Някои зодиакални знаци не жадуват за възмездие, лесно позволявайки на Вселената да балансира ситуацията. Други предпочитат яростно отмъщение, опитвайки се да изгладят обидата с възмездие. Вземете предвид този факт, когато общувате с хората и разберете защо се държите по този начин към враговете си.

Овен

Импулсивните Овни не са в състояние да трупат оплаквания или да кроят план за отмъщение за дълго време. Те не могат да понасят отказ или критика и незабавно отвръщат на неуважение. Често това е истинска битка. Овните не се страхуват дори от най-могъщия противник. Той ще се състезава с нарушителя, опитвайки се да го засенчи. Жената Овен ще съблазни коварно партньора на дама, която й е нанесла морална щета. Целта му е да унижи, да постави на място.

Телец

Телецът е упорит, не обича да прави грешки и има болезнена гордост. Той се смята за една от най-отмъстителните зодиакални знаци. Той е готов да прости обида повече от веднъж, тъй като е доста търпелив. Когато търпението се изчерпи, Телецът ще се погрижи нарушителят да почувства, че е сгрешил и да бъде изпълнен с вина. Като организира емоционална схватка, той ще покаже своята важност, принуждавайки го да се съобразява със себе си. Тези, които не се разкайват, ще бъдат заличени от живота му завинаги.

Близнаци

Въздушният знак отмъщава хитро. Ще пусне слухове кой е посегнал на честта им. Той е в състояние да хакне акаунт в социалната мрежа, да спука гумите на автомобил или да напише обидно съобщение до шефа на нарушителя от негово име. Този знак действа сурово. Характеризира се с отмъстителност. За да се помирите с Близнаци, е необходимо пълно и искрено покаяние.

Рак

Ракът не забравя обидите. Той ще задържи омразата в себе си, докато достигне границата си. Въпреки че обидата го разяжда отвътре, Ракът не бърза да се отърве от нея, защото обича страданието. Какво отмъщение готви Ракът? Ще го планира дълго и подробно, но едва ли ще го осъществи. Ракът е твърде мил, за да го нарани. Той ще се опита да разреши конфликта и да изтрие потискащите спомени от паметта си. Ако нарушителят е близък човек, тогава Ракът, изтривайки сълзите си, ще прекъсне връзката.

Лъв

Лъвовете са много прощаващи и не таят злоба. Ако някой посегне на тяхната личност, те ще изгонят човека от живота си без колебание, прекъсвайки контактите. Егоистичният знак болезнено преживява личните обиди. Лъвът ще уреди нарушителя да бъде напълно социално изолиран, принуждавайки близките му да се дистанцират от него. Ще отправя публични заплахи, за да ви лиши от сън и да ви накара да се страхувате от собствената си сянка.

Дева

Защо отмъщението на Девата е опасно? Тя рядко отмъщава, но винаги го прави официално, в рамките на закона. Истинска отрицателна рецензия, публично отразяване на ситуацията, отиване в полицията или съда - отмъщение, на което Девата е способна. За щастие, този знак прощава недостатъците на другите хора. Онези, които са причинили смъртна обида на Девата, тя ще изтрие от живота си веднъж завинаги.

Везни

Една от най-милите и миролюбиви зодии не е способна на отмъщение. За да провокирате Везните да ви атакуват, трябва да сте известен злодей, който заплашва световната стабилност. Те могат да оказват морален натиск върху нарушителя, да заплашват, да пишат неприятни неща от името на някой друг. Агресивно, открито и ефективно, Везните не отмъщават. За тях е по-лесно да простят на човек, отколкото да хабят енергия, за да го накажат.

Скорпион

Астрологът Лиз Роби смята Скорпиона за най-злобната зодия, която познава добре слабостите на нарушителя. Той ще таи злоба и ще чака подходящия момент, за да ужили точно и болезнено. Да обидите Скорпиона не е лесно, тъй като това е търпелив знак. Повече от всичко друго лъжите го нараняват. Измамилият Скорпион ще получи студено отмъщение по добре обмислен план. Той внезапно и безмилостно ще унищожи важна част от живота му, принуждавайки нарушителя да се измие със сълзи и да проклина деня, когато е пресекъл пътя на хладнокръвния знак.

Стрелец

Стрелецът не обича атаките в своята посока и е способен на остър и решителен отпор. Можете да го омилостивите с искрено покаяние. Тази зодия е много благородна и способна да прощава. Претенциите си той ще изрази лично. Той няма да избира изрази и ще отиде в своя ярък, интересен живот, оставяйки губещия зад себе си. Отмъщението под формата на словесно унижение позволява на Стрелеца да се освободи от бремето на обидата и да продължи щастливо напред.

Козирог

Опасното е, че външно този знак е винаги невъзмутим. Нарушителят, който е наранил егото му, ще бъде шокиран да се изправи внезапно пред отмъщението на Козирога. Повече от всичко друго този знак не обича заплахи за личната стабилност и сигурност. Той е един от онези, които през Средновековието тихомълком добавят отрова към храната. Обидените Козирози могат да чакат времето си, търпеливо планирайки отмъщение. Тяхната непоклатима решителност и отлична памет ги правят страхотни противници. Козирогът чака момента да удари и да разруши репутацията ви. Той е в състояние да преследва виновника за проблемите си до края на дните си.

Водолей

Той отмъщава незабелязано, но мъчително и неочаквано. Обича малките мръсни трикове. Любимото му хоби е запалването на газ, в което нарушителят сякаш тихо полудява. Водолеят е способен да подкопае финансовата стабилност, да даде "добри" съвети за инвестиране на пари в неуспешен проект или да ги примами в митична благотворителност. Обича да пише фалшиви съдебни дела и доноси. Очернянето на репутацията на нарушителя в очите на съседите е любимият метод на Водолея.

Риби

Разработвайки план за отмъщение, Рибите треперят от гняв. Когато планът е готов, те се успокояват и рядко го изпълняват. Способни са да нарисуват карикатура, да запишат и разпространят обидна песен. Те с радост ще дадат лош съвет, така че нарушителят да го последва и да се прецака. Представителите на знака познават болезнените точки и точно ги удрят с язвителни думи. Риби, предадени от партньор, ще ги накарат да се влюбят в него до смърт и ще го напуснат, разбивайки сърцето му.