Има причина съблазняването често да се нарича изкуство. Съблазняването е нещо повече от флирт; то също така използва визуален контакт и докосване и е свързано с това да привлечете някого към себе си физически или дори емоционално.

Ако съблазняването е неестествено за вас, може би се нуждаете от цялата помощ, която можете да получите, ако има някой, на когото сте хвърлили око. Защо да не позволите на звездите да ви помогнат в съблазняването с подсказки как да съблазните определен зодиакален знак?

Овен

Когато съблазнявате Овен, не се сдържайте. Любовниците Овни са силно сексуални и на практика ненаситни. Те ще искат от вас да бъдете смели и да направите първата крачка. Не бъдете несигурни, а ги хванете и ги целунете страстно. Също така не се въздържайте да им разказвате подробно колко невероятно секси и неустоими са и не се притеснявайте да им противоречите. Те намират словесните дебати за невероятно възбуждащи.

Телец

Когато съблазнявате Телец, действайте бавно. Повечето Телци не си падат по случайните закачки; те искат да се насладят на целия процес на свързване. Хората Телец дълбоко ценят красотата и обичат по-хубавите неща в живота, така че не забравяйте да им подарявате красиви и скъпи подаръци. Когато най-накрая накарате Телеца да се почувства в настроение за секс, уверете се, че имате много енергия, защото всяка сексуална среща е маратон и те не спират, докато всички не се изразходват напълно.

Близнаци

Когато съблазнявате Близнаци, покажете големия си мозък. Близнаците обичат да имат знания и се възбуждат от демонстрацията на интелект, така че колкото повече знаете по даден въпрос, не се колебайте да го обсъждате надълго и нашироко. Близнаците също така обичат приключенията и творчеството и са много сексуални. Може да се срамувате да си пишете за секс или да правите секс по телефона, но вашият Близнак вероятно ще го хареса. Колкото по-креативни сте, толкова по-добре.

Рак

Когато съблазнявате Рак, правете го по старому. Раците са много предпазливи и няма да скочат в леглото само с някой. Ако искате Рак, ще трябва да го изкарате от черупката му с глезене и грижа. Направете им вечеря в дома си с романтично осветление и тиха музика. Ще трябва да отделите време, за да ги опознаете с интимни разговори, малки докосвания и леки целувки, ако искате да постигнете нещо с тях.

Лъв

Когато съблазнявате Лъв, погъделичкайте егото му. Първото правило при опитите да съблазните Лъв е да не правите нищо половинчато, тъй като това ще ги обиди и те няма да имат нищо общо с вас. Съсредоточете се върху тях и не забравяйте да им кажете, че са най-добрите във всичко. Колкото повече усилия полагате, за да бъдете с Лъв, толкова повече те ще го оценят. Бонусът е, че всичко, което Лъвът получава, той връща обратно. Лъвовете намират моногамията за предизвикателство, така че се наслаждавайте на времето, в което сте с тях, тъй като може да не го получите отново.

Дева

Когато съблазнявате Дева, внимавайте с хигиената. Девите не се радват на голям безпорядък и това включва и вас, така че се уверете, че сте току-що излезли от душа, с чисти и изгладени дрехи и че ухаете страхотно. Ако ви е трудно да започнете с Дева, помолете я да коригира нещо вместо вас или да ви помогне да подредите офиса си. Девите обичат да помагат. Те имат репутацията на малко припряни, но това не означава, че не обичат секса - те просто искат да го правят перфектно.

Везни

Когато съблазнявате Везни, бъдете изтънчени. Везните обичат баланса, така че ако се наложите прекалено силно, ще ги отблъснете; ако не се наложите достатъчно силно, те ще предположат, че не се интересувате. Везните искат любовник, който знае какво прави, но не е пълен играч. Въпреки че Везните може да имат спокойна и мирна външност, те могат да бъдат несигурни, така че не забравяйте да им дадете да разберат колко са впечатляващи.

Скорпион

Когато съблазнявате Скорпион, пригответе се да се развихрите. Скорпионите са страстни, интензивни и винаги искат да са на върха. Може да си мислите, че вие сте тези, които съблазняват, но не се изненадвайте, ако вашият Скорпион вземе надмощие. Те са толкова доминантни, че може да се окажат потискащи. Въпреки това една нощ със Скорпион е нощ, която никога няма да забравите.

Стрелец

Когато съблазнявате Стрелец, бъдете забавни. Стрелците лесно се съблазняват с хумор. Поканете ги на ваше комедийно или импровизационно шоу, бъдете остроумни или просто разкажете няколко шеги (когато е уместно). Не действайте прекалено бързо, защото Стрелецът ще се изплаши. Те обичат природата, така че едно романтично къмпингуване може да е точно това, от което се нуждаете.

Козирог

Когато съблазнявате Козирог, поддържайте желанието му за още. Козирозите обичат структурата с малко хаос в нея, така че структуриран подход е най-добър за тях. Ограничете всяка среща до дълбока целувка в началото, а следващия път преминете към масажиране на областите, изпълнени с напрежение, като врата, гърба и раменете. След кампания от малки съблазни ще накарате вашия Козирог отчаяно да пренесе нещата на по-високо ниво на сексуално удовлетворение.

Водолей

Когато съблазнявате Водолей, бъдете нестандартни. При Водолея трябва първо да ангажирате ума, а след това и тялото. Триковете, които обикновено действат на всички останали, определено ще се провалят при Водолея. Те се нуждаят от свежест, спонтанност и хитрост. Това, че държите нещата свободни, не означава, че не трябва да имате план за действие. Водолеите са уникални и единствени по рода си, така че и вашата стратегия трябва да бъде такава.

Риби

Когато съблазнявате Риби, наблегнете на романтиката. Единственото нещо, което Рибите обожават повече от всичко друго, е любовта. Те живеят, за да угаждат, и ще разберат какво искате още преди да сте разбрали, че го искате. Рибите могат да бъдат напълно безкористни и обикновено са много предани любовници и приятели, така че може да им отнеме известно време да ви позволят да направите нещо за тях. Рибите имат неограничено въображение, а когато насочат творчеството си към всичко сексуално, то може да бъде спиращо дъха.