Когато искаш страст...

Овен

Огненият елемент на Овен се усеща! При физически контакт представителите на тази зодия са много чувствени и понякога дори напористи. Вярно, тази феерия от емоции не се случва толкова често - Овните се целуват само когато са в настроение. Но такива целувки не се забравят - те са толкова отдадени на процеса, че в момент на силна страст могат дори да хапят. Но на много хора именно това им харесва.

Лъв

Лъвовете обичат удоволствието под всякаква форма, така че никога не отказват целувки. Целувките на този зодиакален знак са красиви и романтични като по филмите. Лъвовете не се срамуват от чуждите погледи - те се целуват еднакво спокойно както в интимна обстановка, така и на обществени места. Единствената трудност е, че не е толкова лесно да накарате Лъва да се влюби истински във вас: изисквайки внимание и признание, той винаги търси нова публика, следователно, за да станеш единствената героиня на неговия роман, трябва много да се постараеш.

Скорпион

Независимо от ситуацията, целувките на Скорпиона винаги са страстни. Те могат сериозно да ви завъртят главата, така че внимавайте. В противен случай рискувате да отидете по-далеч, отколкото сте планирали. За представителите на тази зодия околната среда играе голяма роля. Ако Скорпионът реши да ви целуне публично, бъдете сигурни, че е влюбен до уши.

Когато нежността е достатъчна...

Телец

Телците се отнасят с много чувство към целувките и определено не ги раздават на първия срещнат! Телецът ще наблюдава внимателно и за много дълго време бъдещата си приятелка... Но нейното търпение ще бъде възнаградено, защото целувките на Телеца винаги са дълги, нежни и много романтични. Знайте, че тази зодия не се характеризира с прекомерна страст, а самите целувки трудно могат да се нарекат еротични.

Везни

Везните винаги се грижат за партньора си, така че целуването с тях е удоволствие. Те перфектно усещат вашето настроение и желания, настройват се на вашата вълна и ви помагат да изпитате несравними емоции. Вярно е, че Везните са един от най-любящите знаци на зодиака, така че той може да има няколко момичета наведнъж. За да оправдаем този знак, все пак си струва да се отбележи, че той не лишава никого от внимание и се опитва да сподели своята нежност с всички.

Риби

Рибите поставят чувствата си над всичко останало, затова прекарват много дълго време в търсене на някого, с когото да станат по-спокойни и да се предадат на завладяващите емоции. По време на целувка те се стремят да демонстрират цялата дълбочина на чувствата си, така че няма да се налага да се оплаквате от липсата на физическа интимност. Но Рибите лесно се разочароват, така че за да продължите да се наслаждавате на нежни целувки, ще трябва да поемете инициативата в свои ръце.

Когато жадуваш за изненади...

Близнаци

Близнаците просто обичат да се целуват и го правят не само от любов, но и по приятелски начин. Близнаците са майстори в целувките, а въображението им помага да разнообразят целувките си и да ги направят незабравими. Друга страст на Близнаците е говоренето: докато се целуват, те шепнат нещо приятно в ухото на партньора, като по този начин я карат да се влюби още повече в него.

Стрелец

Стрелците се целуват много и най-важното - почти професионално. Техните целувки могат да изразят цялата гама от емоции - от обикновено съчувствие до състояние на абсолютна любов. Най-интересното е, че те успяват да проектират всички тези емоции само върху един човек. Затова половинките на Стрелеца играят на рулетка всеки път, чакайки каква целувка ще получат днес.

Водолей

Водолеите по природа са експериментатори, така че всяка целувка за тях е възможност да опитат нов експеримент. И, трябва да призная, този експеримент почти винаги е успешен. Работата е там, че Водолеите се стремят не само да направят нещо ново, но и да вложат душата си в него, така че целуването им е просто невъзможно да се забрави.

Когато не се страхуваш от трудности...

Рак

Точно като Телците, Раците никога няма да влязат в контакт с онези, на които нямат пълно доверие. Затова не бива да очаквате първите стъпки от Рака - винаги съмняващи се и срамежливи, те предпочитат да бъдат целувани. Ако сте влюбени в Рак, тогава усилията ви няма да са напразни - Ракът усеща тази искреност в намеренията и е готов да даде главозамайваща целувка в отговор. Въпреки това, половинката на зодия Рак все още трябва да бъде нащрек: неговият променлив нрав може да развали всичко за една нощ. Затова, когато целувате Рак, опитайте се да не загубите главата си

Дева

В класацията на най-целуваните зодии Девата се нарежда на едно от последните места. Което обаче по никакъв начин не се отразява на качеството: Девите доставят на любимите си много невероятни емоции, така че искате да ги целунете отново и отново. За да постигнете до тази целувка обаче, ще трябва да се постараете, защото тук само любовта не е достатъчна - Девите обръщат внимание както на външния вид, така и на обкръжението. Така че те никога няма да демонстрират чувствата си публично или да целунат момиче, което е небрежно облечено или мирише неприятно.

Козирог

Козирозите могат лесно да се състезават с Девите в списъците на тези, които лесно могат да живеят без целувки. Освен това говорим не само за чувствени целувки, но дори за приятелски целувки по бузата. Работата е там, че Козирозите не обичат проявите на нежност и дори не можете да мечтаете за луда страст. Козирозите предпочитат други признаци на внимание. Но ако Козирогът все пак ви целува, няма съмнение - този човек се отнася към вас по специален начин.