Какъв е знакът ти? Независимо дали сте страстен Лъв или свободолюбиви Риби, има какво да научите от вашия зодиакален знак. Не знаем какво са ви подготвили звездите в работата или в любовта - но виждаме, че ви очаква много стилна година.

Стилът на Козирога

Купи Козирозите държат на уюта и комфорта, което е съвсем логично. Oбновете гардероба си за новия сезон - например нов модел обувки или дори нови дънки в съвсем актуален стил. Козирогът обича семпли и изискани елементи.

Стилът на Водолея

Купи Когато става въпрос за стила ви, експериментирайте със смели принтове и цветове, за да покажете интересната част от личността си. Всичко е, за да насочите вниманието към себе си, така че използвайте личния си стил, за да привлечете заслуженото внимание.

Стилът на Рибите

Купи Хората не само се привързват към добродушния ви хумор и любовта ви към живота, но и към вашата индивидуалност. Винаги се стремите да привличате погледите, но никога не прекалявате. Добавите към гардероба си дрехи, които са в меките тонове.

Стилът на Овена

Купи Можете да стигнете от 0 до 100 много бързо (със стила си) - по всички правилни начини. Вие сте майстор на създаването на цялостна визия. Вие сте хамелеонът в света на модата. Съсредоточете се върху основните елементи в една визия.

Стилът на Телеца

Купи Не се страхувате да се откроявате със смели елементи и аксесоари. Имате ли вече моден блог? Телецът винаги е модерен и обича да се изявява със стила си. Стремете се към впечатляващи елементи.

Стилът на Близнаците

Купи Никога не сте стеснителни, но изпитвате удоволствие да носите неща, които привличат вниманието и карат хората да задават въпроси. По-конкретно: "Какво носиш? И откъде го взе?" Можете да експериментирате с елегантни и изчистите аксесоари.

Стилът на Рака

Купи Винаги можете да разчитате, че Ракът ще бъде най-добре облеченият в стаята! Вие сте изтънчена, елегантна дама с поглед към изчистените облекла. Предизвиквайте себе си и съчетавайте най-изящните си неща със семпли такива.

Стилът на Лъва

Купи Лъвовете са известни с това, че са твърдоглави личности. Често са склонни да се обиждат. Но не се страхувайте от тях, те са най-верните приятели и някой, когото искате да бъде във ваашия "отбор". Лъвове, нека вашата креативност ви накара да съберете достатъчно смелост, за да обновите изцяло гардероба си.

Стилът на Дева

Купи Деви, вие обичате класиката и се придържате към ушитите по мярка тоалети. Използвайте двата силни цвята (червено и слонова кост), за да добавите нещо необичайно към типичния си стил. По този начин вие казвате "вижте ме", но никога не прекалявате.

Стилът на Везните

Купи Винаги живеете на ръба. Везните никога не се страхуват да отидат до "тъмната" страна на гардероба си. Сивото, черното и морското са основни елементи в гардероба ви. Не спирайте да добавяте детайли към тоалетите си като шипове, метални елементи и кожени акценти.

Стилът на Стрелеца

Купи Вие сте със завидно чувство за хумор и това се отразява и на стила ви. Усъвършенствайте склонността си към изискан, но непретенциозен стил и се насочете към изчистени облекла. Добавeте и ефектни аксесоари.

Стилът на Скорпиона

Купи Един от най-загадъчните знаци в Зодиака, вие пренасяте това качество в стила си. Скорпионите притежават невероятния талант да са спретнати 24/7 - как го правите? Вие имате изградени навици, когато става въпрос за обличане, така че дръжте любимите си дрехи близо до вас. Вашето предизвикателство за стил? Не се страхувайте да добавите в гардероба си нещо мистериозно (точно като вас).

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 99.99 лв.