Хороскопите могат да разкрият много аспекти на личността ви, но знаете ли, че звездите могат да разкрият и вкуса ви към модата?

Ако се опитвате да промените външния си вид или просто искате нещо малко по-различно, можете да направите голямо впечатление с няколко внимателно подбрани аксесоара - и с помощта на астрологията.

Продължете да четете, за да откриете какви бижута трябва да носите в зависимост от зодиакалния си знак. Advertisement

Овенсмарт часовник

КупиОвен, вие сте един от най-амбициозните зодиакални знаци, огнен и изпълнен с енергия. Управлявани от Марс, планетата на действието, нищо не ви пречи да постигнете целите си. Нуждаете се от аксесоари, които да изглеждат професионално и да ви придават отличителен вид, но и да ви помоагат в натоварения ви живот след работа и физическите ви занимания. Препоръчваме ви модерен часовник за проследяване на активността ви, който ще ви помогне да следите всичките си фитнес цели.

Телец - Дамски гердан с висулкаКупи Вие сте много чувствен и спокоен знак, така че красивите бижута, които подчертават естествената ви земна енергия, са задължителни. Ще искате да привлечете вниманието към вашата шия. Препоръчваме ви колие, което ще накара земния, скептичен Телец постепенно да се свърже с божествената енергия в себе си. Тъй като сте под надзора на Венера, планетата на естетиката, предпочитате класическа верижка, която все пак има уникален вид. Но тъй като сте фиксиран знак, може би по-бавно променяте вкусовете си, затова е най-добре да изберете бижу, което е и инвестиция.

Близнаци - смарт часовник


КупиУверени и жизнени, вие винаги търсите смели аксесоари, които да привличат вниманието на хората и да ви открояват от тълпата. Натовареният ви график обаче означава, че се нуждаете и от гъвкавост в модния си избор. Тъй като винаги сте в движение, един смарт часовник, който се интегрира с всичките ви приложения и онлайн календари, е абсолютно задължителен. Освен това Близнаците са владетели на китките и ръцете. Настройте аларми, които да ви напомнят кога да тръгнете за срещите си, следете за приема на вода и дори си почивайте от време на време. 

Рак - Гривна с оникс и вулканичен камък

КупиРаците са творчески настроени и виждат красотата във всичко. Те са силно емоционални и грижовни, така че трябва да се държите по определен начин, за да спечелите сърцето им. Те са невероятно харизматични и потайни. Надеждни са и никога няма да ви напуснат. Освен това имат тази склонност да се обвързват емоционално, ако започнат да обичат нещо безумно.

Лъв - гривна с оникс


Купи Управлявани от Слънцето, планетата на жизнеността и младостта, вие обичате да впечатлявате и се нуждаете от бижута, които да съответстват на вашата екстровертна личност.Обичате комплиментите повече от самия живот, а нищо не привлича вниманието така, както ефектна гривна.

Дева - Дамски обеци


Купи Педантичен, подреден и донякъде перфекционист, вие обичате добре свършената работа. Но във вас има нещо повече от това да сте свръхвнимателни. Вие също така сте любители на финеса и себеизразяването и често отделяте време насаме, за да се презаредите и да се съсредоточите върху грижата за себе си. Като земен знак, вие сте свързани с природата и се чувствате най-добре, когато сте на открито.

Везни - елегантно колие с висулка полумесец

КупиЗа този управляван от Венера и модерен знак красотата е от голямо значение. Всички бижута, които показват вашия вкус и стил, са задължителни. Вие сте особен любител на уникалните изделия, но Везните са и естествени романтици, които с гордост показват любовта си на всички около себе си. Изразете тези си черти с елегантно колие с висулка - личен спомен, който ще бъде уникален за вас.

Скорпион - Мъжка гривна - броеница с кожени верижки


Купи Скорпионите обикновено са знак на крайностите - мрачни и загадъчни или топли и любвеобилни, което ги прави трудни за разчитане. Без значение какво правите в живота, предпочитате да го правите с малко драматизъм и стил. По-малко вероятно е да експериментирате с модата в името на тенденциите. Предпочитате да изразявате напълно себе си чрез външния си вид, благодарение на съуправляващите ви планети Марс, планетата на страстта, и Плутон, планетата на трансформацията. Обичате да правите фини изявления, които показват тъмната ви страна.

Стрелец - Мъжка гривна


Купи Обичате забавленията и приключенията, но искате да се изтъкнете. Подобно на личните ви взаимоотношения, подходящите за вас бижута ще ви позволят да изразите свободата си и няма да ви карат да се чувствате неудобно.

Козирог - Дамски обеци с животински мотив


Купи Независимо дали отивате на изискана вечеря, или просто на работа, винаги сте облечени така, че да направите впечатление, и обичате да носите луксозни бижута. Въпреки това Козирозите обикновено нямат време за цялата тази суматоха и бъркотия около кутията с бижута. Вие сте зрял и много чувствителен към статуса си знак, така че инвестирайте в нещо класическо и с вкус.

Водолей - кожена гривна с метална плочка

КупиКато бунтар на зодиака, вие сте любител на всичко необичайно и неочаквано. Склонни сте да носите цветни аксесоари, които подчертават ярката ви личност, или интересни елементи, които разказват история от многобройните ви пътувания. Така че идеалното бижу за вас е нещо уникално, но универсално, което може да бъде съчетавано по различни начини.

Риби -  Гривна с декоративна плетка и златни акценти

КупиКато хамелеон на зодиака, вашият стил е изключително променлив и можете безпроблемно да преминавате от една тенденция в друга (и да се наслаждавате на всяка една от тях). Обичате да изразявате творческата и духовната си страна и разбирате колко е важно да живеете според ценностите си.

В сайта Мarket.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули, като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! При поръчка над 99,99 лв. получавате безплатна доставка.