Скорпионите са агресивни знаци и това не означава, че са злобни, въпреки че те се ядосват лесно и това ги прави агресивни.

Какво кара Скорпиона да се ядосва?

Трудно е да се каже какво кара Скорпиона да се ядосва, защото те са склонни да не ви дават знаци и са потайни относно това какво чувстват вътрешно. Те обичат идеята за отмъщение. Не искате да изнервяте на Скорпиона, защото е трудно да спечелите доверието му отново, ако сте го наранили.

Ето какво кара Скорпиона да се ядосва според астрологията.

1. Скорпионът се управлява от две злокобни планети.

Скорпионите се управляват от планетите Марс и Плутон, а Марс им придава тяхната конкурентна и агресивна природа. Плутон им помага да прикриват гнева си с външния си вид, което обаче може да бъде подвеждащо, защото не можете да разберете кога един Скорпион ви е ядосан, защото външно се държат, но отвътре изпитват силни емоции. Скорпионите са управлявани от емоциите си и могат лесно да бъдат наранени, дори и да не е умишлено и това да ги разгневи. Когато се ядосат, те са много саркастични, злобни и откровени.

2. Скорпионите са отбранителни.

Скорпионите лесно могат да се обидят. Някои неща, които могат да ядосат или разстроят Скорпиона, са когато са обидени лично за нещо, което им се струва, че трябва да е по техния начин и плановете им са сложени на заден план. Да речем, че някой приятел на Скорпиона ги е поканил да отидат някъде, но след това напълно е забравил, че в този ден има семейни планове и променя нещата заради тях. Това може да разстрои Скорпиона и той ще се защити, защото не е бил поканен.

3. Скорпионът управлява осмия слънчев дом.

В резултат на това Скорпионът мрази, когато някой подкопава него или някой друг, когото обича. Те не обичат, когато срещнат някого, който е повърхностен и фалшив, обаче определено ще се вбесят, ако някой подкопава личното им его. Те смятат себе си за най-добрите и че са уникални спрямо другите. Ако наречете един Скорпион елементарен или посредствен, това ще ги разгневи много.

4. Противоположният знак и дом на Скорпиона са Телец.

Телецът се занимава с притежание на вещи, а Скорпионът - със споделени ресурси. Така че, когато се появят теми, свързани с пари, се оказва, че Скорпионът може да се ядоса по каквато и да е причина. Трудно е да бъдеш управляван от планетата Марс, защото това може да направи Скорпиона агресивен и за него е трудно да се отпусне, когато се ядоса. Хората, родени под знака на Скорпион, имат естествена студенина, която е метод, който използват, за да се отърват от натрупания с времето гняв. Така че естествено е, че ще се ядосват без причина, това просто е в природата им понякога.

5. Скорпионите обичат отмъщението

Ако разсърдите Скорпион, той ще дойде да си отмъсти и няма да ви позволи да се измъкнете, като го нараните. Те са много отмъстителни към нападателите си.