Овен

Момичето Овен е страстна и енергична личност, която обича физическата активност. От приятел такъв човек ще се радва да получи членство във фитнес зала или сертификат за спортуване онлайн. Но от гаджето - красиво бельо (за предпочитане червено) за друг вид занимание.

Телец

Телецът се управлява от Венера, което означава, че представителите на този знак обичат всичко красиво и женствено. Можете спокойно да дадете на момиче Телец бижута, аксесоари, някои дрехи (ако знаете какъв размер е вашият приятел). Ще съм 100% доволен от новите дрехи!

Близнаци

Всички представители на тази зодия са многостранни, затова обожават подаръци, които по някакъв начин стимулират тяхното саморазвитие - духовно или умствено. Най-добрият вариант е сертификат за някакъв вид обучение или майсторски клас, защото самите Близнаци постоянно харчат пари за нещо подобно.

Рак

Ракът е един от най-чувствените знаци на зодиака. И един от най-икономичните. Следователно такива момичета обичат подаръци "със смисъл", но за "бизнес". Например полезен домашен уред (тук трябва да знаете за какво мечтае едно момиче) и цветя. Цветята са задължителни!

Лъв

Лъвиците обожават себе си и всичко шикозно, така че когато приемат подаръци, представителите на тази зодия искат да получат и доза възхитени поздравления и комплименти. Що се отнася до самата изненада, тя трябва по някакъв начин да е свързана с хобито или интересите на момичето. Е, или просто бъдете луксозни (така че всички да ревнуват). Пръстен с диамант например :)

Дева

Девата е прагматична и рационална зодия. Така че едно момиче едва ли ще бъде доволно от дрънкулки и неща без полезни функции. Между другото, не се притеснявайте да попитате Девите какво искат да получат като подарък представителите на тази зодия: приятен, предсказуем подарък е по-добър от неприятна изненада.

Везни

Момичетата Везни обичат романтичните и естетични подаръци. Ако очакват нещо от човек, тогава нищо по-малко от вечеря на свещи, придружена от любимата им песен. Те искат да получат от приятелката си нови неща за гардероба си или нещо изключително красиво, за да украсят дома си (картина например).

Скорпион

Скорпионите обичат подаръците. Всякакви. И колкото повече, толкова по-добре. В техния случай правилото за "основно внимание" работи, но трябва да има много от това внимание. Така че момичетата Скорпион искат да получават изненади не само на рождения си ден, Нова година и 8 март. Те мечтаят да се къпят в грижа и обич (но не бива да прекалявате, Скорпионите бързо могат да се отегчат от досадни момчета).

Стрелец

Момичетата Стрелец обичат да се обличат скъпо и стилно и да се украсяват с красиви неща. Така че да й дадеш някое от истинските "женски неща" означава да удариш в очите. Бижута, козметика, инструменти за къдрене, красиви аксесоари (шапки, шалове, чанти)... И цветя, много, много цветя!

Козирог

Козирозите ще се зарадват на подарък, на който вече са хвърлили око (затова трябва да отделите време, за да разберете от какво го боли душата на представителя на тази зодия). Най-често Козирозите са доволни от практични подаръци: полезна джаджа, модерен сешоар, пазарска чанта и т.н.

Водолей

Всичко креативно, необичайно, вълнуващо е за Водолея. Тези многостранни и изобретателни момичета обичат всичко, свързано с творчеството, техните хобита и бъдещите технологии. Модерна джаджа, посещение на театър, необичайна екскурзия, комплект за рисуване с акварели, телескоп (защо не?)... Лесно се угаждат на Водолеите :)

Риба

Тези чувствени романтици обичат да получават подаръци, които оставят приятни спомени. Например парфюм (да го използвате всеки път и да запомните конкретен човек или ден). Те също обичат емоционални подаръци: пътуване до аквапарк, концерт на любимата им група или спа център. Накратко, Рибите обичат: да изпитваш емоции; след това ще ги помнете дълго време.