Ако обичате мъж Водолей, може да откриете, че има определени неща, които той обича и емоционално иска от вас. Мъжете Водолей са най-известни с отношението си на бунтари без кауза и с личността си на свободен дух. Това може да направи срещите с тях вълнуващи, но понякога и изтощителни. Възможно е да имате чувството, че те винаги имат надмощие и бихте искали да ги накарате да се влюбят във вас малко по-силно.

Ето как да накарате един мъж Водолей да се влюби във вас.

1. Правете се на труднодостъпна

Мъжете Водолей обичат преследването и ще ви намерят за по-привлекателна, ако сте труднодостъпна. Накарайте го да гадае и да работи усилено за вниманието ви, за да го спечелите. Мъжете Водолей са свикнали до известна степен да получават каквото искат, така че необходимостта да ви преследват ще бъде нещо ново за тях. Това ще ви направи допълнително интригуваща за тях и той ще се чуди какво друго или кой друг има вашето внимание.

2. Не бъдете ревниви

Мъжете Водолей и без това малко се страхуват от обвързване и честото ревнуване само ще ги отблъсне. Докато вие вероятно просто търсите увереност, че сте негов приоритет, той ще избяга от вас. Ако нещо наистина ви притеснява, спокойно изразете притесненията си пред него, вместо да ревнувате прекомерно. Това ще го накара да ви обикне за това, че сте уравновесена и зряла.

3. Изненадайте го

Водолеят жадува за спонтанност, а изненадите са истинският ключ към сърцето му. Вземете от любимата му напитка от Старбъкс, или планирайте тайно бягство през уикенда. Това ще стопли сърцето му и ще му докаже, че вие сте момичето на мечтите му. Малките изненади тук и там ще сближат и двама ви и ще му покажат колко много ви е грижа за него.

4. Бъдете мистериозни

Важно е да бъдете себе си, но не разкривайте твърде много информация веднага. Запазете някои подробности за себе си, така че той да се чувства така, сякаш винаги научава нещо ново за вас. Макар че не е необходимо да лъжете или да се съпротивлявате да бъдете това, което сте в действителност, добра идея е да отделите време, за да му позволите да ви опознае. Това ще го накара да мисли за вас като за секси и загадъчна, което в крайна сметка ще го накара да иска повече.

5. Бъдете независима

Мъжете Водолей обичат жени, които са инициативни и имат свои собствени неща, които вървят напред. Не се притеснявайте да се фокусирате върху себе си, докато все още преследвате мъж Водолей, това всъщност ще ги накара да се заинтересуват повече от вас. Покажете му, че вече имате свои собствени приоритети и че той ще трябва да работи усилено, за да стане един от тях.