Януари е успешен месец за всички зодии, въпреки че мнозина ще трябва да се преобразят. Меркурий ще помогне в преговорите, Кету ще помогне с финансите, а Плутон ще ви принуди да промените външния си вид. За да се гордеете с резултатите от месеца, не се сдържайте.

Хороскоп за януари за Овен

Слънцето в десети дом на кариерата е отлично време за повишение, смяна на работа и укрепване на авторитета. Рейчъл Ланг, консултант астролог, екстрасенс и автор на книги за магия, обещава прилив на решителност за Овен. След 14 януари Меркурий ще премине в Козирог и ще помогне на Овена да открие таланта си на оратор и преговарящ. Действията на представителите на знака ще станат обмислени и ще донесат осезаеми финансови резултати. Венера в Стрелец до 23 януари ще ви тласка към търсене на любов и нови усещания с постоянен партньор

Хороскоп за януари за Телец

Януари ще стане за Телците месец на борба за място под Слънцето. Сатурн във Водолей и Кету в Дева ще ви научат на рационално управление на времето. Ще успеете да сбъднете една съкровена мечта. Раху ще бъде в Риби през 2024 г., насочвайки премерения Телец към промяна. Той ще поеме риск, като посети сесия за бързи срещи или ще предложи брак на редовен партньор. Ще постигнете компромис в отношенията. Пълнолунието на 25 януари ще укрепи устойчивостта, а новолунието в Козирог на 11 януари ще даде обновяване и ще облекчи дългогодишната болест.

Хороскоп за януари за Близнаци

За въздушния знак важно ще е пълнолунието в Рак. Ще ви помогне да подобрите отношенията с другите, да създадете приятели и да укрепите семейните връзки. Преходът на Венера от Скорпион към Стрелец на 18 януари ще ви научи на стратегически подход към финансите. Мнозина ще затворят заеми или ще ги вземат при изгодни условия. Слънцето в Козирог от 14 януари ще направи Близнаците по-смели и самоуверени. Добър момент да подобрите външния си вид, диета и спорт.

Хороскоп за януари за Рак

Според астрологичното издание Astrologyk енергията на Слънцето в Козирог ще направи Рака по-взискателен към партньора. Меркурий в шести дом ще завърши стари дела и ще увеличи вниманието към детайлите. От 15 януари Меркурий ще премине в Козирог и ще помогне на Рака да укрепи отношенията с ръководството и колегите. Ще се появят статуси на поддръжници. До 23 януари Венера в шести дом на Рак ще го потапя в ежедневието. Последната седмица от месеца е подходяща за създаване на нови запознанства. Укрепете имунната си система и отидете на масаж.

Хороскоп за януари за Лъв

Пълнолунието в Рак ще разкрие вашата интуиция. Благодарение на нея Лъвовете ще сключват изгодни сделки, ще постигнат успех в кариерата и ще започнат собствен бизнес. Социалното издание Medium обещава да разгърне творческите способности, преходът на Меркурий от петата къща към шестата ще помогне за това. През януари ще успеят тези, които работят с деца или имат собствен бизнес или развлекателно заведение. След 14 януари Меркурий в Козирог ще отвори пътя към успеха и към други професии. Първите две десетилетия са добри за романтика и пътувания.

Хороскоп за януари за Дева

Още в края на декември (23-ти) Марс премина в знака Стрелец и отвори перспективи за Девата във финансите. Този транзит ще й помогне да преодолее финансовите предизвикателства, да се отърве от дълговете и да придобие независимост. Благодарение на притока на пари земната зодия ще почувства спокойствие. От 7 януари, когато Меркурий се премести от Скорпион в Стрелец, ще има шанс за установяване или изграждане на връзки. Променете прическата си въз основа на януарския лунен календар за подстригване. От 14 януари Слънцето в Козирог ще даде прилив на енергия и ще подобри здравето.

Хороскоп за януари за Везни

Преминаването на Меркурий от трети дом в четвърти ще принуди Везните да се заемат с мащабни проекти. Ще има много комуникация, кореспонденция и работни преговори. Има шанс да получите нова работа при изгодни условия. След 14 януари, когато Меркурий преминава в Козирог, Везните ще се занимават с проблеми на отношенията, семейството и децата. Покупка на жилище, ремонт, преместване ще са успешни. Необвързаните ще срещнат партньор, по-млад от себе си.

Хороскоп за януари за Скорпион

Венера в Стрелец ще тласне знака към търсене на романтични приключения. Освен това ще помогне при провеждането на важни преговори. Очаквайте да получите добра работа, да получите изгодни сделки и да получите голямо заплащане за работата си. От 21 януари Плутон ще премине във Водолей, тласкайки ви към смяна на работа и експерименти във външния вид. Меркурий във втори дом на Скорпион до 14 януари е време за бюджетиране и обмислени покупки. Внимавайте с физическата активност и скоростта.

Хороскоп за януари за Стрелец

Преходът на Марс в знака Стрелец през декември ще засили грижите към партньора ви. Това ще се прояви особено през януари, когато двойката ще има глобални общи цели. Все още необвързаните ще срещнат привлекателен и страстен човек. Преходът на Меркурий от Скорпион към Стрелец от 7 януари ще отвори пътя за успешни бизнес проекти. Не пренебрегвайте критиките и съветите. Преходът на Венера от Скорпион към Стрелец от 18 януари ще донесе пари и ще увеличи привлекателността.

Хороскоп за януари за Козирог

Благодарение на прехода на Меркурий от Скорпион към Стрелец на 7 януари, Козирогът ще има повече сила и финансова стабилност. От 14 януари Слънцето ще навлезе в знака Козирог, подпомагайки кариерното израстване и развитието на личните отношения. Учете, пазарувайте за вашия дом, подобрете личния си комфорт. Разговаряйте с приятели, организирайте партита. Преминаването на Венера в знака Стрелец на 18 януари ще предложи нови източници на доходи. Her Zindagi, съвременно онлайн списание, предупреждава Козирога за здравословни проблеми през новата година.

Хороскоп за януари за Водолей

Венера в Скорпион ще даде на въздушния знак надежда за истинска любов. Той ще разкрие своята сексуалност и ще спечели пари, ще балансира вътрешното си състояние и ще се почувства като господар на живота. Сдвоени Водолеи с преминаване на Венера в Стрелец ще поемат рискове и ще опитат нови усещания в интимността. От 21 януари преминаването на Плутон във Водолей е време за смяна на работата и преместване. Операциите и лечението са успешни.

Хороскоп за януари за Риби

Раху в Риби не е най-добрият знак за нови запознанства, особено в областта на романтиката. През януари Рибите трябва да се съсредоточат върху семейните отношения, децата, родителите и любимите си хобита. Кету в Дева ще укрепи финансовия фронт и ще помогне на Рибите да установят полезни връзки в бизнес сферата. През цялата 2024 г. Сатурн ще бъде във Водолей, даряващ мъдрост и благоразумие. Помогнете на други хора. Запишете се за курсове за саморазвитие, посетете психолог. Емоционалното здраве ще се подобри.