Хей, бебе (или малко дете, или дете в предучилищна възраст), какъв е твоят знак? Не, сериозно.

Когато трябва да изберете играчки за децата си, астрологията може да ви помогне да ограничите избора - в крайна сметка като родители винаги търсим играчки, които отговарят на естествените интереси на децата ни.

Предлагаме ви кратък преглед на индивидуалността и предпочитанията на всеки слънчев знак, както и някои свежи идеи за играчки, които със сигурност ще ви зарадват.

Овен 

Купи Овенът обикновено има много енергия и често може да стане неспокоен. Когато пазарувате подаръци за дете Овен, опитайте се да му подарите нещо, което да го държи активно и ангажирано. Може да им харесат играчки, които могат да изнесат навън, като скутер или колело, или всяка друга дейност, която ги кара да станат и да се движат. Освен това Овните предпочитат преживяванията пред материалните подаръци, така че вероятно ще се радват да им подарите пътуване или екскурзия.

Телец

Купи Телецът обича практическите занимания, при които може да види видимия напредък от работата, която полага. Когато избирате подарък за дете Телец, може да искате да му подарите комплект конструктур, дървени играчки или цветни глини, от които да може да конструира нещо. Телците са и големи кулинари, така че ще се радват да получат подаръци, които включват кухнята, като например комплект за игра с печене или собствена престилка.

Близнаци 

Купи Близнаците са много любопитни, обичат да научават нова информация и да задават много въпроси по теми, които ги интересуват. Детето Близнаци ще се радва на всеки подарък, който стимулира ума му, като например комплект книги или нов пъзел. Те също така обичат да общуват, така че биха се зарадвали да получат нова настолна игра, защото тя им позволява да останат съсредоточени върху правенето на стратегически ходове, докато едновременно с това разговарят с други хора.

Рак

Купи Ракът обича да се грижи за другите и е много чувствителен към чувствата на хората. Тъй като те могат да бъдат малко интровертни, ще искате да дадете на детето Рак предимно играчки, с които то може да си играе само. Те ще обичат плюшени животни, за които могат да се грижат, и може би дори ще им хареса да се преструват на лекари или ветеринари. За да задоволи нуждата си от време насаме, Ракът може да хареса и къщичка за игра, в която може да се оттегли и да играе с куклите си.

Лъв 

Купи Лъвът обикновено е изпълнен с артистични идеи и се нуждае от творчески изяви, в които да изрази себе си. Детето Лъв би се зарадвало на всякакъв вид подаръци, свързани с изкуство и занаяти, като например комплект за рисуване или комплект за костюми "Направи си сам". Лъвът също така има усет за драматизъм и може да обича да се преоблича и да изнася представления в хола. Те ще се радват да получат тоалети, които могат да носят, особено ако са украсени или много цветни.

Дева

Купи Девите са много внимателни в ежедневието си, обичат да си създават здравословни навици и постоянно да работят за самоусъвършенстването си. Детето Дева може да проявява интерес към дейностите за грижа за себе си и да се радва на успокояващи продукти за баня. Те също така са много ориентирани към детайлите и обичат да следят много различни неща едновременно, така че ще се радват на играчки, които поставят уменията им на изпитание, като музикален инструмент или предизвикателен пъзел.

Везни

Купи Везните ценят партньорските отношения в живота си и обичат да общуват с хора отблизо, на четири очи. Детето Везни би се зарадвало да получи подарък, на който може да се наслади заедно с някой друг, например настолна игра, която изисква партньор. Везните също така са особени по отношение на своя стил и естетика, така че могат да се радват на подаръци, които имат елемент на мода или красота, като например комплект бижута или комплект гримове за игра.

Скорпион

Купи Скорпионът никога не приема информацията за чиста монета и обича постоянно да търси информация в свободното си време. Детето Скорпион може да има силен интерес да научи всичко, което трябва да се знае, за много специфични теми, като лекари, динозаври или автомобили например. Те ще се радват на играчки, които им позволяват да се задълбочат в интересите си. Освен това Скорпионът обича и всичко мистично, така че може да хареса уникални колиета или гривни, с които се чувства свързан.

Стрелец

Купи Стрелецът обича да се впуска в нови приключения и да вижда повече от света. Детето Стрелец може да обича да пътува, да разказва приказки или да чете. Те биха се зарадвали на всеки подарък, който има образователен компонент, като например комплект за игра, който им помага да научат повече за различни култури, или всякакъв вид играчка, която събужда въображението им. Освен това може да се зарадват на аксесоари за пътуване като нов куфар или раница, които да ги развълнуват за следващото им пътуване.

Козирог

Купи Козирогът обича да си поставя цели и да се чувства така, сякаш работи за нещо. Детето Козирог може да обича да празнува традициите или да получава подаръци, които служат на определена цел и го карат да се чувства продуктивно. Те с удоволствие биха получили класически играчки като комплект за чай или някакъв вид игра, в която могат да изпробват знанията си. Козирогът може също така да се зарадва на играчка, която може да прекара време в конструиране и да се почувства завършен накрая.

Водолей

Купи Водолеите са много ориентирани към бъдещето, но често се губят в собствените си мисли или им е трудно да останат здраво стъпили на земята в настоящия момент. Те са в най-добра форма, когато могат да насочат умствената си енергия към някакъв проект, така че биха се зарадвали на подаръци, които включват четене, писане или работа с изкуства и занаяти. Водолеите също така обичат да са в крак с най-новите технологии, така че може да се радват на компютърни игри или да експериментират с камера за игра или видеокамера.

Риби

Купи Рибите имат голямо въображение и обичат да се пренасят в свой собствен малък свят, където могат да си играят с кукли или да се потапят в приказни истории. Децата Риби могат да бъдат много чувствителни и емоционални и често се нуждаят от много време насаме. Те биха се радвали на подаръци, на които могат да се наслаждават сами, като например да си играят с къща за кукли или да пробват различни костюми. Рибите също така имат естествено творческа страна и могат да намерят много спокойствие, чрез рисуване чертане или създаване на музика.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.