Тигърът е опасен противник в състезанието, но верен приятел. Ще успеят ли хората от този знак да се сприятеляват с покровителя на годината?

Общ хороскоп на Тигъра за 2024 г.

Способността да загърбите емоциите и да се съсредоточите върху задачите е успешна тактика на Тигъра през 2024 г. Личният живот ще бъде подложен на изпитание поради липса на взаимно разбиране. Комуникационните умения ще помогнат за коригиране на ситуацията. До декември Тигърът ще пристигне с добри резултати и ще спечели просперитет и стабилност.

Динамичната година на Зеления дървен дракон подготви Тигъра с възходи и падения. За да бъде изходът му благоприятен, не трябва да вземате прибързани решения и да си поставяте непостижими цели.

Каква ще бъде 2024 г. за жената от зодия Тигър? Тя прилича на собственика на годината по амбиция, темперамент и любов към свободата. Очакват я възходи в кариерата, пътувания и впечатления. Дойде време да се отдалечите от дома си, да смените позицията и мястото на работа. Ще има шанс да подобрите личния си живот. Чар, харизма и женска ин енергия ще ви помогнат за това.

Мъжът Тигър ще постигне най-голям успех в областта на творчеството и шоубизнеса. Правилната тактика е планиране и компетентно преразпределение на силите. Развивайте обществената и социалната сфера, разширявайте контактите си и разширявайте социалния си кръг с влиятелни и авторитетни хора. Близките отношения трябва да са на преден план.

Символи и талисмани ще ви помогнат да постигнете целите си:

- камък талисман - диамант, топаз, аметист.

- Щастливи цветове - бяло, сиво, синьо, оранжево.

- Щастливите месеци са февруари, март.

- Благоприятни посоки - юг, изток, югоизток.

- Щастливи числа - 1, 3, 4 и техните комбинации.

Според астрологичното издание Chinese Zodiac Secrets Тигърът ще има нужда от смелост, постоянство и търпение. Драконът ще предизвика у него прилив на гняв, инат, егоизъм и самочувствие. През 2024 г. ще трябва да бъдат сдържани, тъй като емоциите могат да вземат връх над разума. Съвети от близки и мнения на авторитетни личности ще помогнат.

Хороскоп за любов, връзки и семейство

В личния му живот ще кипят страсти. В семейните съюзи ще пламне ревност. Бракът ще бъде разклатен, но ще оцелее. До края на годината семейните двойки ще осъзнаят, че са намерили идеалния партньор. Неомъжените Тигри ще имат шанс да намерят любовта, ако засилят търсенето си, станат по-активни в завързването на запознанства и откликнат на съчувствие.

През цялата година Тигрите ще излъчват вътрешно сияние. Свободните представители на знака ще се потопят във водовъртеж от срещи, запознанства и романси. Възможно е едно особено страстно приключение да прерасне в стабилна и качествена връзка. Можете да срещнете любовта навсякъде - на работа, на път или сред нови познати.

Ако внезапно попаднете в случайна връзка, астрологичното издание Astrologyk препоръчва да не се вкопчвате в нея. Необходима е селективност и способност за разпознаване на манипулатори и насилници. Научете това сами и с помощта на психолог.

Партньорите Тигри ще бъдат щедри с подаръци и ще получат отговор на грижа и внимание. Те ще преосмислят отношението си към половинката си, ще решат да укрепят брака си и да инвестират в съвместни недвижими имоти. Мнозина ще мислят за деца или започване на общ бизнес.

Здравен хороскоп

Поради интензитета на страстите Тигърът ще изпитва негативни емоции, чиято друга страна са възпалителните заболявания и леките наранявания. Според астрологичното издание Sun Signs, Тигрите са предразположени към проблеми с психичното здраве, поради това, че са прекалено усърдни в работата си и се опитват да постигнат максимален успех.

За да не излагате здравето си на ненужен риск, трябва да намерите начини да намерите хармония. Най-популярните от тях са медитацията и дихателните практики. Ведическият астролог Прашант Нигам препоръчва пранаяма, йога или тай чи.

През 2024 г. Тигрите се нуждаят от поне 7 часа сън на ден, отказ от лоши навици и активен спортен живот. Редовните упражнения и близостта до природата (разходки, плуване в открити води) ще укрепят имунната система и нервната система. Астрологичното издание Astrology пише, че през новата година третият знак ще има повече енергия, отколкото в предишни периоди. Високото ниво на сила, активност и препоръките, представени по-горе, ще ви позволят да поддържате здравето и физическата си форма на правилното ниво. Заниманията с любимите хобита, релаксацията, хубавата музика и приятната компания ще ви научат как да поддържате емоционален баланс.

Финансов хороскоп

Според социалната публикация Medium, безстрашието и увереността на Тигъра ще се увеличат през новата година. Той ще получи резултати от правилните действия и смели решения, взети по-рано. Това ще се прояви в професионално търсене и ръст на доходите. По пътя към успеха нарцисизмът и конфликтите ще застанат на пътя. В никакъв случай не трябва да се карате с началниците и колегите си, не ставайте арогантни, тъй като високомерието ще ви свали на земята.

Кариерният път на знака през новата година е по-малко като растеж, а повече като квантов скок. Тигърът ще трябва да грабне успеха в бизнеса от конкурентите. Но той ще постигне значителен напредък, ще успее в най-смелите си планове и ще постави основата за бъдещи победи. През 2024 г. е време да научите нов език и да овладеете полезно умение. Периодът е благоприятен за пътувания и приключения.

Тези, които имат редовна заплата, ще го задържат. Според астрологичното издание The Chinese Zodiac тигрите с променливи източници на доходи ще постигнат по-голям успех. Бизнесът, комисионните, търговията и инвестирането са потоци, от които може да се черпи богатство.

Драконите символизират трансформация и себеоткриване. През новата година Тигрите ще претърпят дълбоки промени в своите вярвания, ценности и приоритети по пътя на живота. Време е да изследвате нови хоризонти и да разберете себе си по-дълбоко.

Зеленият дървен дракон на Leap Year е рядък и уникален по своите възможности. През 2024 г. поддържайте и увеличавайте предишни постижения, не пропускайте шансовете, които годината дава. Тези, които вземат предвид препоръките на хороскопа, ще постигнат по-големи успехи с по-малко усилия.