителни проекти. Изданието в социалните медии Medium препоръчва повишена прецизност и внимание към детайла. Сътрудничете с доверени партньори, внимателно четете финансови и правни документи. Не подписвайте нищо без консултация със специалист.

Изплатете дълговете си преди февруари и се опитайте да минете без заеми. Любимото ви хоби ще се превърне в допълнителен източник на доходи. Изследвайте нови посоки, инвестирайте в образование и развитие. Вземете курсове и започнете да предоставяте услуги в областта на красотата, счетоводството и финансовото счетоводство, инвестирането и търговията с акции.

Новата 2024 година за Петела ще бъде година на успех, финансово благополучие и любов. Използвайте всички дарове на Green Wood Dragon, за да промените живота си към по-добро. Вземете под внимание съветите на астролозите, за да не правите грешки.