Зодиакалните знаци влияят във всеки един аспект от живота ни, включително в кариерното ни развитие. Разбира се, зодията на шефа също е важна, за да разберем кои наши качества той търси и иска да притежаваме, за да покрием изискванията му като служители. Както и ние да разберем как по-лесно да му влезем под кожата.

Овен

Мениджърът от зодия Овен се наслаждава да контролира нещата и да казва на другите какво да правят. Това обаче не означава, че от вас винаги се очаква да го слушате. Проявете и вие малко проактивност, но разбира се, никога прекалено много. С каквото и да се заемете, направете всичко възможно да сте в крак с шефа от зодия Овен.

Телец

Шефовете Телци ценят реда и стабилността. Те ще разтърсят нещата, ако има разумен план, който не обърква крайния резултат. Освен това ще трябва да сте търпеливи и упорити, за да направите дългосрочни промени.

Близнаци

Поддържайте интереса на шефовете си Близнаци и рядко ще сгрешите. Скучното и винаги да играете на сигурно, няма да ви дадат допълнителни точки пред него. Не се притеснявайте да давате твърде много информация на зодия Близнаци; по-лошо е да имаш твърде малко.

Рак

Вашите шефове Рак искат да знаят, че цените принадлежността си към работното семейство. Направете допълнителни усилия, за да насърчите работата в екип и да помагате на по-младите и по-неопитни членове на екипа. След като покажете признателност за грижите на зодия Рак, те ще продължат да ви отвръщат.

Лъв

Вашето чувство за стил и малко усет ще ви помогнат много при шефовете от зодия Лъв. Те ще уважават, че сте "техния човек". Блестете достатъчно, за да впечатлите шефовете си и да изглеждате добре - но без да се опитвате да ги засенчите.

Дева

Зодия Дева ценят прецизността и ефективността повече от останалите зодии, да не говорим за точността. Запълнете вашите отчети с достатъчно подробности, но същевременно ги поддържайте лесни за очите и достатъчно прости. Постоянно показвайте на мениджъра си, че сте подготвени и ще сте една крачка пред колегите си.

Везни

Шефовете Везни са по-хитри и по-взискателни, отколкото предполагат първоначалната им любезност. Често ви оценяват по това колко добре балансирате политиката в офиса, отличното представяне на работата и обличането според позицията, която искате.

Скорпион

Работодателят Скорпион не очаква нищо по-малко от вашата пълна лоялност и дискретност. Самоконтролът, особено когато сте под напрежение, е от първостепенно значение. Тези шефове обичат, когато давате всичко от себе си в даден проект или работата си.

Стрелец

Вашият шеф от зодия Стрелец трябва да знае дали виждате голямата картина. Това включва цели за бъдещето на компанията, както и вашите собствени. Бъдете отворени и не казвайте незабавно "не" на идеи, дори когато знаете, че не са съвсем подходящи в този момент.

Козирог

Последователността и надеждно CV е това, което ще изпъкне най-много пред мениджъра Козирог. Но не се заблуждавайте от тяхната готина, но практична визия. Те могат да поемат риск с добра идея, ако им дадете основателна причина и положителна възвращаемост на тяхната инвестиция.

Водолей

На работното място шефът Водолей обича да се вижда повече като координатор сред компетентни връстници, отколкото като началник. И все пак, той бързо ще ви напомни кой командва, ако започнете да претендирате за твърде много власт за себе си. Останете екипен играч и не се опитвайте да изместите шефа Водолей.

Риби

Шефовете Риби са по-остри, отколкото изглеждат. Бъдете нащрек и не мислете, че можете да се отпуснете без това да остане незабелязано. Ако последователно постигате резултати и съумявате да сте в крак с настроенията на шефа Риби, тогава със сигурност ще си осигурите висока позиция в списъка за най-ценните служители във фирмата.