Характерът на човек се определя не само от възпитанието му, но и от месеца, в който е роден. Сравнете със себе си и сами преценете дали е така.

Януари

Родените през януари са стоици със силен характер, непреклонна воля и желание за състезание. Те понасят трудностите в живота с високо вдигната глава. Често наричат януарските рожденици независими, защото това са горди лидери със симпатична душа и повишена подозрителност. Те са очарователни и приятелски настроени, но слушат само онези хора, които се намират по-високо от тях в йерархията.

Февруари

Родените през този месец са съблазнителни и егоистични романтици. Невъзможно е да се предвиди какво им е на ум, затова колегите и партньорите им трудно се справят с тях. Фантазират много, но не всичките им идеи се реализират. Често ги определят като истински гении. Благодарение на интелектуалните разговори с хора родени през февруари, околните придобиват желание да израстват и да се развиват.

Март

Родените през месец март са добродушни и уязвими. Те се стремят към съвършенство и са прекрасни приятели. Трудно обаче приемат критика, обидчиви са и са подозрителни. Хората родени през март трябва да контролират емоциите си, да се справят с упоритостта си и да развият интуицията си. Да избягват да стават зависими и да се поддават на влиянието на другите.

Април

Смелите и меркантилни рожденици през месец април са много уверени в себе си. Решителността им е възхитителна, но липсата им на деликатност и прекалената прямота са отблъскващи. Те достигат невероятни върхове в кариерата, поддържат висок стандарт и щедро споделят своите блага с любимите хора. Човек може да завижда на тези, които избират такъв партньор, тъй като в любовта те са нежни и искрени.

Май

Родените през май са успешни работохолици. Те са упорити по природа и не са свикнали да се оттеглят, когато се изправят пред трудност. Те обичат властта, контрола и да бъдат център на внимание. Имат променливи настроения, но не са токсични. В любовта са много страстни. Възможно ли е да се стигне до консенсус с тях? Разбира се, но само ако използвате аргументи и факти. В допълнение, майските рожденици се характеризират с лоялност, почтеност и надеждност.

Юни

Родените през този месец обичат да събират информация, да общуват, да клюкарстват и да чатят непрекъснато. Те са уязвими по сърце, но го крият под маската на безразличие. Борят се за лидерски позиции в работата и семейството. Могат да говорят красиво, имат много таланти, ярки са и са уникални. Тези хора не понасят самотата, упорити са и гледат далеч в бъдещето. Имат страхотно чувство за хумор, освен това са оптимисти и са мъдри.

Юли

Родените през юли са независими, противоречиви, арогантни, обичат да командват и умеят да го правят. Те са склонни към хиперконтрол и живот по ясни правила. Наред с това са надеждни, наивни и мили. Използват чара си, за да влияят върху хората и да постигат целите си. Ценят приятелството и пазят тайни.

Август

Често определят родените през август като шегаджии. Това са истински хедонисти и се отличават със своята страстна и емоционална природа. Тези хора са енергични, щедри и са свикнали да живеят красиво. Тяхната лековерност обаче често ги прави жертва на интриги. Това са много очарователни личности, с които е интересно да общувате и да се забавлявате. Излизат с достойнство от всяка ситуация и не таят злоба.

Септември

Тези рожденици знаят как да правят пари и да стават успешни предприемачи. Те са наясно как да управляват бизнес или малка, но важна област в голяма компания. Чарът им помага да достигнат висоти. В ежедневието това са организирани, подредени и практични хора, които ценят комфорта. Податливи са на промени в настроението и доверяват духовни тайни само на избрани хора.

Октомври

През октомври се раждат креативни, чувствителни и талантливи хора. Те не знаят как и не обичат да се адаптират. Умело крият истинските си чувства. Те са нерешителни, поради което пропускат много шансове. Спокойният, измерен живот не е за тях, защото търсят страст, стрес и са пристрастени към емоциите. Те са неконфликтни и имат много приятели. В допълнение към това са любознателни, имат добра памет и не могат да живеят без любов.

Ноември

Ноемврийските рожденици са харизматични и мистериозни, имат мощна воля и интелект, но и са много потайни. Смятат се за най-съблазнителните и сексуални партньори. Те рядко показват чувствата си, обичат да работят упорито и да релаксират пълноценно. Обичат и да пътуват. С невероятния си чар успяват да прикрият интровертната си същност, която може да ги провокира в дадени ситуации да бъдат и жестоки.

Декември

Родените през този месец са мъдри и уверени хора. Имат здрав разум, благоразумие и щедрост. Те са добри, весели и винаги постигат това, което искат. Често са пример за много хора. Отговорни са и практични, и искат да направят добро впечатление на околните. Те обичат вниманието и похвалите, но не и да са в центъра на дискусията. Уверени са в себе си и рядко се предават. Отличават се с доброта и отзивчивост. Те са истински идеалисти, поради което често получават болезнени уроци.

ИЗБРАНО