Овенът е първият знак в зодиака, така че естествено родените под зодиакалния знак Овен са новатори, които обичат да печелят. Те са смели, дръзки и решителни. Не обичат, когато партньорът им е темпераментен, немотивиран, мързелив или прекалено вглъбен в себе си.

Като кардинален знак Овенът търси партньор, който може да върви в крак с него и ще го приеме, когато е във възходи и падения. Те желаят партньор, който е търпелив и състрадателен, което ще им помогне да узреят и да станат по-разбиращи. Мъжете Овен искат партньор, който може да ги напътства и да поддържа мечтите им живи, ще им позволи да открият себе си и да се развиват.

Как да привлечете мъж Овен

Изпъквайте

Овенът иска някой, който може да открадне светлината на прожекторите без усилие. Въпреки че могат да бъдат привлечени от някой срамежлив човек, те искат да видят воина в партньора си. В края на краищата този знак обича предизвикателствата и някой, който може да ги завладее със силно присъствие, ще поддържа интереса им.

Бъдете безстрашни

Мъжът Овен оценява, когато партньорите му са безстрашни по отношение на това, което искат в живота. Ако имате мечти и искате да ги осъществите, Овенът ще бъде готов да ви подкрепя и да ви подтиква.

Планирайте приключения

Огнените знаци обичат да изследват и да пътуват. Да бъдат отворени за предприемане на спонтанно пътуване или за изпробване на нова фитнес зала ще бъде в тяхната рутина. Овните обикновено са спортни и обичат да са активни, затова искат партньор, с когото да споделят страстите си.

Бъдете честни

Партньор, който не се страхува да изразява себе си и е готов да води трудни разговори, ще бъде уважаван от родените в Овен. Овните са смели и не се страхуват да изказват мнението си, така че искат партньор, който няма да играе игрички с ума и е готов да обсъжда трудни теми.

Бъдете оптимисти

Мъжете искат да бъдат вдъхновявани от някой оптимист, който ще поддържа пламъка им. Те ценят практичността, но не и някой, който ще ги кара да се съмняват в себе си с песимизъм.

Не таи злоба

Овните могат лесно да се вбесят, но могат да бъдат изключително снизходителни. Партньорът им също трябва да изразява това. Пасивно-агресивната енергия няма да им допадне.

Проявете състрадание

Въпреки че могат да бъдат възприемани като борбени и войнствени, в основата си те могат да бъдат мекушави. Състрадателният партньор ще им помогне да се замислят и ще им помогне да разберат как да управляват по-добре емоциите си. Тактичността е от съществено значение за връзката им. Когато излязат от равновесие, партньорът им ги държи под контрол.

Покажете своята интелигентност

Овните ценят партньор, който е любопитен за света около тях и иска да научи повече. Те искат партньор, към когото да гледат с надежда, да обменят идеи и да се учат от него.

Бъдете уверени и амбициозни

Целите са важни за Овните и партньор, който също иска да успее, ще бъде привлекателен за тях. Някой, който знае как да преследва това, което иска.

Бъдете търпеливи

Тъй като Овните могат да бъдат експлозивни, наличието на партньор, който може да им донесе известна хармония, е от съществено значение. Двама души, които крещят, не е добра комбинация, така че те се нуждаят от някой, който ще ги вразуми. Търпението е от ключово значение и когато видят, че притежавате това качество, това може да ги заинтригува.

Очаровайте ги с романтика

Те не се отблъскват от хора, които флиртуват с тях и показват ярките си характери. Овните са привлечени от хора, които се открояват и могат да задържат интереса им. Веднъж щом се закачат, те ще бъдат омагьосани.

Бъдете загадъчни

Огнените знаци обичат загадките. Ако знаете как да бъдете съблазнителни, като не сте прекалено достъпни, Овенът ще се заинтересува от вас. Те искат да разкрият кои сте и да научат повече за вас с времето.