12-те зодиакални знака отдавна са мания за мнозина, но знаете ли, че можете да обличате детето си според неговия зодиакален знак? Идеята на това е да отразявате неговата индивидуалност в модния му избор. Разбира се, това означава, че трябва да знаете какво би носил всеки знак. Прочетете, за да разберете! Advertisement

Овен

снимка: Market.dir.bg

Купи

Детето Овен обича да се облича по уникален начин, затова го оставете да експериментира с щампи и ежедневни дрехи. Уличният стил е тяхното нещо и ще откриете, че е много подходящ за тях! Децата Овен често са доста спортни или обичат да са навън, така че маратонките, дънките и суитшърт ще им паснат най- добре.

Телец

снимка: Market.dir.bg

Купи

Децата Телец обичат да рискуват с модата си и да се открояват. Същевременно обаче те обичат да се чувстват удобно и уютно. Вашият малък Телец често ще избира спокойни и удобни дрехи, но с лекота ще си играе с принтове.

Близнаци

снимка: Market.dir.bg

Купи

Ако имате дете Близнаци, ще знаете, че нетърпението е нещо обичайно. Не очаквайте детето ви да избере какво иска да облече, то ще се променя безброй пъти. Когато обаче реши, вероятно ще избере неща, които си противоречат, защото обича да поема модни рискове. 

Рак

снимка: Market.dir.bg

Купи

Децата Раци често са доста емоционални и това се отразява на избора им на дрехи. Те ще се насочат към плавни материи и всичко, което отразява природата. Синьото, зеленото и жълтото са чудесен избор за децата Раци, но вашето малко дете вероятно ще иска и висококачествени дрехи.

Лъв

снимка: Market.dir.bg

Купи

Децата Лъв са доста шумни и горди, така че очаквайте вашият малък лъв да избере всичко, което го кара да се откроява и да привлича вниманието. Животинските щампи, ярките цветове и шарките са чудесен избор за този зодиакален знак.

Дева

снимка: Market.dir.bg

Купи

Децата Дева харесват дрехи, на които са удобни. Те не харесват нищо, което е прекалено модерно, но това не означава, че харесват скучни дрехи! Вместо това наблегнете на дънки, равни обувки, маратонки и тениски, за да им осигурите комфорта, от който се нуждаят, и модата, която искат.

Везни

снимка: Market.dir.bg

Купи

Децата Везни са консервативни спрямо облеклото си.Този зодиакален знак иска да носи висококачествени дрехи, за предпочитане дизайнерски. Те също така не искат да носят прекалено големи дрехи, а вместо това предпочитат добре прилепнали, ушити по мярка варианти.

Скорпион

снимка: Market.dir.bg

Купи

Ако имате дете Скорпион, не можете да се разминете с евтини дрехи, те искат най-доброто! Освен това те се чувстват най-комфортно в дрехи, които са в класически стил, така че черни, сиви, бели и тъмносини варианти, както и дизайнерски имена, които да добавите към комбинацията.

Стрелец

снимка: Market.dir.bg

Купи

Децата Стрелци вероятно ще се обличат в небрежни, спортни дрехи, които им позволяват да се движат, да тичат и по принцип да бъдат възможно най-активни. Тренировъчни костюми, панталони, потници и тениски са техните предпочитания, както и удобни маратонки.

Козирог

снимка: Market.dir.bg

Купи

Децата Козирог често не се чувстват комфортно в ярки цветове или шарки и предпочитат дрехи, които са малко по-сдържани. Те вероятно ще изберат тъмни нюанси, като черно, сиво или кафяво, и традиционна мода, като ризи и панталони с кройка.

Водолей

снимка: Market.dir.bg

Купи

Добрата новина е, че ако сред вас има Водолей, ще спестите време сутрин, защото те искат сами да избират дрехите си! Уникални и индивидуални, децата Водолеи ще изберат дрехи, които вероятно не бихте си помислили да съберете, но те се чувстват удобно и облеклото показва кои са те. Най-добрият съвет? Оставете ги да решат!

Риби

снимка: Market.dir.bg

Купи

Проблемът с обличането на детето Риби е, че то никога няма да е доволно от облеклото си. Оставете ги да изразят своята индивидуалност в собствения си избор, който често ще бъде неутрален. Помислете за бежово, слонова кост, сиво, черно, сиво и нюанси на бялото.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

снимка: Market.dir.bg