Овен

Как може да развали една връзка: със своя нрав и нетърпение

Ако в началните етапи на вашия роман Овенът е горял от страст и любовни чувства, то в сериозна връзка той ще гори от гняв и раздразнение. Купихте ли грешната майонеза, която той не харесва? Какво обяснение имате. Забрави ли да му кажеш, че не можеш да отидеш на кино с него този уикенд? Истерия. За мнозина прекомерната агресивност и емоционалност на Овена става твърде досадна и потискаща, така че хората, особено тези, които се грижат за психическото си здраве, им казват: Довиждане.

Телец

Как може да развали една връзка: с пасивността си

Телците са най-стабилните и според много астролози верни партньори, така че срещите с тях изглеждат много готини. Има само едно "но". Телците не обичат да вземат важни решения, предпочитат да прехвърлят отговорността на някой друг (тоест на вас). Ако не се страхувате, че вие ​​ще бъдете отговорният във връзката, тогава всичко ще бъде наред. Ако не можете да понасяте момчета, които постоянно трябва да бъдат дърпани някъде и да им се намеква за нещо, тогава не си губете времето.

Близнаци

Как могат да развалят една връзка: с непостоянството си

Днес Близнаците стават вегетарианци, утре ядат телешки стек. Днес те решават никога повече да не общуват с колежката си Мария, утре пият чай с нея в кафене. Днес се интересуват от астрология, утре - от нумерология, вдругиден нещо друго. В един момент човекът Близнаци е щастлив и доволен, но след половин час дори може да се почувства тъжен... Накратко, с Близнаци е като с малки деца. Ако не сте готови за връзка с влакче в увеселителен парк, прецакайте го!

Рак

Как може да развали една връзка: със своята обидчивост

Момчетата от зодия Рак са най-уязвимите същества на света. Сериозни сме. Така че, когато ти се шегуваш, той не само се обижда, но и не го показа. Раците рядко показват емоциите си, но ги трупат някъде в дълбините на сърцето си. За да бъде една връзка силна, партньорите трябва да обсъдят проблемите си и веднага да изразят недоволството си. Но Ракът няма да каже нищо. Той просто ще попълни касичката си, наречена "негодуване". Представителите на този знак буквално трябва постоянно да бъдат разтърсвани и питани: "Всичко наред ли е?", "Случи ли се нещо?" Не всяко момиче е готово да "гледа деца" по този начин.

Лъв

Как може да развали една връзка: със своя нарцисизъм

Лъвовете обичат вниманието и възхищението. И понякога това желание да блеснеш и да бъдеш в светлината на прожекторите преминава всякакви граници. В отношенията Лъвовете обичат да дърпат одеялото върху себе си, те често пренебрегват интересите на партньорите си в името на своите собствени. Дори да сте много търпеливи, в един момент може да се разбунтувате - всъщност вие сте момиче и също искате да получавате комплименти и подаръци.

Дева

Как може да развали една връзка: със своята студенина

Ако очаквате емоционални и чувствени декларации за любов от Девите, не си хабете времето. Девите оцветяват всяка връзка с мъгла на рационалност; те често сключват бракове по сметка. Не се разстройвайте, ако мъжът на вашите мечти е Дева. Представителите на тази зодия умеят да обичат, но не умеят да го показват. Оттук и образът на студен айсберг в океана на вашите чувства.

Везни

Как връзките могат да бъдат развалени: страх от отговорност

Затова Везните са си Везни, искат да живеят по правилата на златната среда. Те не обичат да скачат от една крайност в друга и често се страхуват от промяна. Така Везните няма да поемат отговорност за вземането на важно решение до последния момент. Ако искате гаджето ви да бъде лидер, който да ви води напред и да пробива стени с челото си, то съжалявам, няма да очаквате подобни подвизи от представител на тази зодия.

Скорпион

Как може да съсипе една връзка: прекомерна ревност

Момчетата Скорпиони са 100% собственици, така че в отношенията с такива тиранични хора, бъдете готови да трябва да се отчитате за всичко: къде сте били, с кого, какво сте правили и кой ви е писал преди пет минути и защо Колегата ви харесва вашите снимки. Някои момичета могат да се примирят и да се чувстват комфортно с такъв ревнив човек, докато други няма да издържат дори месец в клетка с пълен контрол и ще се освободят.

Стрелец

Как може да развали една връзка: постоянно желание за флирт

Момчетата Стрелец се отличават със своята общителност, дружелюбие и кокетство. Те могат да подправят всеки разговор с нотка на флирт, защото генът на флирта е буквално в кръвта им! Половинките на Стрелците често страдат от ревност. Разбира се, не всяко момиче е готово да се примири с факта, че приятелят му раздава усмивки наляво и надясно.

Козирог

Как може да разруши една връзка: натиск и натиск

Козирозите винаги знаят какво да направят правилно. Проблемът е, че тяхната истина често може да не съвпада с вашата. Бъдете готови за това, че човекът Козирог ще ви намери грешки, ще ви коригира, ще коригира поведението ви. Можете да свикнете с желанието му за перфекционизъм или да бележи, или можете да отидете при някой по-прост.

Водолей

Как една връзка може да бъде съсипана: от желанието за свобода

Водолеите ценят много своята независимост, така че не трябва да се оставят с вярата, че не са под напрежение. Човекът Водолей няма да може да седи под палеца, няма да може да пренебрегне интересите си в името на вашите. Приятелите играят огромна роля в живота на представителите на тази зодия. Така че бъдете готови за факта, че няма да отидете на среща, само защото той вече се е съгласил да гледа футбол с Петър и Любо. Или защото Иван има нужда от помощ в гаража.

Риба

Как могат да бъдат развалени отношенията: с изобилие от тайни

Рибите са най-загадъчният знак от зодиака. Те почти никога не разкриват душата си напълно, не доверяват на никого най-съкровеното си. Представителите на тази зодия могат да се затворят в себе си, но никога да не кажат за какво се тревожи душата им. Следователно Рибите имат много скелети в гардероба си. А какво има там - тъмно разбойническо минало или любовница - само Рибите знаят.