Овен

Няма такъв енергичен, смел и амбициозен знак в зодиака като Овена. Овенът може да бъде успешен във всяка област, от изкуството до бизнеса, благодарение на своята воля, перфекционизъм, упорит труд и способност за бързо усвояване на нови умения. Следователно Овните са най-добрите шефове, които вдъхновяват своите подчинени да постигат постижения. Или обикновени служители, които поддържат нужното ниво на оптимизъм и ентусиазъм в екипа. Но има едно "но" - Овните не винаги обичат да работят в екип. Това са много общителни хора, но се придържат към мнението "ако искате нещо да бъде направено добре, направете го сами" и затова често изпълняват всички задачи сами.

Телец

Като всеки земен знак, Телецът се стреми да направи живота предсказуем и разбираем. И въпреки че много хора смятат, че Телецът е скучен, какво би се случило с нашия свят, ако беше управляван само от емоционален Овен, уязвими Риби или винаги неясни Близнаци? За Телеца е удобна позицията на мениджър на компания, инвеститор или съветник на творческа личност. С други думи, докато други планират глобални промени, Телецът балансира дебита и кредита и подготвя почвата за тези промени.

Близнаци

Въздушният елемент притежава много уникални качества. И най-важното от тях е да помага на другите хора и да бъдат техен приятел. Близнаците лесно намират контакт с всеки човек, а неговата изключителна общителност помага на другите хора: те ще говорят дори и на най-срамежливия човек и ще го накарат да се чувства "спокоен" или ще помогнат на новодошъл да се присъедини към екипа. Близнаците ще ви дадат най-добрия практически съвет, тъй като те се ръководят от разума, а не от емоциите.

Рак

Ракът има удивителна комбинация от две различни страни. С непознати знакът може да бъде затворен, недоверчив и дори арогантен, но с близки хора те са меки, нежни и любящи същества. Раците знаят как да ценят човек просто заради самия него, а не заради неговите постижения или някаква полза. Освен това никой по-добър от Рака няма да ви разкаже за вашите достойнства и да повиши самочувствието ви в най-трудния период. Говорейки за трудни периоди, вратите на Рака винаги са отворени за близки, които имат нужда от помощта му. Като цяло, чакаме курс от знака как да се научим да обичаме толкова чисто и безусловно.

Лъв

Лъвовете се раждат с толкова силна вътрешна светлина и амбиция, че за тях е просто невъзможно да останат в сянка. Затова е важно дори и най-срамежливите представители на знака да изразяват себе си и да не се стесняват да се отварят към света. Започнете свой собствен бизнес, развивайте социални мрежи, говорете публично, не се страхувайте да заемете лидерска позиция, тъй като определено можете да се справите. Вие сте естествени лидери, които просто няма да бъдат щастливи, освен ако не ръководите другите.

Дева

Там, където другите носят розови очила, Девата винаги има прозрачни стъкла (понякога дори с увеличителен ефект). Знакът не разбира онези, които бягат от реалността, възприемат света твърде оптимистично и винаги разчитат на случайността, вместо най-накрая да направят нещо. Такива хора са родени, за да свалят другите на земята и да им помогнат да видят реалността.

Те са отлични домакини, за които е ясно, че седмият чифт обувки за един месец е някак прекалено много. Могат да бъдат и ефективни бизнес съветници, които ще убедят директора, че неговите инвестиции са неразумни. Да, Девите често са жестоки и критични, посочвайки на хората техните недостатъци. Но благодарение на техните качества можем да избегнем хаоса и да се доближим поне малко до идеала.

Везни

Неслучайно знакът е изобразен под формата на везни и неговите представители през целия си живот се стремят да гарантират, че има пълен баланс между тези везни. Ако видят, че някой обижда слабия, няма да пропуснат да го застъпят, дори и други да минат. Ако възникне някакъв конфликт в екипа, те винаги трезво и цивилизовано помагат на двете страни да се помирят. Освен това шефовете ценят Везните за способността им да се споразумеят с партньорите и да разрешават всякакви спорове.

Но понякога желанието за световен мир изиграва жестока шега на Везните. Те не обичат да се карат и да провокират негативизъм толкова много, че често си затварят очите за неща, които не им подхождат. Това води до емоционално прегаряне, защото знакът пази всичко в себе си. А също и към обидни връзки, защото на Везните често им е по-лесно да издържат, отколкото да вдигнат скандал.

Скорпион

Околните, а дори и самите Скорпиони, понякога разпознават само два основни импулса в тях. Първият е жаждата за сексуално удовлетворение. Това ще се прояви във всички аспекти от живота на знака: в избора на филми с надпис 18+, в дрехите, които знакът носи, в начина, по който говори и какви хобита има. Второто е жаждата за много пари. Скорпионите имат силни амбиции и обичат луксозния живот и затова правят всичко, за да увеличат многократно своите вече "космически" доходи.

Скорпионите обаче са много по-дълбоки личности, отколкото другите (и дори самите те) могат да си представят. Например, умеят да обичат безусловно и да се отдават изцяло на близките си. Дават и най-мъдрите и точни съвети. Освен това Скорпионите се стремят да помагат на слабите, за да могат да намерят себе си в доброволчество или благотворителност. Като цяло за знака е важно да развие онези черти на характера, които са скрити в дълбините на душата му.

Стрелец

Въпреки че Стрелците са управлявани от елемента Огън, понякога те приличат повече на лек морски бриз, а друг път на лудо торнадо. Знакът пътува много, обича да общува с много различни хора и се интересува от всичко - от бокс до диджейство. Освен това знакът не е склонен да работи цял живот на една и съща позиция и в една и съща компания. През живота си Стрелецът лесно сменя десетки професии - и, изненадващо, никога не пилее пари. Стрелецът зарежда и другите хора с неизчерпаемото си любопитство към всичко ново и любов към живота.

Козирог

Козирогът има доста традиционни житейски ценности. Той иска да прекара целия си живот с един човек, да работи по една специалност и да спечели непоклатим авторитет. Но, за разлика от мнозина, Козирогът знае, че в името на всички тези точки човек трябва да работи усилено. Козирогът може да проведе майсторски клас как да отдадете цялата си сила на професията си и да се откажете от развлеченията в името на кариерата си.

Той също така ни учи на търпение и умение да чакаме по-добра позиция, докато другите се отказват на половината път. Що се отнася до връзките, ако Козирозите са избрали партньор, с когото искат да прекарат живота си, тогава те мълчаливо ще преодолеят всички трудности, които ще възникнат във връзката.

Водолей

Водолеите често са наричани анархистите на Зодиака заради тяхната враждебност към правилата и ограниченията. Водолеите не разбират защо трябва да се придържат към някои традиции или да вземат предвид мненията на други хора. Те винаги мислят нестандартно, което им позволява да развиват успешен бизнес, да се изразяват в социалните мрежи и дори да правят открития.

Риби

Рибите имат много силна емоционална интелигентност, така че всяка професия, свързана с творчество, е подходяща за тях. Например, Рибите знаят точно кои цветове най-добре ще отразяват мислите им върху платното. Или пък ще могат достоверно да предадат всяка емоция на театралната сцена. Но Рибите са способни да развият не само своя, но и творческия потенциал на другите. Например, те често стават талантливи режисьори, танцови режисьори и литературни редактори.